Чудо

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
Пошто је ових дана Андреј Пејић актуелан, то ме мало навело да размишљам зашто је он толико фасцинантан, јер андрогиност је све - само не одбојна. Она је заправо божанска, јер ту сама природа није знала шта да уради и није лепо регулисала пол, што је највеће одступање од њених закона које можемо видети на неком људском бићу. Веће од тога би било једино да се неко роди са анђеоским крилима. Заправо је божанско све оно што пркоси природи, њеној штедљивости, монотоности и тромости, пред чиме се наша воља нађе у збуњености јер наилази на нешто што не може да објасни и што је тиме надилази.

Шта мислите о томе?

Јелена Карлеуша, будући да је снимала неки едиторијал са њим, је лепо рекла, и ја се слажем са тим:
"Не знам шта се ту десило и како је природа пропустила да јасно уреди пол, али се никако не може рећи да је он промашај, већ чудо"

Пошто је ових дана Андреј Пејић актуелан, то ме мало навело да размишљам зашто је он толико фасцинантан, јер андрогиност је све - само не одбојна. Она је заправо божанска, јер ту сама природа није знала шта да уради и није лепо регулисала пол, што је највеће одступање од њених закона које можемо видети на неком људском бићу. Веће од тога би било једино да се неко роди са анђеоским крилима. Заправо је божанско све оно што пркоси природи, њеној штедљивости, монотоности и тромости, пред чиме се наша воља нађе у збуњености јер наилази на нешто што не може да објасни и што је тиме надилази.

Шта мислите о томе?

Јелена Карлеуша, будући да је снимала неки едиторијал са њим, је лепо рекла, и ја се слажем са тим:
"Не знам шта се ту десило и како је природа пропустила да јасно уреди пол, али се никако не може рећи да је он промашај, већ чудо"
Čudna ti i bizarna tema za filozofiju...U pitanju je biologija i medicina,a to su prirodne nauke...Dobro...Ima tu
i nešto psihologije,ali ne Jungove,već Frojdove...:hahaha:
Ipak,mislim da je Pejić,intimno,obićan homić...
A ja podržavam pedere-što više pedera -više slobodnih cura za moje sinove...
Lezbose ne podržavam-ima da vole muškiće! Vid kako smo slaaatkiii...:mrgreen::hahaha:

Шта мислите о томе?

У праву си. Његова појава буди у људима неке суштинске архетипове. Он призива у нама исти онај архетип који су алхемичари објективисали у Меркуру, у андрогином бићу које представља симбол сопства. Јединства супротности. Mysterium Coniunctionis

media-373579-2.jpg

Čudna ti i bizarna tema za filozofiju...U pitanju je biologija i medicina,a to su prirodne nauke...Dobro...Ima tu
i nešto psihologije,ali ne Jungove,već Frojdove...:hahaha:
Ipak,mislim da je Pejić,intimno,obićan homić...
A ja podržavam pedere-što više pedera -više slobodnih cura za moje sinove...
Lezbose ne podržavam-ima da vole muškiće! Vid kako smo slaaatkiii...:mrgreen::hahaha:
Зашто чудна и бизарна? Поставља питање које се тиче живота, тј. форме у којој се испољава, тако да је прикладна овом пдфу.
Кога ова тема саблажњава и руши му његову ушушканост у друштвене конвенције које проширује и на живот сам, жао ми је. Каква биологија је овде у питању, када ти је та биологија заказала прилично у његовом случају? Медицина? А? Какве везе има медицина са овим? Шта, требало је да му дају лекове да постане "нормалан"?
Можеш ли казати какав утисак на тебе оставља андрогиност?

https://www.youtube.com/watch?v=UPJ3JENHl9U

Прекрасан је, не могу да престанем да се дивим. Ево га и видео са ЈК, посебно је фaсцинантно како подела на пол, у контакту са другом особом постаје неважна. Овде је потпуно неважно ко је мушко а а ко женско, све то је остављено по страни:

