CUDNO PONASANJE ?

• Začetnik teme Začetnik teme busy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

busy

Obećava
Poruka
62
Jedno pitanjce za WW ili ko se vec razume ili ima slicno iskustvo:

Zivim vec duze s jednom osobom koja, najblaze receno ima jedan cudan nacin ponasanja. Mislim da sam nekada cuo da to ima svoje ime u vasoj nauci. Evo primera:
Ako me pita, recimo da li da osoli jelo, a ja odgovorim negativno, ona uradi upravo suprotno. Nekad kazem, da za nekoga "nisam tu" ako me trazi telefonom. Ona uradi upravo suprotno. Sama me pita, recimo, da li da s pijace donese nesto. Odgovorim pozitivno, a ona...
Meni to lici, kao ono kad neko "ne respoznaje" levu i desnu stranu...
Ima citav niz i ovakvih i ozbiljnijih primera. Naravno sve bi ovo bilo sasvim glupo pominjati, da se ovakvo njeno ponasanje ne ponavlja iz dana u dan u "ogromnim kolicinama. " Kada je upitam zasto to radi, odgovor je - da je u pitanju nesporazum(!) I tako tih "nesporazuma" dnevno bude na desetine. To je jako zamorno, pogotovu sto neko nema svest o tome koliko cesto ispoljava ovakvo ponasanje.(usput, to primecuju i drugi)
Mozda je za odgovor ili komentar potrebno i nesto vise ali stvar je u tome sto nas suzivot nije nista ni bolji ni gori od drugih. Prosecan - ukratko, kao i mi sami. Hocu da kazem, da ja mislim da to ona ne radi namerno ili nekim povodom - koliko ja znam, a i pitao sam je. Onda bi sve bilo jasno i celo ovo ovo moje pisanje bezpredmetno.

Hvala

Stvarno ne znam o cemu se radi, obratite se psihijatru ako mislite da postoji problem, moze da bude rasuta paznja, bezobrazluk, inat, psihopatija, nesto jos ludje - ne znam. A postoji tema PSIHIJATRIJA pa ovakva pitanja molim da se postave tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back