cura koja gubi kontrolu

Moze da tvrdi i da je engleska kraljica..ona je osoba koja nema osecaj odgovornosti a nema ni samokontrolu
I ne znam sta vise da se kaze na ovu temu....osim da je zeniš brate i uživaš sa njom.
Samo kada podješ da spavaš ,skloni sve oštre predmete ili teške,šibicu ili bilo šta sa cim može da povredi
Nikada se ne zna kada ce da joj pukne šišarka u glavi
Srecno

Tu ima vise izbora....ona nece biti bolja, ali ne znas ni da li ce druga biti bolja....ona sto cuti i radi ti iza ledja mozda je bolja, ako te ne zanima i mozes da prekines kada hoces....ova ludaca moze da bude dobra kada stekne sigurnost....
Nema garancije ni za jednu....

Pozz ljudi imam jedan problem sa curom koja bi trebala da mi bude zena ali se predomisljam jer ima napade bijesa,gubi kontrolu baca stvari moje po kuci i unistava ih,udara sebe a i mene. Nekako se cini da nema postovanja,veoma je ljubomorna..prije nekoliko dana je uzela male makaze i napravila sebi rane po nogama i onda optuzuje da sam ja kriv za to. To nije nimalo posteno tako me ucjenivati i htjeti da se ja osjecam lose. Nekako mi je bilo zao pa sam pokusavao da je shvatim,ali ona je samo bezobrazna izgleda..Kad se naljuti govori svakakve uvrede i onda vise ne znam sta misli ozbiljno..
Procitala sam prvu stranicu..
Nisam strucno lice al imam dosta zivotnog iskustva i licnog u porodici sa slicnim problemom. Ne mogu po ovom kratkom tekstu da procenim da li je cura samo bahata i razmazena, ali samopovredjivanje mi ukazuje na ozbiljan psihicki problem.. I ta (ne)kontrola besa..
Licno mislim da ako zaista volis curu i imas sa njom duboku konekciju, probaj da joj pomognes da razume i prihvati da joj je potrebna strucna pomoc. Ako ne, onda raskidaj to sto pre i drugi put pametnije biraj. Svako iskustvo nas uci.
Ako samo ostanes tako u toj vezi, stvari ce se samo pogorsavati.

Tu ima vise izbora....ona nece biti bolja, ali ne znas ni da li ce druga biti bolja....ona sto cuti i radi ti iza ledja mozda je bolja, ako te ne zanima i mozes da prekines kada hoces....ova ludaca moze da bude dobra kada stekne sigurnost....
Nema garancije ni za jednu....
Da ona je iskreno realna,nisam imao ovakvu vezu al nije ni ona..sve mi se cini da se na meni praksa. Uvjek su tu svadje i rade se stvari iz inata,nece da stane jer sam je ja navodno previse uvrijedii,ako nesto uradi danas sto ne valja opravdava to s necim sto sam uradio prije godinu 🙀 neku vecer navodno htjela da se baci s mosta,kazem navodno jer joj ne vjerujem da bi to uradila...al opet ako neko stallno govori da ce se ubit onda ima neku zelju jaku...ili tako manipulira..

Da ona je iskreno realna,nisam imao ovakvu vezu al nije ni ona..sve mi se cini da se na meni praksa. Uvjek su tu svadje i rade se stvari iz inata,nece da stane jer sam je ja navodno previse uvrijedii,ako nesto uradi danas sto ne valja opravdava to s necim sto sam uradio prije godinu 🙀 neku vecer navodno htjela da se baci s mosta,kazem navodno jer joj ne vjerujem da bi to uradila...al opet ako neko stallno govori da ce se ubit onda ima neku zelju jaku...ili tako manipulira..
https://bs.wikipedia.org/wiki/Sadomazohizam

Udubi se malo u ovu materiju...mozda ti prosvijetli um!

Verovatno manipulise, ali ne znaci da nema tako glup osecaj zbog nesigurnosti, uostalom, pomozi joj, pa ako se brani onda je spasi...napravi joj lopovske merdevine radi odraza....

Back