Cunami- shta se to deshava sa svetom???

• Začetnik teme Začetnik teme Tinar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wild_child:
Tinar:
Ljudi su pogreshno shvatili poentu ove teme. Stvarno mi je zao shto se ovo izrodilo u povracanje na druge, veliku raspravu i deljenje "lepih" rechi. Ali neka, to bar pokazuje kakvi ste ljudi.

OPet cu ja da se nadovezem..........nevazno na koga se ovo odnosilo.......pre svega ovo je forum,ti sudis o nama na osnovu par recenica?Ja mogu da naserem bilo sta ovde,mogu da lazem i da muljam.....i ti nikada neces saznati kakva sam ja osoba.Pre svega osobe se ne cene po par recenica koje su izjavile(pre svega ti ne znas nasu proslost i razloge zasto ljudi odgovaraju tako kako odgovaraju) vec se cene po svojim postupcima i celokupnom utisku......znam da ti nisi plitka osoba jer pratim tvoje postove vec dugo,stavise spadas u grupu zrelijih i pametnijih osoba zato pokusaj ubuduce da ne reaugejes ovako povrsno.
Vidi, ja nisam ni o kome sudila. Jedino su me shokirale neke izjave povodom svega ovoga i to je sve. Kad sam rekla hladnokrvni, bezosecajni... nisam mislia na sveukupnu lichnost, vec na tu izjavu. Ne, ne znam kakve ste vi osobe kao shto ni vi ne znate kakva sam ja osoba. Ne poznajemo se toliko. Nisam nikoga htela da uvredim. Mislim, kako god. Jako sam bolesna i ne mogu vishe da se raspravljam. Samo mi je zao shto se ova tema izrodila u neshto potpuno suprotno od mojih ishchekivanja...

E pa ovako, to sto se dogodilo jeste veoma strasno i potresno mada se tragedije desavaju stalno i za
mnoge mi nikad necemo saznati, ne mislim da je lose posvetiti paznju bas ovoj. Ne mislin ni da je
otvaranje ove tame ponizavajuce za sve zrtve o kojima nismo pricali, a evo nam prilike da i o njima razgovaramo.
Ustvari najgori problem kod nas(u zemlji) je u tome sto nas bas nista ne pogadja ni irak, ni cunami, ni ruska deca u avionu, ni 11. septembar,
ni terorizam u svetu uopste(da ne spominjem da nas ponesto od toga i raduje). A mnogi su znali da se zale za vreme bombardovanja sto niko nije mislio na to kako nam je,
pa jel to razlog da mi budemo jednako bezosecajni i nezainteresovani? to je samo glupo opravdanje. Stvarno ne mislim da je
otvaranje ove teme bila losa ideja ali mi se takodje cini da niko ovde nije bio potpuno bezosecajan vec da je doslo do nesporazuma. Inace niko ne spori da
je sad najbitnije brinuti o prezivelima i ako ovde saznamo na koji nacin smo mi u stanju da im pomognemo onda ce ovo biti jedna od najkorisnijih
tema. Razlicit nam je pristup ovom dogadjaju ali izgleda da su svi spremni da pomognu a to je najbitnije.
Dakle ko zna nesto sto nam moze koristiti nek sto pre javi.

wild_child:
OPet cu ja da se nadovezem..........nevazno na koga se ovo odnosilo.......pre svega ovo je forum,ti sudis o nama na osnovu par recenica?Ja mogu da naserem bilo sta ovde,mogu da lazem i da muljam.....i ti nikada neces saznati kakva sam ja osoba.Pre svega osobe se ne cene po par recenica koje su izjavile(pre svega ti ne znas nasu proslost i razloge zasto ljudi odgovaraju tako kako odgovaraju) vec se cene po svojim postupcima i celokupnom utisku......znam da ti nisi plitka osoba jer pratim tvoje postove vec dugo,stavise spadas u grupu zrelijih i pametnijih osoba zato pokusaj ubuduce da ne reagujes ovako povrsno.
Respect za ovo.
Ova tema je zaista skrenula, tako da cu se uzdrzati od svojih komentara....

Back