Ja sam imao predivnog psa.Mesanac terijera i dalmatinca cudno.Bio je krupan,i jak.Ali dusa ko u deteta.

Nikada,nikada nije nikoga ujeo.Dva puta jeste napao ljude,ali oni su krivi.Jednom mog druga koji je rekao da je obicna dzukela,i udario ga stapom.Drugi put kada je covek ulazio,a ovaj hteo da izadje na ulicu.Covek sa uplasio,i hteo da ga sutne nogom.
Zatim je moj komsija poceo da ga pujka na svog kera da isprepada,da nebi isao na ulicu.MISLIM

Znaci uvek je tuce izbegavao,kao da onaj drugi ker nepostoji.
Ali kada je komsija poceo sa tim napravio je od odraslog psa starog 6 god tukadziju sa ostalim psima.Nije on slusao komsiju kada ga je pujkao,nego komsija video da ga neslusa pa napujko svog psa na mog,i ovaj se morao braniti.
Zatim sam jednom cuo da se borio protiv dobermana

.
Znaci oladio sam se.Dosao je kuci sav krvav(imao je belu dlaku).Ja ga gledam ali nema ni jednu ranu.Tada sam saznao da je taj covek hteo da vezba svog dzukca dobermana na mom.Medjutim omaklo mu se da je njegov ker zavrsio na zemlji(iako je veci dva puta) i bio poprilicno povredjen.Tada ih je kreten razdvajao,posto njegova krvolocna zver nije pobdjivala.
Jos on meni kaze ja sam spasio vaseg kera.

Napao mog.

A znam da cesto tako vezba dobermana na tudjim psima.
Moj pas nije vise ziv,ubili ga lovci kada je pobegao na ulicu.

Posto im nije dosta lova pa malo vezbaju na psima lutalicama,i onima koji se nadju na ulici.Nemoze im niko nista,prijavili ih

,i sta pa nista nastavili.Jos ih,i precednik opstine podrzava,i on im,i naredio.BOLEST.
E ja tek treba da se izvinim zbog duzine posta.Previse pricam,a to se odrazava,i na poruke.