Чујте Срби шта вам поручује Арчибалд Рајс!

Мислим да "претериваш", нисам још упознао ни једног БинаСр који мисли да је то нострадамус-тарабићи пророчанство.

Само тако почну да се чуде и кажу "бре, бре па ел смо толко пглу да нас ебу исте будале и после 100 година".

Стварно ме већ увелико нервира придавање библијског значаја овој Рајсовој књижици. Свака част Арчибалду Рајсу за све што је учинио за српски народ за време и после рата, али ова књижица, сем неколико занимљивих ствари, смешан је реакционарни памфлет, који разносе вероватно исти такви смешни реакционари.

Стварно ме већ увелико нервира придавање библијског значаја овој Рајсовој књижици. Свака част Арчибалду Рајсу за све што је учинио за српски народ за време и после рата, али ова књижица, сем неколико занимљивих ствари, смешан је реакционарни памфлет, који разносе вероватно исти такви смешни реакционари.

Naprotiv. Knjiga ima ogroman znacaj kao svjedocanstvo vremena u kojem je pisana, drugi ogroman znacaj je razlog iz koga je pisana. O tome "kako se nista nije promijenilo", to je vec laprdanje..

Back