Cunnilingus i rak grla

Fringe element

Početnik
Banovan
Poruka
39
Jel neko pratio slucaj Majkl Daglasa i raka grla koji je imao? Fala bogu, muskarcina se izlecila ali je navodno uzrok za svoj rak naveo papiloma virus koji je zaradio oralnmim seksom sa zenama.
Malo kasnije je morao da demantuje znog demo/lib/fem pritiska najverovatnije pa je ispalo da je dobio rak jer ja nekad pusio i pio jlete.
ipak, ljudi se zainteresovali i ispada da 35% raka grla kod muskaraca je izazvano lizanjem chavke....
pocela je pandemija:

Recent studies show about 25% of mouth and 35% of throat cancers are caused by HPV, according to the Centers for Disease Control and Prevention.

Men account for the majority of cases, and currently the highest prevalence is in men 40 to 55, says Eric Genden, chief of head and neck oncology at Mount Sinai Medical Center in New York. Studies have shown that the cancer can show up 10 years after exposure to HPV, which has become the most common sexually transmitted virus in the U.S.

"We are sitting at the cusp of a pandemic," says Dr. Genden.

http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303657404576355403363380510.html

Gospodo, imate ovakve opcije, ako vam bas dodje da se chavki obratite oralno, nadjite neku devicu, ili pak stavi kesu preko nje pa lizi kesu. Namzai sa slaninom il prsutom il raikjom yebiga, zivot je u pitanju.

Aj u zdravlje, zivi mi bili.
Hvala vam sto sam vam dao informaciju i izvinjavam se unapred i unazad...

Poslednja izmena:
Radije cu se odreci Foruma i Hegelovog panlogizma nego kunilinktusa cija transcendentalna ontoteokozmoantropoloska bitnost spada u najblistavija kulturna i drustvena prelamanja u istoriji covjecanstva. Bez toga, da citiram Tolstoja - Sta ce biti ishod mog zivota? Gospodin Douglas je u odlicnom stanju, culi smo se prije par dana...

jel bar zna kojoj je lizo

tesko, on je to onako bachio, nema dokaza, kao sto nema ni konkretnih dokaza da pasivno pusenje izaziva rak.
ipak, slucaj je relevantan jer je izazvao buru sa tom izjavom (iako je kasnije povukao), ljudi su saznali neke stvari koje su se krile do sad. podaci su gore.

ne zelim ovde da kao nesto mrzim zene i kritikujem ih nego da vas dzentlmene upozorim, da se zastitie.
iskljucivo se obracam muskarcima, na muskom forumu.

http://4.***************/_JKCFu-yU-0c/SAx_L-26jAI/AAAAAAAAAO8/amLa978uoSs/s320/condoms-090.jpg
5409016_25041995.jpg

Jel neko pratio slucaj Majkl Daglasa i raka grla koji je imao? Fala bogu, muskarcina se izlecila ali je navodno uzrok za svoj rak naveo papiloma virus koji je zaradio oralnmim seksom sa zenama.
Malo kasnije je morao da demantuje znog demo/lib/fem pritiska najverovatnije pa je ispalo da je dobio rak jer ja nekad pusio i pio jlete.
ipak, ljudi se zainteresovali i ispada da 35% raka grla kod muskaraca je izazvano lizanjem chavke....
pocela je pandemija:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303657404576355403363380510.html

Gospodo, imate ovakve opcije, ako vam bas dodje da se chavki obratite oralno, nadjite neku devicu, ili pak stavi kesu preko nje pa lizi kesu. Namzai sa slaninom il prsutom il raikjom yebiga, zivot je u pitanju.

Aj u zdravlje, zivi mi bili.
Hvala vam sto sam vam dao informaciju i izvinjavam se unapred i unazad...

E hebi ga sad što je lik drolja treba da znači da je vadžajna kriva :lol: pa ti nemoj lizati znojavi, ionako preferiraš svoj pol.

Back