Ćutanje

Pisem za RL.
Nisam ni tu dosadna, samo znam sta hocu. A nesto sam baksuz ovih nedelja i vise, da mi ide sve kontra. Ja jedno-ono drugo..
E, koje su ono brojke malopre? oni roboti, ovo ono?

Pisem za RL.
Nisam ni tu dosadna, samo znam sta hocu. A nesto sam baksuz ovih nedelja i vise, da mi ide sve kontra. Ja jedno-ono drugo..
E, koje su ono brojke malopre? oni roboti, ovo ono?
To je kad ulaziš na Krstu. Dole, desno piše broj prisutnih članova, i ispod broj robota
Ma skupljaju info za reklame, onda, ciljna grupa svašta nešto. Izgledalo mi je pomalo jezivo ispočetka.
Kod nas vatromet:D
Volim vatromete. Ajd da pogodim da ti ne voliš:lol:

:lol::
IMG_20241216_073854.jpg
A de nam je @pix..@pikax..@neampojma

Zasto muskarci ne vole da razgovaraju? Mrzi ih da pricaju?
Bar vecina njih?
To kazu zenama....jer ih mrzi da objasnjavaju decija pitanja...a obavezno ih sacekuje, a sto ti nisi toliko pazljiv prema meni , a sto ne radis ovo , a sto ne ono...
Ako zivimo zajedno ne znaci da ne bi trebali da izlazimo bar 2 puta nedeljno , ovako cu iz inata da izadjem, pa ako bude kasno vraticu se taksijem..

To kazu zenama....jer ih mrzi da objasnjavaju decija pitanja...a obavezno ih sacekuje, a sto ti nisi toliko pazljiv prema meni , a sto ne radis ovo , a sto ne ono...
Ako zivimo zajedno ne znaci da ne bi trebali da izlazimo bar 2 puta nedeljno , ovako cu iz inata da izadjem, pa ako bude kasno vraticu se taksijem..
Zar su žene toliko dosadne?

Pa dobro, zato sam sama. To je, nekako 👍

Back