guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
Пошто је ових дана Андреј Пејић актуелан, то ме мало навело да размишљам зашто је он толико фасцинантан, јер андрогиност је све - само не одбојна. Она је заправо божанска, јер ту сама природа није знала шта да уради и није лепо регулисала пол, што је највеће одступање од њених закона које можемо видети на неком људском бићу. Веће од тога би било једино да се неко роди са анђеоским крилима. Заправо је божанско све оно што пркоси природи, њеној штедљивости, монотоности и тромости, пред чиме се наша воља нађе у збуњености јер наилази на нешто што не може да објасни и што је тиме надилази.
Шта мислите о томе?
Јелена Карлеуша, будући да је снимала неки едиторијал са њим, је лепо рекла, и ја се слажем са тим:
"Не знам шта се ту десило и како је природа пропустила да јасно уреди пол, али се никако не може рећи да је он промашај, већ чудо"
Шта мислите о томе?
Јелена Карлеуша, будући да је снимала неки едиторијал са њим, је лепо рекла, и ја се слажем са тим:
"Не знам шта се ту десило и како је природа пропустила да јасно уреди пол, али се никако не може рећи да је он промашај, већ чудо"