Čukalović sudija Ustavnog suda Kosova!!!!

I šta s tim?? NVO je nešto što je tokom Miloševićevog vremena očuvalo obraz Srbije. NVO je etički koorelativ Srbije i njeno moralno iskušljenje. A da, i dalje stojim pri tome da je veličina Kosovara što su jednog Srbina izabrali za sudiju Ustavnog suda. I da je etnička netrpeljivost nekih Srba sa drugestrane odraz primitivizma i prostakluka istih.

Када је човек неморалан,па заглиби у криминал као што је то чинио овај Чукаловић у пљачкама на факултету,онда је такву беду најлакше уценити и понудити му заштиту од гоњења ако пристане да уђе у још већи криминал и неморал као што је један од највећих - издајство.

Да је држава слободна,њему и сличнима би било суђено смртном казном.

:ok::worth:...hajde ne mora smrtna ali dugogodišnju robiju treba da fasuje...svi oni.:evil:

Eto, Srbin je sudija Ustavnog suda Kosova. A u Srbiji nema ni jedan Albanac madju sudijama Ustavnog suda Srbije.

Taj nije Srbin, taj je lopovčina. Zato su ga i stavili, da bi za sitne pare mogli da trguju slučajevima hiljada masakriranih Srba, i da oslobađaju šiptare. Posle će da bude, eto i Srbim presudio u korist šiptaru (za 500 evrića, hihihi). Jebena smRadikalska izdajnička stoka.

Taj nije Srbin, taj je lopovčina. Zato su ga i stavili, da bi za sitne pare mogli da trguju slučajevima hiljada masakriranih Srba, i da oslobađaju šiptare. Posle će da bude, eto i Srbim presudio u korist šiptaru (za 500 evrića, hihihi). Jebena smRadikalska izdajnička stoka.

А и то презиме ми је некако чудно - има у корену ЧУКАЛ ... да није њи'ов.....

Ivan Čukalović, profesor međunarodnog javnog prava kragujevačkog Pravnog fakulteta, izabran je, kako piše na internet sajtu skupštine u Prištini, za jednog od šestoro sudija Ustavnog suda Kosova.

Skupština Kosovo je na sednici kojom je predsedavao Jakup Krasnići izabrala šest sudija Ustavnog suda Kosova. Među izabranim sudijama našlo se i ime Ivana Čukalovića.

Kako navodi sajt, na počtku sednice je glasano za kandidate iz redova manjinske zajednice. Pošto su kandidati Ivan Čukalović i Altay Suroy, u prvoj rundi glasanja dobili dve trećine glasova poslanika iz redova manjinskih zajednica, a u nastavku i potrebne glasove svih prisutnih poslanika na plenarnoj sednici, izabrani su za sudije Ustavnog suda Kosova.

Čukalović je jedan od optuženih u aferi Indeks u okviru koje je uhapšeno 38 osoba, profesora i saradnika Kragujevačkog pravnog, ali i drugih pravnih fakulteta u Srbiji.

срамота:sad2:
Мора да је и аљбанцима штанцо дипломе!
:rotf:

Мора да је и аљбанцима штанцо дипломе!
:rotf:

Ma nije bre smešno. Taj jedan pogani gad ima da ponovo pobije hiljade žrtava, oslobađajući ubice i degradirajući pravdu. Pljuje i sramoti Srbiju i Srbe i u poziciji je da to čini i dalje. To je tužno, to je sramotno. Treba stoku vešati javno ukoliko učestvuje u prljavim nameštaljkama šiptarskih sudova. A nije lako zaključiti o kome se radi i pretpostaviti šta će biti.

Ma nije bre smešno. Taj jedan pogani gad ima da ponovo pobije hiljade žrtava, oslobađajući ubice i degradirajući pravdu. Pljuje i sramoti Srbiju i Srbe i u poziciji je da to čini i dalje. To je tužno, to je sramotno. Treba stoku vešati javno ukoliko učestvuje u prljavim nameštaljkama šiptarskih sudova. A nije lako zaključiti o kome se radi i pretpostaviti šta će biti.

Има свакаквих...себе је осудио...

Sam Ivan Čukalović pokušava da objasni da je ušao u ustavni sud Kosova da bi napravio most između nealbanaca i Albanaca.

- Hoću da budem jedan od devet članova USK-a da bih branio 240.000 Srba, muslimana i Goranaca koji tamo žive. Ja sam ugledni profesor. Znate li vi da sam ja učestvovao u tužbi SRJ protiv NATO, protivtužbi protiv BiH, da sam bio član našeg tima pred MSP-om u Hagu?! I da sam za sve to dobijao samo 3.000 dinara mesečno! Odgovorno tvrdim da sam sa svojim ulaskom u kosovski sud prethodno upoznao relevantne ljude u Srbiji, među kojima i jednog ministra! Sada se svi oni prave ludi. Ali, ja ću u ponedeljak izaći u javnost sa njihovim imenima - priča Čukalović.

...:manikir:

Kragujevačka afera interesantna je za javnost i zbog toga što je dobar deo
uhapšenih profesora poznat javnosti po svom političkom i društvenom angažmanu.

Profesor Ivan čukalović, šef katedre za međunarodno pravo, blizak je Srpskoj
radikalnoj stranci. Iako nije član stranke, po sopstvenoj tvrdnji jeste član
Centralne otadžbinske uprave. Nalazi se u Ekspertskom timu za odbranu Vojislava
šešelja i jedan je od autora kontratužbe Srbije protiv Bosne i Hercegovine.
čukalović je dugo bio i veštak srpskih optuženika pred Haškim tribunalom.

http://transparentnost.org.rs/ts_mediji/stampa/2007/03MART/01032007.html

А ево шта кажу радикали :
Медији последњих дана непрестано преносе неистиниту информацију - да је професор крагујевачког Правног факултета, Иван Чукаловић, био члан Српске радикалне странке и члан Тима који помаже одбрану проф. др Војислава Шешеља.

Професор крагујевачког Правног факултета Иван Чукаловић никада није био ни члан Српске радикалне странке, нити члан Тима који помаже одбрану проф. др Војислава Шешеља.

С обзиром да ниједна редакција, нити новинар, није позвао Српску радикалну странку да провери пласирану информацију, очигледно је да је и ово део прљаве кампање коју режим води против Српске радикалне странке.

Неко лаже :think:

Back