cuva se za brak

a sta kazu,zbog cega to tako?

Poučene lošim primerima oko sebe čuvaju se za ozbiljnog čoveka.
flirt.gif

kaze gospodin MrNapokon da je sreo mnogo takvih devojaka. ja nijednu. pa se pitam da li se upoznali takvu devojku ali da stvarno nece seks pre nego sto se uda. iskljucuju se one sto to pricaju a rade svasta i one koje koriste analni otvor kao zamenu

Mislim da je takva za mene. Jako sam posesivan i sada kad bih se malo zamislio i usao u tu tematiku mislim da mi smeta svako ko je bio prije mene sa djevojkom. Moguce da cu biti spreman da se potpuno prepustim samo sa nekom nevinom.

kaze gospodin MrNapokon da je sreo mnogo takvih devojaka. ja nijednu. pa se pitam da li se upoznali takvu devojku ali da stvarno nece seks pre nego sto se uda. iskljucuju se one sto to pricaju a rade svasta i one koje koriste analni otvor kao zamenu
A sta se ti cudis ? Nisu svi porijekom iz Beograda vec i iz konzervativnijih sredina
a te djevojke znaju kakve stavove imaju njihovi zemljaci .

joj Bozhe

pa i u konzervativnim krajevima ima na svakoj shupi satelitska antena

kao nemaju pojma da kiita treba da unidje u piccku

a jes jes
Ti si sada u Svabiji i nemas pojma kako je ovdje . Ako zenska kupi antenu ne znaci da ce odmah skakati na kitu .
Ima pametnih zena koje znaju da njihovim buducim puno znaci njihova nevinost . Znaju one kakvo je vrijeme
pa i ne pricaju o tome kako su nevine znajuci da ce biti podvgnute podsmjehu . Ja znam o cemu pricam a ti kako hoces !

Prvo gospodjice Natapirana turbo sovo, izvrces moje izjave i tumacis ih proizvoljno. To je znak jako loseg vaspitanja.
Ali hajde da pojasnim ljudima koji ce da razumeju.
Tvrdim da srecem 99 posto zena, koje sex, i prijatno sexualno iskustvo asociraju sa oseanjima poput sigurnosti. Da li to osecanje vodi ka dugoj i ozbiljnoj vezi, ili formalno ka braku, nije bitno. U svakom slucaju se svodi na isti princip samo drugacije zapakovano. Dakle kvaliteti koje traze, i nece stupiti u sexualni odnos pre nego budu ispunjeni su/ Odgovornost, fascinacija, da ima cilj u zivotu, radan, organizovan, snalazljiv i td..Sve su to kvaliteti za jednog dobrog mladozenju koji ce da se brine o njenom semenju. I ja tvrdim da na ovaj ili onaj nacin, srecem 90 posto zena kojima je to uslov. No sex beofe ozbiljna veza, sigurnost, brak, sta vec.....
Meni je to prosto suvoparno, nema pravog uzbudjenja u tome, nema one interesantne poletne, uzbudljive strasti, jako genericno, i iz inata necu da se zenim.
E sada siguran sam da ce biti ovde sujetnih devojaka koje ce reci da su mnoge zene lake ( da bi time opravdale svoju licnu nesigurnost u stupanju u sexualni odnos, i isto tako pokazale da su one jedinstvene i drugacije/ a u stvari jako jako prosecne i tipicne), a isto tako muskaraca koji ce da kazu, ma sve su lake, daju se bez problema, da bi ostavii utisak macho hebacha kojeg prate zenske u koloni da bi mu pipnule penis. A u stvarnosti, vrlo dobro znamo da je jako drugacije.
Turbo sovice.

Ti si sada u Svabiji i nemas pojma kako je ovdje . Ako zenska kupi antenu ne znaci da ce odmah skakati na kitu .
Ima pametnih zena koje znaju da njihovim buducim puno znaci njihova nevinost . Znaju one kakvo je vrijeme
pa i ne pricaju o tome kako su nevine znajuci da ce biti podvgnute podsmjehu . Ja znam o cemu pricam a ti kako hoces !

sad si ustvari reko da ima glupih devojaka van beograda u nekoj provinciji koja tje chuva himen dok se on iebe sretno i veselo i kad mu to dosadi onda tje da se vrne u provinciju da probere neku chednu djevojku

Bozhe ja bih tebe banovala na tri dana da razmislish pre nego shto napishesh

Prvo gospodjice Natapirana turbo sovo, izvrces moje izjave i tumacis ih proizvoljno..

Zato sto sam sreo mnogo devojaka koje su ekstremno tradicionalno odgajane, pa su uvek postavljale u ovoj ili onoj formi ono cuveno "no sex before meridz". A ja sam inadzija, i to smatram ucenom. Pa mi se sama ideja o braku ogadila.

sta sam izvrnula?

sad si ustvari reko da ima glupih devojaka van beograda u nekoj provinciji koja tje chuva himen dok se on iebe sretno i veselo i kad mu to dosadi onda tje da se vrne u provinciju da probere neku chednu djevojku

Bozhe ja bih tebe banovala na tri dana da razmislish pre nego shto napishesh
Takvih djevojaka ima i u Beogradu , to ti garantujem . A ovi momci sto sve poebase , malo vise lazu nego sto ebu .
Ovdje na ljis~u ima par forumasa koji bi dali pola imovine da nadju nevinu .Ako ih ne mozes procitati koji su to
onda nisi bas bistra .Nevinost je neka vrsta kapitala ako mozes da shvatis .

Poslednja izmena:
A sta se ti cudis ? Nisu svi porijekom iz Beograda vec i iz konzervativnijih sredina
a te djevojke znaju kakve stavove imaju njihovi zemljaci .

I to nema veze toliko ni sa time. cajk i u Beogradu tvrdim, da i te kako tvrde pazar, mozda samo na prefinjeniji nacin. idi i u NY, i prvo sto ce te pitati devojka je, cime se Bavis?, nece te pitati sta te uzbudjuje, nego Cime se bavis. vrlo konkretno. A onda mzoe ostalo. ne znaci da odmah traze brak, vec traze sigurnost koja obecava vezu, egzistenciju, i suparnicki zivot.

Mislim da je takva za mene. Jako sam posesivan i sada kad bih se malo zamislio i usao u tu tematiku mislim da mi smeta svako ko je bio prije mene sa djevojkom. Moguce da cu biti spreman da se potpuno prepustim samo sa nekom nevinom.

Za mene nije. Ne očekujem da mi žena uđe nevina u brak. Da budem pošten ni ja ne bih mogao zamisliti da sa nekom budem u ozbiljnoj vezi par godina i da je ne pipnem.

Hajde sada ponovo procitaj taj drugi post, i videces da pise, u ovoj ili onoj formi, a kasnije sam i napisao u kojoj formi. A ako ne kapiras, hej, ti i ja smo veoma razlicitog mentaliteta, i ne mozemo da se skapiramo..pa zaboravi na pricu...

hahahahahahahahahahah pa decko ti napises kojestarije pa se posle izvlacis i dopisujes po postovima :hahaha: normalno da ne mozemo da se skapiramo, ti ni sebe ne razumes. aj zdraaaavo

Ima u toga ali u zabitima bogu iza nogu. U većim sredinama je normalno da djevojka prespava kod momka i obrnuto.

Back