cudno ponasanje

Jooockey:
Snezna_kraljica:
Jooockey:
Snezna_kraljica:
Jooockey:
smirnoff....blijak...kazu da se pravi od soka i pisatjke nekog propalog alkosa
Aha! Znaci, saznajemo iz prve ruke :?
NO *!!!!!!!!!
To shto si rekla nema smisla..
Izvini. Ja tebe bas volim, izvini sto sam bila skot, preterala sam. :wink:
Oproshteno,,,,,,,gresi chovek.......

deco nemo se karate ,,,, na jokeja se niko ne ljuti ,,,, on je tako malo ---- ko bi ga znao ,,,, cooooooooooool lik

Kaze on meni:'Dodji u suknji', ja dodjem u hlacama...
Drugi put, kaze on meni:'Dodji u suknji', ja dodjem u hlacama...
Treci put, kaze on meni:'Dodji u suknji', ja dodjem u hlacama...
Cetvrti put, kaze on meni:'Dodji u suknji', ja dodjem u suknji...

a sta kad ti devojka uvek nadje neku primedbu?
npr. ne vidimo se 10 dana, a kad se vidimo prvo sto mi kaze to je "sto si obuk'o to majicu" ili tako nesto. sta to znaci?
nezadovoljstvo u vezi? ne razumem.

smilekv:
a sta kad ti devojka uvek nadje neku primedbu?
npr. ne vidimo se 10 dana, a kad se vidimo prvo sto mi kaze to je "sto si obuk'o to majicu" ili tako nesto. sta to znaci?
nezadovoljstvo u vezi? ne razumem.
Da li je to ljubav ako posle deset dana prvo na tebi primeti majicu? Kada si se počeo zabavljati sa nekim taj se isto tako oblačio, isto je mislio i ponašao se i kao takav ti se i svideo-a sada odjednom mu smeta tvoja majica! Nije to nezadovoljstvo u vezi-to nije ni prava veza.

Ne dirajte Smirnoff :evil: (very mad)

Uvek ta prica, koje ste vi zrtve i neshvacene osobe, vi muskarci, al zato mozete i vi-receno vec, al` nije naodmet jos koji put, da menjate devojke-zasto ne pustis nokte, mogla bi u teretanu, obrij noge :lol: mislim lupam, ali stvarno, po mom misljenju LJUDI zele da promene partnera(mislim da ga promene, znate vec, posto je dvosmisleno) da bi eto imali kraj sebe nekog boljeg, lepseg, pametnijeg, da bi se bolje prikazali u javnosti ili im jednostavno to smeta, pa to i kazu, a ti onda mozes da kazes-ako ti to ne odgovara: Izvini lepo, ja sam takav kakav sam, ako hoces prihvati me, ako neces, nadji nekog ko se uklapa u takav opis koji tebi odgovara.

Back