bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.890
stašaljem ti onda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stašaljem ti onda![]()
Pričalice
ovo ću da ti kupim!ti da cutis!
Nisi ti dosadna nego su oni ograničenih mogućnosti. Ne može mozak istovremeno da misli šta pojesti i koja je utakmica danas, dan u sedmicu, šta će slatko je.. jesti. Nemoj tako. Mnogo je to operacija za njih. Gledaj sad zelenih.svuda oko mene. Niko nece da prica. Mnogo sam dosadna izgleda![]()
To je kad ulaziš na Krstu. Dole, desno piše broj prisutnih članova, i ispod broj robotaPisem za RL.
Nisam ni tu dosadna, samo znam sta hocu. A nesto sam baksuz ovih nedelja i vise, da mi ide sve kontra. Ja jedno-ono drugo..
E, koje su ono brojke malopre? oni roboti, ovo ono?
nemam pojma gde je to.... odkada je to?To je kad ulaziš na Krstu. Dole, desno piše broj prisutnih članova, i ispod broj robota
Ma skupljaju info za reklame, onda, ciljna grupa svašta nešto. Izgledalo mi je pomalo jezivo ispočetka.
E ovo je dobro. Može screenshot?lud zbunjem normalnoga nemaaaaaaa![]()
odobrenoE ovo je dobro. Može screenshot?. Pitam jer je odgovor autorsko delo.
Da me ne klepiš ko A i, nekim, kršenje autorskih dela![]()
Stani, ne mrdaj, skrinšotujem potpisodobreno![]()
Hoće li me AI nagariti kao "govor mržnje prema pticama"![]()
To kazu zenama....jer ih mrzi da objasnjavaju decija pitanja...a obavezno ih sacekuje, a sto ti nisi toliko pazljiv prema meni , a sto ne radis ovo , a sto ne ono...Zasto muskarci ne vole da razgovaraju? Mrzi ih da pricaju?
Bar vecina njih?
One sa doktoratom su najgore...
Zar su žene toliko dosadne?To kazu zenama....jer ih mrzi da objasnjavaju decija pitanja...a obavezno ih sacekuje, a sto ti nisi toliko pazljiv prema meni , a sto ne radis ovo , a sto ne ono...
Ako zivimo zajedno ne znaci da ne bi trebali da izlazimo bar 2 puta nedeljno , ovako cu iz inata da izadjem, pa ako bude kasno vraticu se taksijem..
Pa dobro, zato sam sama. To je, nekakoTo kazu zenama....jer ih mrzi da objasnjavaju decija pitanja...a obavezno ih sacekuje, a sto ti nisi toliko pazljiv prema meni , a sto ne radis ovo , a sto ne ono...
Ako zivimo zajedno ne znaci da ne bi trebali da izlazimo bar 2 puta nedeljno , ovako cu iz inata da izadjem, pa ako bude kasno vraticu se taksijem..