Cure dajte neki savet. Koja brzina, koliki pritisak, ispod - iznad ili tačno preko "Gregora"? I slično. Večno zahvalan.
GREGOR
![]()
verovatno sikilj (srpska rec za klitoris)ahahah ko/sta je gregor?![]()
![]()
Ne bre nisi pomešao ništa :-) Učim... Neka devojka reče da mrzi da uči nevine momke, pa eto ja bih hteo da se "pripremim" unapredZar ne bese ovo momak koji se zalio na devojku koja je izgubila nevinost s nekim pre njega? Mozda sam pomesao likove..
Ne mož' mehanički!I moras moras moras da volis....![]()
Sta se cudite lik je originalan, ima svoje nazive. Neka koja ne zna nazive istorbace se sa njim jer misli kako je pametan i sve zna. Mozda pomisle da je ginekolog.![]()
Ima i nastavak... Ali ovo je... (Denis Rodman u istom programu)Iskljucivo ne koristim ovaj smajli ali![]()
Zar su ginekolozi privlacni zenama?Sta se cudite lik je originalan, ima svoje nazive. Neka koja ne zna nazive istorbace se sa njim jer misli kako je pametan i sve zna. Mozda pomisle da je ginekolog.![]()
ja se plasim.priznajem.Ne bre nisi pomešao ništa :-) Učim... Neka devojka reče da mrzi da uči nevine momke, pa eto ja bih hteo da se "pripremim" unapred
Znači niko nije dovoljno hrabar da napiše nešto o ovome? Ccc![]()
Sorryali gregor....mislim da cu od sad imati tikove...gregore...gregore...![]()
Ali jesi nevaljalo momce, jesi, biraj jarak ili muljSorryNisam hteo nikog da povredim
![]()