gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Egzibicionizam, dizanje samopouzdanja, svasta je moguce.
Da, neka destrukcija iz proslosti ....
oui_mon_commadant moze da nam kaze - ali on trazi da procitamo njegovu temu- pa da saznamo odgovor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Egzibicionizam, dizanje samopouzdanja, svasta je moguce.

Da, neka destrukcija iz proslosti ....
oui_mon_commadant moze da nam kaze - ali on trazi da procitamo njegovu temu- pa da saznamo odgovor![]()

U mojoj prošlosti je bilo puno destrukcije, rat, rat i samo rat...
Ali sumnjam da je to uzrok. Možda baš zato što je zabranjeno, zato uzbuđuje.
(((( 

Hahahaah... neko moze da kaze za ove druge- da su samo fanovi Iron Maiden-a ili Ramstein-a.... Ali ono je boles'
Kako nekom normalom moze da pricinjava zadovoljstvo gledanje u umrlice ? To asocira na smrt !![]()
br3? pa razno![]()

...
1. Sexualni manijaci:
2. Mracni tipovi sa satanisticim simbolima
Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
...
ne znam stvarno sto je tebi neko manijak sto pokazuje polni organ,znaci puna ih nudisticka plaza,ako to radi zeli prosto da stavi do znanja krajnji cilj zbog kog ulazi u kontakt,sto je ocigledno samo sto on nije namazanko isfolirani nego konkretno znas na cemu si s njim,rispekt,a ovi drugi zele da se razlikuju po stilu zivota i uz muziku imaju takve propratne sadrzaje,sve to nije nista strasno sto bi vecina rekla oni prikriveni su opasni ovo je bezazleno
Pa to u redu sta fali?cyber ili se pronadju ljudi pa se upoznaju
Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......
1. Sexualni manijaci:
Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?"
I posalje mi sliku svog polnog organa
Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^
FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.
Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice"
Moje pitanje: Sta mislite o ovakvim osobama? Da li su oni normalne osobe po vasem misljenju, ili se moze da se ustanovi i neka strucna dijagnoza ?
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....
Prvi... nemam pojma... rekla bih da sa njima nesto nije u redu..
Drugi, klinci koji misle da je to kul...

Msm da se taj baš uživeo u ulogu...Pa ok za drustvo, ali vidis da decko gleda umrlice i kada je sam ... i uziva u tome![]()
![]()

Ahahahaha
Ovi prvi su definitivno poremeceni,ali za ovo drugo ne znam. Sta fali tome?Meni je to ok.
Mene to smiruje na neki cudan nacin.![]()

O'š ti ja pošaljem sliku mog Đokice? Garant imam većeg!Mogla bi da izdvojim 2 tipa cudnih ljudi sa neta......
1. Sexualni manijaci:
Pre par godina me je dodao jedan muskarac na FB. Vidim da je kolega muzicar iz Juzne Amerike,pa ga prihvatim.
Prvom prilikom na chatu,caskamo ... kaze mi "I am gifted" ( "Ja sam nadaren")
Ja rek'o super - talentovan decko. I on kao- "Hoces da ti pokazes?"
I posalje mi sliku svog polnog organa
Identicnu stvar je uradio i mojoj drugarici ^^
FB, Myspace, tumblr stranice ... dekorisane slikama pakla, djavola,demona, piskavaca, ljudskih lobanja,krvi,pacova itd. Sve najmorbidnije...
Ukratko receno- da se sledi krv u zilama.
Jednu osobu sa takvim FB profilom znam, i manje - vise ne odudara od proseka u svakodnevnom zivotu.... Samo mi je rekao "da je on takav" i da "voli satima da gleda u umrlice"
Sta se desi sa ovim ljudima da ovako zastrane.... Jel to neki porok,ili izopacenost, ili....
O'š ti ja pošaljem sliku mog Đokice? Garant imam većeg!

Meni je patka 18 cm. Spadam li u čudne il' sam regular?![]()