Cudno trnjenje u ledjima.

evo opet se javljam.

nista nisam uradio, bio sam dok doktora opste prakse i neurologa, sve je u redu. samo sam gubio vreme, slala me na ekg i vadjenje krvi. smirilo se na par dana i sad se opet vratilo jos intenzivnije

zanima me koji doktor konkretno meni treba, da odem privatno. znaci trni mi izmedju lopatice i kicme, pozadi sa desne strane.

fizioterapeut, fizijatar, nesto trece? da li trebam da snimam pluca posto mi je doktorka trazila i to?

ja sam otprilike nanisanio da odem kod nekog fizioterapeuta
Otidji kod izabranog lekara neka te posalje da snimis Rentgen tog dela,pa uput za fizioterapeuta.Dok to ne uradis ,uzmi onaj konjski gel,nemacki i neka ti neko utrljava svako vece na bolno mesto.Ljudima iz EPS-a koji rade sa dalekovodima i banderama,ni malo nije lak i lep posao.Hoce tako nesto,kada je vrucina od promaje,a hoce i kad pokisnes,pa se odelo osusi na tebi i tako godinama dodje do jace reume i to su strasni bolovi.

opet da se javim

resio sam problem

prvo, uradio sam i rentgen. nalaz je dobar. kriva kicma, pocetni stadijum necega, ali generalno ok

nasao sam dobrog fizioterapeuta na google, otisao na 4 terapije - masaze + shockwave terapije, i vezbe za ledja. preporucio mi je i pojas za kicmu koji sam kupio (rudo) i koji je odlican, mnogo bolji od raznih gluposti koje sam ranije kupovao

vezbe sam snimio i nastavio da radim i sam

i nemam vise probleme, ne trne vise nista, bas sam zadovoljan. ne samo da ne trne, nego nemam ni bolove u donjem delu kicme koje sam imao duze vreme.

hvala na savetima

opet da se javim

resio sam problem

prvo, uradio sam i rentgen. nalaz je dobar. kriva kicma, pocetni stadijum necega, ali generalno ok

nasao sam dobrog fizioterapeuta na google, otisao na 4 terapije - masaze + shockwave terapije, i vezbe za ledja. preporucio mi je i pojas za kicmu koji sam kupio (rudo) i koji je odlican, mnogo bolji od raznih gluposti koje sam ranije kupovao

vezbe sam snimio i nastavio da radim i sam

i nemam vise probleme, ne trne vise nista, bas sam zadovoljan. ne samo da ne trne, nego nemam ni bolove u donjem delu kicme koje sam imao duze vreme.

hvala na savetima
Taj je pojas mnogo dobra stvar, ima ih i prilicno jeftinih kineska proizvodnja, i oni su mnogo dobri jer su tanki, mozes da ih nosis
i ispod majice bez da ti ista smeta.

Back