"Cudni" tipovi sa net-a

Manijaka ima svuda gde god pogledas, samo sto su na FB i internetu dosta aktivniji jer su na "bezbednom" msm ne vredi ti ni da vristis vec ili prihvatis to ili ne... A taj pakao, lobanje, sad svi glume neke mracne sile, neke kvazi buntovnike jer je to sad kao in, kao opasni su za sobom ostavljaju samo prah i nista vise... Smesne su to stvari, zapravo vrlo cesto ne znaju ni znacenje tih simbola koje koriste.

ne znam stvarno sto je tebi neko manijak sto pokazuje polni organ,znaci puna ih nudisticka plaza,ako to radi zeli prosto da stavi do znanja krajnji cilj zbog kog ulazi u kontakt,sto je ocigledno samo sto on nije namazanko isfolirani nego konkretno znas na cemu si s njim,rispekt,a ovi drugi zele da se razlikuju po stilu zivota i uz muziku imaju takve propratne sadrzaje,sve to nije nista strasno sto bi vecina rekla oni prikriveni su opasni ovo je bezazleno

ne znam stvarno sto je tebi neko manijak sto pokazuje polni organ,znaci puna ih nudisticka plaza,ako to radi zeli prosto da stavi do znanja krajnji cilj zbog kog ulazi u kontakt,sto je ocigledno samo sto on nije namazanko isfolirani nego konkretno znas na cemu si s njim,rispekt,a ovi drugi zele da se razlikuju po stilu zivota i uz muziku imaju takve propratne sadrzaje,sve to nije nista strasno sto bi vecina rekla oni prikriveni su opasni ovo je bezazleno

Ne verujem..... sta bi ocekivao ovaj lik iZ Juzne Amerike da bude krajnji cilj ??! Nije fora nista drugo osim Cyber... zadovoljstva ^^ :-S

Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......

1. Sexualni manijaci:

Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?" :mrgreen:

I posalje mi sliku svog polnog organa :eek:

Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^

2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima

FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.

Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice" :sad2:

Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....:dontunderstand:

Prvi... nemam pojma... rekla bih da sa njima nesto nije u redu..
Drugi, klinci koji misle da je to kul...

Ahahahaha
Ovi prvi su definitivno poremeceni,ali za ovo drugo ne znam. Sta fali tome? :D Meni je to ok.
Mene to smiruje na neki cudan nacin. :D

:lol:
meni je pre vice versa

pitam se gde je bio poligon za iživljavanje nekanalisanih fantazija pre interneta?
iskakanje iz žbunja i otvaranje mantila?

al takva ti je moda
na netu dobije više slika kita
nego što panama ima izvoz banana u tonama

Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......

1. Sexualni manijaci:

Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?" :mrgreen:

I posalje mi sliku svog polnog organa :eek:

Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^

2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima

FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.

Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice" :sad2:

Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....:dontunderstand:
O'š ti ja pošaljem sliku mog Đokice? Garant imam većeg!

Nije mi jasno sto je ova mogla drugo da ocekuje nego da onaj prica o nekakvoj tjelesnoj nadarenosti, jer "muzicka nadarenost" NE POSTOJI, postoji kreativan rad na usavrsavanju muzickih sposobnosti, I NISTA NE ZAVISI OD NEKE URODJENE NADARENOSTI ZA MUZIKU, KOJA I NE POSTOJI. To sto neko kaze "gitara nije za mene, probao sam i ne ide mi" ili "imam predebele prste" su gluposti, normalno da ne moze odma nekome da ide sviranje gitare ili necega, da na tome mora da se radi, i da o tome mora da se razmislja. Kao sto kolko god da je neko nadaren ne moze odma da kuca na tastaturu sa svih 10 prstiju brzo i bez gledanja u tastaturu.

Back