Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
A nista normalnije od toga nego da ti pesak kao zec predje put.
Jesi ti vozač? Mislim...stvarno vozač?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nista normalnije od toga nego da ti pesak kao zec predje put.
Jesi ti vozač? Mislim...stvarno vozač?
"Prosecna brzina" preko 120 km/h se kaznjava.

Nisam vozac, ali logicno je i jasno da nije ni pesak mogao tek tako da "istrci" pred auto.
P.S. Mada kao da jesam, sve znam.
Toliko.

A ko je svedok da je taj pretrchavao autoput osim ovog krimosa ubice?![]()
Sta "toliko"?
Hej, pa nismo ovde na sudu i nisi ti advokat niciji.
Nisam naravno, ali ako nisi vozač, odnosno nisi nikad vozila auto na auto putu pri brzini većoj od 120 na sat, onda ne razumem kako tako kategorično tvrdiš da je vrlo jednostavno predvideti da će se tu naći pešak i što je još važnije, izbeći udes.
To može da tvrdi samo neko ko ne vozi, o tome pričam.
Mozda je Cume skrenuo po sa auto-puta ,jurio mucenika po ataru i njivi ,stigo ga ,nabacio na haubu i vrnuo se na auto-put kako bi sve iskusno zayebo ,ima ta tvoja prica rezona .A ko je svedok da je taj pretrchavao autoput osim ovog krimosa ubice?![]()

Него да видимо власти еуропске србије и нови закон о саобраћају на делу.
По стандардима којим тежимо ограда је обавезна око аутопута.
Где је,ко је поставио,када,ко је оджава,како је дошло до изласка пешака на пут?
Nisam vozac, ali logicno je i jasno da nije ni pesak mogao tek tako da "istrci" pred auto.

To se i ja pitam.
Ma taj ga je vozio u svojim kolima, pa ga je likvidirao.
Kako da vidis neosvetljenog coveka , na neosvetljenom auto- putu gde je najstrozije zabranjeno pretrcavanje i svako drugo kretanje pesaka i gde je prosecna brzina 120 km/h , koji ti samo odjednom iskoci pred auto ?

A ko je garancija i svedok da je taj pesak stvarno pretrcao autoput?

E pa sad, ebg...nemam pojma...piše u novinama da je pretrčavao...ako nije, onda ga je Čume ubio...ako ga je ubio, onda mora na robiju...mislim...stvarno....![]()
Nije logično, to je kao kada bi ja ušao u kokpit aviona i počeo da se preseravam pilotima kako da slete![]()

E, pa to je vrlo bitno!
E, pa to je vrlo bitno!
Što jes jes...![]()
Hahahahaa...bitno je, nije da nije, ali to nigde ne piše.