Nije on nije nikakvo čudo samo je aktuelan u svetu mode kao muškarac koji svojom prirodnom lepotom zasenjuje mnoge anoreksične manekenke ( žene/devojke/devojčice)...Gledajući istoriju fiziologije ili celokupne istorije, nije ni prvi androgini muškarac...
Danas, rekao bih da njegova bela put, visina, lepota lica i zgodnoća tela u nekim krugovima zamenjuje Ladyboys sa Tajlanda ( a rekao bih u onim krugovima u kojima je White iznad Black ili Yellow )

Наравно да није чудо у смислу богиње Ганеше са 8 руку, али је свакако чудо у односу на оно што нам смарачка природа иначе даје.

Зашто чудна и бизарна? Поставља питање које се тиче живота, тј. форме у којој се испољава, тако да је прикладна овом пдфу.
Кога ова тема саблажњава и руши му његову ушушканост у друштвене конвенције које проширује и на живот сам, жао ми је. Каква биологија је овде у питању, када ти је та биологија заказала прилично у његовом случају? Медицина? А? Какве везе има медицина са овим? Шта, требало је да му дају лекове да постане "нормалан"?
Можеш ли казати какав утисак на тебе оставља андрогиност?
Mogu...Ne bih baš voleo da neki od mojih krene tim putem,a sam sam od puberteta (do puberteta smo i pomalo ******-što je normalno)
pa do današnjih dana kočoperni petao kom je lepša i najružnija baba od Omara Šarifa ili Alena Delona,Depa i ostalih "lepotana" bivših i aktuelnih...
Ali nemam ništa protiv pedera! Ta homoseksualnost je prirodni regulator razmnožavanja...-Samo nek se krešu kako im volja i nek se lože na koga im volja... Znaš...za kog znam
da je derpe-ne ljubim se ni,nako "triput srpski"...Jes da me zajebe ko ona budala našeg Peru pijanog-krnuo mu jezičinu kad mu čestitao
(slavio godišnjicu firme),a znamo pederčinu...Pera bacao peglu dva sata...zaglavio WC u Sokačetu...:(:hahaha::rotf:
A ti Ozi ,čuvaj se Merkura...Pamet u glavu -dope uza zid...:mrgreen:
Kad te merkur izmerk(ur)a ,na kraju se zaleti da ti ga dekne...:hahaha::rotf:
Ako si neoprezan-moja sućut...:hahaha:

Наравно да није чудо у смислу богиње Ганеше са 8 руку, али је свакако чудо у односу на оно што нам смарачка природа иначе даје.

Priroda radi baš ono što treba i ni malo greši, za ostalo postoji plastična hirurgija ( barem za one nezadovoljne )

Mogu...Ne bih baš voleo da neki od mojih krene tim putem,a sam sam od puberteta (do puberteta smo i pomalo ******-što je normalno)
pa do današnjih dana kočoperni petao kom je lepša i najružnija baba od Omara Šarifa ili Alena Delona,Depa i ostalih "lepotana" bivših i aktuelnih...
Ali nemam ništa protiv pedera! Ta homoseksualnost je prirodni regulator razmnožavanja...-Samo nek se krešu kako im volja i nek se lože na koga im volja... Znaš...za kog znam
da je derpe-ne ljubim se ni,nako "triput srpski"...Jes da me zajebe ko ona budala našeg Peru pijanog-krnuo mu jezičinu kad mu čestitao
(slavio godišnjicu firme),a znamo pederčinu...Pera bacao peglu dva sata...zaglavio WC u Sokačetu...:(:hahaha::rotf:
A ti Ozi ,čuvaj se Merkura...Pamet u glavu -dope uza zid...:mrgreen:
Kad te merkur izmerk(ur)a ,na kraju se zaleti da ti ga dekne...:hahaha::rotf:
Ako si neoprezan-moja sućut...:hahaha:
Шта је са тобом, човече? Којим је он то "путем" кренуо? Рођен је овакав. Рекао је да није геј, ако на то мислиш. Одмах си морао да га сведеш на инструмент за размножавање, ниједног тренутка ниси могао да га посматраш објективно, као што би посматрао уметничко дело.
Значи, ти си она врста особе која би и Исуса продала на пијаци или евентуално трампила за кило дувана.

