Prvo gospodjice Natapirana turbo sovo, izvrces moje izjave i tumacis ih proizvoljno. To je znak jako loseg vaspitanja.
Ali hajde da pojasnim ljudima koji ce da razumeju.
Tvrdim da srecem 99 posto zena, koje sex, i prijatno sexualno iskustvo asociraju sa oseanjima poput sigurnosti. Da li to osecanje vodi ka dugoj i ozbiljnoj vezi, ili formalno ka braku, nije bitno. U svakom slucaju se svodi na isti princip samo drugacije zapakovano. Dakle kvaliteti koje traze, i nece stupiti u sexualni odnos pre nego budu ispunjeni su/ Odgovornost, fascinacija, da ima cilj u zivotu, radan, organizovan, snalazljiv i td..Sve su to kvaliteti za jednog dobrog mladozenju koji ce da se brine o njenom semenju. I ja tvrdim da na ovaj ili onaj nacin, srecem 90 posto zena kojima je to uslov. No sex beofe ozbiljna veza, sigurnost, brak, sta vec.....
Meni je to prosto suvoparno, nema pravog uzbudjenja u tome, nema one interesantne poletne, uzbudljive strasti, jako genericno, i iz inata necu da se zenim.
E sada siguran sam da ce biti ovde sujetnih devojaka koje ce reci da su mnoge zene lake ( da bi time opravdale svoju licnu nesigurnost u stupanju u sexualni odnos, i isto tako pokazale da su one jedinstvene i drugacije/ a u stvari jako jako prosecne i tipicne), a isto tako muskaraca koji ce da kazu, ma sve su lake, daju se bez problema, da bi ostavii utisak macho hebacha kojeg prate zenske u koloni da bi mu pipnule penis. A u stvarnosti, vrlo dobro znamo da je jako drugacije.
Turbo sovice.