kumm
Početnik
- Poruka
- 20
Posedujem izuzetno agresivnog psa ali kontrolisanog do te mere da ne napada ni macku ako ne treba.Sve vise srecem pse i vlasnike kojih se treba cuvati pogotovo ovih drugih!VASA ISKUSTVA
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je razlog zasto se ja u setnji sklanjam od vlasnika malih pasaZanimljiva tema. Oduvek smo imali problema sa komšijama i njihovim dobermanima, i onim prethodnim i ovim sad koji je čak pokupio i neke titule... Jednom je čak i policija morala da interveniše i otad prelaze na drugu ulicu kad nas vide (čuj, dobermana sklanjaju od mešanca pekinezera! ) ali i dalje njihov pas reži na Gizma a oni nas gledju popreko. A to, da vlasnik ujeda, pa dođe mi nekad da izujedam i drugog psa i njegovog vlasnika! Moj pas stvarno mrzi samo dobermane i mužjake kokera a i to zbog trauma koje vuče od ovih kretena i još jednog lovačkog škarta od kokera. INače nikad ne napada, ne uleće u tuču bez razloga, ljude uglavnom izbegava... Sve u svemu, da drugi ljudi i drugi psi u kraju nisu takvi kakvi jesu, smela bih mirne duše da ga pustim da sam prošeta. Ali ne smem, moram da budem s njim, spremna da režim i ujedam jer on, onako mali, sve i da hoće, ne može da se odbrani. Ostali članovi moje familije manje više ali zbog Milice i Gizma bih bila u stanju da ubijem bez griže savesti!
ovo je razlog zasto se ja u setnji sklanjam od vlasnika malih pasa
E svašta! Prenela je psu nervozu, nema tu govora o ugroženosti bilo koga!