To što si takav je isključivo tvoj problem nas ne zanima.Kakve gluposti! Niko ne zna kako je čovečanstvo nastalo! Neka ikonica pusti malo vode na mestu gde su joj oči i vi odmah skočite kako je to božje čudo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što si takav je isključivo tvoj problem nas ne zanima.Kakve gluposti! Niko ne zna kako je čovečanstvo nastalo! Neka ikonica pusti malo vode na mestu gde su joj oči i vi odmah skočite kako je to božje čudo.
I gde ti ode ta duša kada nestane sa snimka tj.. kada se iskesiš.I ona je materijalno ako nisi znao. Ti sada imaš takve uređaje da možeš da snimiš svoju dušu. To je tvoje telesna energija, tvoje misli i emocije. A sve je to marterijalno moj prijatelju.
Koji to uredjaj snima "dusu"?I ona je materijalno ako nisi znao. Ti sada imaš takve uređaje da možeš da snimiš svoju dušu. To je tvoje telesna energija, tvoje misli i emocije. A sve je to marterijalno moj prijatelju.
Pa neće valja Turci da snimaju pravoslavne stvari tupane Tvoj Papa može samo da snimi pedofile oko sebe.Rusi snimali...
SKIPCINA
I gde ti ode ta duša kada nestane sa snimka tj.. kada se iskesiš.
Mogli su Bugari, Grci.Pa neće valja Turci da snimaju pravoslavne stvari tupane Tvoj Papa može samo da snimi pedofile oko sebe.
Koji to uredjaj snima "dusu"?
Ma gledao SNS bot isterivače duhova pre neki dan na Pink.Koji to uredjaj snima "dusu"?
Koliko si ti zastranio grešniče sav se naježih.Možeš da je snimaš sa termalnom kamerom, a njen glas možeš sa običnim mobilnim telefonom.
Možeš da je snimaš sa termalnom kamerom, a njen glas možeš sa običnim mobilnim telefonom.
Vatikan je sekta pedofila tamo Boga nema.Mogli su Bugari, Grci.
Vatikan da istrazi!
Koliko si ti zastranio grešniče sav se naježih.
Istrazi na netu, biologija osnovna skola, kako nastaju suze.Vatikan je sekta pedofila tamo Boga nema.
Vatikan je sekta pedofila tamo Boga nema.
Za utehu Papa lično nije ali ih prećutno podržava.Nisu svi valjda pedofili?
A gde ti je sada Baka grešniče?Probaj. Uključi diktafon na mobilnom telefonu i počni da postavljaš razno razno pitanje. Pre ili kasnije ćeš da dobiješ EVP.
Ja sam tako dobio zvouk od moje pokojne bake.
A gde ti je sada Baka grešniče?
Valjda znaš tačno pošto je za tebe sve msterijalno?Nadam se tamo gde joj je lepo.
Valjda znaš tačno pošto je za tebe sve msterijalno?
Pa gde ti je sada tačno baba alo?Zato što i jeste. Duhovno je samo priča da bi se ulepšalo materijalno.