Чувај ме боже куге и Хрвата!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to ti ja pricam..eto vidis i sam....a da ti pojasnim....hrvati su isli u inostranstvo da ratuju...ne srbi iz hrvatske...oni su cuvali granicu....sto i sama rec kaze...nisu prusi znali sta srbi rade na granici sa bihacem i cazinskom...turskom krajinom...pritom samo u srbiji postoji misljenje da su to iskljucivo bili srbi....u tom je kraju bilo i hrvata....i oni su cuvali granicu....jesi cuo nekada za alkare....naravno,i oni su srbi...jer nose subare...verovatno..
prema tome.......ispada da osim srba,nkiko drugi neume da pravilno nosi pusku ovde na balkanu...ili se ja varam

da ne ulazimo u raspravu, ali u granicnim bataljonima su bili iskljucvo i samo iskljucivo srbi... i cesto su bili deo austrijskih oruzanih snaga, i nisu mesani sa ostalim jedinicama i hrvaske, jer vojna granica nije bila deo hrvatske!

pa da ti "hrabri" granicari su zdimili pred turcima....

to zdimili ne znam sta je niti me zanima!

oni us zapsleni od strane austrije kao poznavaoci terena i dobri borci... a posto vidim po naglasku da si hrvat sa tobom nema sta da pricam posto vi i ovako gajite patolosku mrznju i ljubomoru prema srbima!
i ne moras me ubedjivati u suprotno, ziveo sam u hrvatskoj pa sa se i sam uverio!

to zdimili ne znam sta je niti me zanima!

oni us zapsleni od strane austrije kao poznavaoci terena i dobri borci... a posto vidim po naglasku da si hrvat sa tobom nema sta da pricam posto vi i ovako gajite patolosku mrznju i ljubomoru prema srbima!
i ne moras me ubedjivati u suprotno, ziveo sam u hrvatskoj pa sa se i sam uverio!

....samo ta "patoloska medalja" ima dvije strane....

jeste.....gledam ja ponekad alku...secam se pretprosle kada je kokala kisa ko luda......i znam za deo kada serdar zove vojvodu...a sve neki vuckovici...bem li im rodjaku :):):)

volim i ljubicevo,uopste volim te takve stvarcice da gledam

a granicari...dejina...cuvaju granicu,neidu dalje negde da intervenisu...sama rec granicar to oznacava ,zar ne

nazalost vidi se da ti nemas pojma o istoriji!

....samo ta "patoloska medalja" ima dvije strane....

pa sad, ne znam dali je bas toliko obostrana, jer pogledaj koliko je hrvatskog kapitala uslo u srbiju, a kada je karic hteo da kupi neku televiziju i sama je vlada ja izdaleka to sabotirala. da ne govorimo o onoj zeni sto ste je letos otpusili iz bolnice sa unutrasnjim krvarenjem, rekli joj hrvatski lakari da je dobro, kad se vratila u bg umrla!
a da ne kazem kada je bila ta nesreca srpskog autobusa da su hrvati na tv-u govorili steta sto ih nije vise poginulo... jbg, ako to nije patolostka mrznja, onda sam ja dalaj lama!

pa sad, ne znam dali je bas toliko obostrana, jer pogledaj koliko je hrvatskog kapitala uslo u srbiju, a kada je karic hteo da kupi neku televiziju i sama je vlada ja izdaleka to sabotirala. da ne govorimo o onoj zeni sto ste je letos otpusili iz bolnice sa unutrasnjim krvarenjem, rekli joj hrvatski lakari da je dobro, kad se vratila u bg umrla!
a da ne kazem kada je bila ta nesreca srpskog autobusa da su hrvati na tv-u govorili steta sto ih nije vise poginulo... jbg, ako to nije patolostka mrznja, onda sam ja dalaj lama!

kakvim se ti gluparijama koristiš???!!!

npr otkuda ti podatak da je vlada rh učinila nešto protiv kupnje neke tv ??:confused:

o toj zeni je bila vec tema ovdje i zaključeno je da nije imala nikakve sindrome dok je bila u rh pa kad se vratila u rs išla opet na kontrolu pa joj opet nije nadjeno ništa , nego tek kasnije kad joj se stanje pogoršalo! tako da.....

eto sad moj patološko-virtualni sugovorniku objasni jednu stvar:

zasto se hvataš takvih izjava koje su u najmanju ruku netočne ?? da ne mrziš mozda bivšu ti republiku/državu i njene gradjane???

patološki ;)

a ti si svoje znanje ocito dobila citajuci seseljeve knjige...( cijoj interpretaciji povijesti se i pametni obrazovani Srbi smiju, a takvi su ipak u vecini)

hm... troje hrvata me olajava i napada... mora da sam pogodio zivac ili sam upravu!
znas ima kod nas u srbiji jedno monumentalno delo, zove se istorija srpskog naroda, pada ti sad ne citiram i ostale izvore... moras mi dati neki sa kojim tvrdis da ja gresim, jer sem tvoje laicke izjave potpomognute htv antisrpskom propagandom ne vidim u tebi nekog ozbiljnog sagovornika!
ako u pametne i obrazovane srbe svrstavas jovanovica, canka, vucica, biserko, vuco, nikolic... i njima slicne mozda onda ti izgleda nemas pojma o srbiji!

kakvim se ti gluparijama koristiš???!!!

npr otkuda ti podatak da je vlada rh učinila nešto protiv kupnje neke tv ??:confused:

o toj zeni je bila vec tema ovdje i zaključeno je da nije imala nikakve sindrome dok je bila u rh pa kad se vratila u rs išla opet na kontrolu pa joj opet nije nadjeno ništa , nego tek kasnije kad joj se stanje pogoršalo! tako da.....

eto sad moj patološko-virtualni sugovorniku objasni jednu stvar:

zasto se hvataš takvih izjava koje su u najmanju ruku netočne ?? da ne mrziš mozda bivšu ti republiku/državu i njene gradjane???

patološki ;)

a da... a ono kod vas necu da kupim jafu samo zato sto je iz srbije, to nije patloski... dobar poksaj, ali moras da se potrudis! vi da mozete da budete puniji sebe eksplodirali bi!

hm... troje hrvata me olajava i napada... mora da sam pogodio zivac ili sam upravu!
znas ima kod nas u srbiji jedno monumentalno delo, zove se istorija srpskog naroda, pada ti sad ne citiram i ostale izvore... moras mi dati neki sa kojim tvrdis da ja gresim, jer sem tvoje laicke izjave potpomognute htv antisrpskom propagandom ne vidim u tebi nekog ozbiljnog sagovornika!
ako u pametne i obrazovane srbe svrstavas jovanovica, canka, vucica, biserko, vuco, nikolic... i njima slicne mozda onda ti izgleda nemas pojma o srbiji!

kad i gdje sam te ja olajavala ili napala...
rekla sam ti samo odakle ucis povijest...sto je po tvom pisanju ocigledno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back