S Storage Temptation Elita Banovan Poruka 21.197 04.12.2021. u 18:35 - Ćuto i njegova patka namestili Djilasa i Mariniku #51 Persida Kolofon Gemischt: ? Kliknite za proširenje... Pa glasao si za SNS opciju 2012 Sad pišeš "zlo su zlo su"
Persida Kolofon Gemischt: ? Kliknite za proširenje... Pa glasao si za SNS opciju 2012 Sad pišeš "zlo su zlo su"
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 104.604 04.12.2021. u 18:40 - Ćuto i njegova patka namestili Djilasa i Mariniku #52 Storage Temptation: Pa glasao si za SNS opciju 2012 Sad pišeš "zlo su zlo su" Kliknite za proširenje... Ko te to slag'o
Storage Temptation: Pa glasao si za SNS opciju 2012 Sad pišeš "zlo su zlo su" Kliknite za proširenje... Ko te to slag'o
Patata Caliente Buduća legenda Poruka 33.679 04.12.2021. u 21:51 - Ćuto i njegova patka namestili Djilasa i Mariniku #53 Persida Kolofon Gemischt: SNS najveća pošast Srbije. Kliknite za proširenje... I šire.
Patata Caliente Buduća legenda Poruka 33.679 04.12.2021. u 21:53 - Ćuto i njegova patka namestili Djilasa i Mariniku #54 Брат Си: Ne znam ja da li je On ili Ona iza tih desetak nikova . . Kliknite za proširenje... Nema potrebe da diskriminises rodnost, Narocito jer govori istinu A to je ono sto vam drma kavez, i sto vas boli
Брат Си: Ne znam ja da li je On ili Ona iza tih desetak nikova . . Kliknite za proširenje... Nema potrebe da diskriminises rodnost, Narocito jer govori istinu A to je ono sto vam drma kavez, i sto vas boli
dixieland Iskusan Poruka 6.688 04.12.2021. u 21:56 - Ćuto i njegova patka namestili Djilasa i Mariniku #55 Patata Caliente: Nema potrebe da diskriminises rodnost, Narocito jer govori istinu A to je ono sto vam drma kavez, i sto vas boli Kliknite za proširenje... Znači moram da pišem u srednjem rodu To. Ok .
Patata Caliente: Nema potrebe da diskriminises rodnost, Narocito jer govori istinu A to je ono sto vam drma kavez, i sto vas boli Kliknite za proširenje... Znači moram da pišem u srednjem rodu To. Ok .