Cuo sam da si se krecnula sa...

ja tako setam danas dzukce na adi sa cerkom i u prolazu cujem dve bakute kako ogovaraju trecu - ali ona je delila sobu sa njim!!!
:rotf:
kazem ja detetu - sta bi tek rekle za mene sto sam delila na putovanju krevet sa dva druga :zper:
da ne skoce odmah oni svinger kriticari - nas troje smo delili trokrevetnu sobu - francuski krevet i jedan singl
njih dvojica spavali u bracnom, koji je bio ogroman
meni se u toku noci pojavio mis :aaa:, pa sam presla u njihov krevet..
svo troje smo spavali ko bebe tako tri noci
nou seks, nou drogs :)

svingeraj :hahaha:

ja tako setam danas dzukce na adi sa cerkom i u prolazu cujem dve bakute kako ogovaraju trecu - ali ona je delila sobu sa njim!!!
:rotf:
kazem ja detetu - sta bi tek rekle za mene sto sam delila na putovanju krevet sa dva druga :zper:
da ne skoce odmah oni svinger kriticari - nas troje smo delili trokrevetnu sobu - francuski krevet i jedan singl
njih dvojica spavali u bracnom, koji je bio ogroman
meni se u toku noci pojavio mis :aaa:, pa sam presla u njihov krevet..
svo troje smo spavali ko bebe tako tri noci
nou seks, nou drogs :)

Lazu ko forumasice :mrgreen:

Kako biste reagovale da je neko pustio buvu o vama da vas je krecnuo?Sta je to sto neke muskarce navodi na tako bedne postupke?Kako izbeci reputaciju drolje koja ide u krevet sa svima,kad vas ocigledno niko nista i ne pita?Kako se postavljate u takvim situacijama i da li ste imale takkva iskustva?

Logična je to situacija.

Ako je nije krecnuo, krecnuće je. Kad se već priča, njoj će biti svejedno.

Kako biste reagovale da je neko pustio buvu o vama da vas je krecnuo?Sta je to sto neke muskarce navodi na tako bedne postupke?Kako izbeci reputaciju drolje koja ide u krevet sa svima,kad vas ocigledno niko nista i ne pita?Kako se postavljate u takvim situacijama i da li ste imale takkva iskustva?
a sto bi me to doticalo msm moz da pusti sha oce zamisli kada bih marila o tracevima sitnih dusa (("":
i sada sta reci o ljudima koji nemaju mooda da upoznaju coveka/zenu nego su toliko kilavi pa veruju tracevima? ?
uglavnom znam kako se gotivno ponasa onaj s kim se krecnem tak da me ostali ne zanimaju -_-

Back