Cutanje je zlato...

@ Nexus

Sve su vlade manje vise iste, vlast se osladi svakome, sve je to u ljudskoj prirodi...neki imaju vecu, neki manju podrsku, ali to nije toliko bitno. Bitno je za cije interese rade i sta rade. Vidis ja nisam imao nista protiv Djikine vlade, tu su bili stvarno strucni ljudi....dok nije postalo jasno da stavljaju zemlju na dobos. E pa ni to mi nije zasmetalo toliko, jer znam ko smo i koliki smo i da moramo da se naguzimo pred velikim silama ako hocemo da dobijemo nesto za sebe i buducnost nase dece. Ali zasmetalo mi je i to mnogo, laz, demagogija, podlost sa pricom o blagostanju koje nas ceka sa njima i ulaskom u EU. To je servirano svaki dan i samo oni sa IQ ispod 50 su mogli da progutaju tu slinu.To smece od propagande nije cak ni SM radio. Cak je i on bio suptilniji.

crow:
aj malo zaebi moldera i skali i objasni mi kako nechinjenjem, neobaveshtenoscu,filozofiranjem i politikom "od danas do sutra, ako vec mora" zemlja koja je u situaciji kao shto je srbija moze da se pomeri sa dna.

:) ja ne mislim svojom glavom... a ti si se primio na laz koju je neko plasiro u ime tarabica i verujesh da su voju najavili proroci.
tebi je ok da minista pred kamerama shutira novinara...
tebi je normalno da hapsheni lopov i razbojnik bude ministar policije...
...

a taj stav "negde izmedju" vam je super 8) kad voji treba sloba i njegovih par glasova, onda mira i marko nishta nisu krivi za onih 15 godina, a kad treba zapad onda se pavkovic dobrovoljno predo...

pod tom tvojom umerenoshcu je 10x vishe ljudi isporucheno hagu nego pod onim plavo -zutim poltronima istog... zar ti nije chudno.

Vidi, to ti pricam sve vreme, stvar je u perspektivi iz koje se gledaju stvari. Vidi sta si napisao - da ja verujem da su nekoga najavili proroci! Cista demagogija. Ja to nisam izjavio, ali je tvoja usijana glava (jer smo neistomisljenici) puna takvih floskula i ti ces ih ponavljati i ponavljati kao sektas svakome ko ima drugacije misljenje. Niti verujem u proroke, niti sam za to da ministri sutiraju novinare. Prijatelju, politika je *****, ali mere se rezultati a ne prazne price. I da se vratim na temu - perspektiva posmatranja problema - samo covek koji je prosao kroz mnogo toga i koji je dovoljno pametan moze da vodi drzavu. Ne mozes, prijatelju, iz svoje sobe i svog bloka da pricas ljudima sta treba da rade. Moras da prodjes mnooogo toga da bi drugima delio lekcije. ;-)

Zex:
Vidi, to ti pricam sve vreme, stvar je u perspektivi iz koje se gledaju stvari. Vidi sta si napisao - da ja verujem da su nekoga najavili proroci! Cista demagogija. Ja to nisam izjavio, ali je tvoja usijana glava (jer smo neistomisljenici) puna takvih floskula i ti ces ih ponavljati i ponavljati kao sektas svakome ko ima drugacije misljenje. Niti verujem u proroke, niti sam za to da ministri sutiraju novinare. Prijatelju, politika je *****, ali mere se rezultati a ne prazne price. I da se vratim na temu - perspektiva posmatranja problema - samo covek koji je prosao kroz mnogo toga i koji je dovoljno pametan moze da vodi drzavu. Ne mozes, prijatelju, iz svoje sobe i svog bloka da pricas ljudima sta treba da rade. Moras da prodjes mnooogo toga da bi drugima delio lekcije. ;-)

o kojim rezultatima govoris?
sve shto radi u srbiji privatizovano je za vreme plavo-zutih. odatle i rezultati... sad njih pljujete a njihovi potezi vam pune budzet :(
a shta ima ova vlada? ima Knjaz milosh :( :( :(
ako je tebi OK, onda... OK.

nisi izjavio, al poshto sam ja "plavo-zuti" i meni se pripisuju neke izjave koje nisam ni pomislio a kamo li reko, ti si "neobaveshteni legalista" po istoj toj logici, a shto je bitno shto nisi poverovo prorocima il ti nije OK da velja selja shutira nekog pred kamerama.

a tvoja zadnja rechenica lepo opisuje stanje izmedju "plavo zutih" i "neobaveshtenih legalista"

"Ne mozes, prijatelju, iz svoje sobe i svog bloka da pricas ljudima sta treba da rade."

vidish... ja imam svoj pogled na svet, svoje mishljenje koje iznosim i koje ne mora da bude tachno. za to bi tireko da meni zapad "puni glavu".

a ti si razmishljao svojom glavom i shvatio si da si nedostojan tako ozbiljnih stvari i da to voja & velja znaju bolje...
i po tome ste isti radikali... samo ona verzija za Svet, oni su pak za u kucu...

crow:
o kojim rezultatima govoris?
sve shto radi u srbiji privatizovano je za vreme plavo-zutih. odatle i rezultati... sad njih pljujete a njihovi potezi vam pune budzet :(
a shta ima ova vlada? ima Knjaz milosh :( :( :(
ako je tebi OK, onda... OK.

nisi izjavio, al poshto sam ja "plavo-zuti" i meni se pripisuju neke izjave koje nisam ni pomislio a kamo li reko, ti si "neobaveshteni legalista" po istoj toj logici, a shto je bitno shto nisi poverovo prorocima il ti nije OK da velja selja shutira nekog pred kamerama.

a tvoja zadnja rechenica lepo opisuje stanje izmedju "plavo zutih" i "neobaveshtenih legalista"

"Ne mozes, prijatelju, iz svoje sobe i svog bloka da pricas ljudima sta treba da rade."

vidish... ja imam svoj pogled na svet, svoje mishljenje koje iznosim i koje ne mora da bude tachno. za to bi tireko da meni zapad "puni glavu".

a ti si razmishljao svojom glavom i shvatio si da si nedostojan tako ozbiljnih stvari i da to voja & velja znaju bolje...
i po tome ste isti radikali... samo ona verzija za Svet, oni su pak za u kucu...

Gnevan si, a to ti smeta da realno sagledavas stvari. Na kraju cete vi i radikali ostati u boksu da se koljete i prepucavate, a posto su jaci od vas - lupace vam klempe. Srbiji ne trebaju usijane glave mladih politickih komesara (kao ono posle 2. WW), vec odmereni ljudi hladnih glava i nogama cvrsto na zemlji.
p.s.: I meni zapad puni glavu, sto smatram za svoju prednost. I nisam ni clan ni simpatizer ni jedne partije, glasam po savesti...

Back