- - - - - - - - - -

Priroda radi baš ono što treba i ni malo greši
Да, свакако. Пошто је природа тако савршена и никад не прави грешке, зато и имамо канцер, 6 прстију и остале космичке дивоте.

Прекрасан је, не могу да престанем да се дивим. Ево га и видео са ЈК, посебно је фaсцинантно како подела на пол, у контакту са другом особом постаје неважна. Овде је потпуно неважно ко је мушко а а ко женско, све то је остављено по страни:

Ne verujem da će i Ivan da ih zove na veče s njim...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Да, свакако. Пошто је природа тако савршена и никад не прави грешке, зато и имамо канцер, 6 прстију и остале космичке дивоте.[/QUOTE]

Preteruješ. Otišla si sad toliko daleko da ću to shvatiti kao : Eva je zasrala i upropastila Adama i Raj
Onda biologija...Pa stres...Pa želje iznad mogućnosti...No, i pored svega priroda ide svojim tokom, čak i u tim ispadima koje si navela

Шта је са тобом, човече? Којим је он то "путем" кренуо? Рођен је овакав. Рекао је да није геј, ако на то мислиш. Одмах си морао да га сведеш на инструмент за размножавање, ниједног тренутка ниси могао да га посматраш објективно, као што би посматрао уметничко дело.
Значи, ти си она врста особе која би и Исуса продала на пијаци или евентуално трампила за кило дувана.

- - - - - - - - - -

Да, свакако. Пошто је природа тако савршена и никад не прави грешке, зато и имамо канцер, 6 прстију и остале космичке дивоте.
Đezuz je bio etičar-filozof,a i iz istog smo roda...Mislim da bih imao zaštitnički odnos prema tom čoveku...
A da ovaj nije derpe?
Toliko naivan nisam...(Inače važi u NS da ko mene prevesla-ide za Nobela...:mrgreen:)
Mada me potcenjuješ s tom provokacijom...Zato-eto ti tvoja tema pa se s njom...:mrgreen:

Ја то нигде нисам рекла. Само сам цитирала шта је жена рекла, и додала да се слажем са њом. Свашта.

Jeco,ti li si...Sećaš se Fišija...Ono kad smo ekipa iz NS u Inu te upoznavali s konobarem...I kad
si mu potpisala račun i mi ti rekli šta si potpisala,a ti rekla:"Majkumu ja mislila da dečko oće autogram!
Još smo se pohvalili onom tvom kad se vratio da si nas častila...:mrgreen:
Jepte,koji urnebes...Rekla si da smo kraljevi...:hahaha:

Не знам баш да ли је чудо, по мени га једино фаца издваја од осталих транвестита, јер се на осталим види да су мушкарци а он изгледа као женско - али само у фаци, по грађи се примети да је мушкарац и мислим да би већина мушкараца те грађе прошло као женско да обуче хаљину.

- - - - - - - - - -

Ne, on nije instrument za razmnozavanje jer je ocigledno reproduktivni invalid, on je objektivno sagledan univerzalni instrument za kacenje garderobe i nista vise. Jer da je nesto vise od toga neko bi vec obrazlozio sta je to sto ga konkretno cini "famoznim" .

gadan je izgledom, vidi se da je muškarac, hoće da bude žena. Kad vidim takvo nešto (uključujući i kontra primer) zgadim se jer odaje utisak maksimalne neadekvatnosti, prkošenja prirodi koje proizvodi ružnoću.
On jeste ružan jer je muškarac koji ne izgleda kao što bi ono što zovemo lepim muškarcem trebalo da izgleda. Tumačenje njega kao lepog može jedino ako se pri njegovom posmatranju zažmuri na jedno oko kod njegovih muških atributa i uz uživljavanje posmatra kao žena. Ni tu nije baš Monika Beluči, da se razumemo.

Back