Čudni oblici u prirodi

sherman mccoy

Primećen član
Poruka
747
Čudni oblici u prirodi, kako objasniti? Slučajnost ili nešto drugo?
Mrkva koja izgleda kao astronaut ili kamen sličan životinji :think:
A ima još mnogo oblika...

159e7b946260a1b87959bde733351388.jpg

Nije GMO mrkva, ona jedino mijenja za neko sranje nzm ni ja i biljke se rađaju sa pesticidom koji nije njihov, a mi ga posle jedemo.

- - - - - - - - - -

Ko je lud da projekat za koji su uložene milijarde, dođe neki lik i zajebava se?

Ma kako nije? Ovu mrkvu sa fotografije iz uvodnog posta je neko namerno napravio da izgleda ovako...

Pa šta ako se neko zajebava sa oblikom mrkve? Kakve veze imaju uložene milijarde sa jednom mrkvom?

Danas sam kupila jagode i nasla ove dve zanimljivog oblika

Pogledajte prilog 388143

Nina, izbegavaj te "jagode". Nemoj se šaliti sa zdravljem. To su GMO jagode sa ljudskim genima. Sve ih je više i imaju ovakve krake sa "dečjim prstićima". Tokom 80-tih godina prošlog veka nije ih bilo na pijacama. Ja kupujem samo one jagode kakve su se prodavale tada, kada sam bio školarac. Ima ih i sada. Ružne su na oko, ali su slatke i prave... i jeftinije od ovog GMO smeća. A ove lepe jagode koje su bezukusne... ma no comment. I jagode se kupuju danas za danas. Kupe se i pojedu odmah, nema ostavljanja za sutra. One što mogu da prenoće i da ne promene izgled - nisu jagode, već ko zna šta. Fuj.

Ima bezbroj. A to su više erotski oblici :mrgreen:

U svakom slučaju priroda je čudna stvar

- - - - - - - - - -

Da li je moguče da biljke vide. Pa naprimer imamo orhideje koje poprimaju oblike koji su poznati poput naprimer čovjeka ili ptice.
Ako je tako kakav je ovo oblik koji su snimile orhideje :think:

http://www.nhm.ac.uk/content/dam/nhmwww/discover/orchids/man-orchid-1160.jpg

"Imaju li orhideje čulo vida, možda na nekoj staničnoj razini koja nam je još potpuno nepoznata? Sposobnost "fotografiranja" svijeta oko sebe kod orhideja je zbunjujuća. Svojim izgledom zrcale životinje, i one koje nisu u njihovoj okolini, čak i ljude. Pritom ih "prikazuju" iz različitih perspektiva.
Također to vrijedi za gljive, a vjerojatno i za sve biljke. Zašto mnoge biljke svojim cvjetovima "oponašaju" Sunce? Zato što je to, do pojave životinja, bilo jedino što su iznad sebe mogle vidjeti.
Kao što je govorio Rilke - nema mjesta koje te ne gleda, moraš promijeniti svoj život."
http://roskofrenija.blogspot.ba/2013/12/meg-rivers-orchid-see-orchid-do-on.html

Nina, izbegavaj te "jagode". Nemoj se šaliti sa zdravljem. To su GMO jagode sa ljudskim genima. Sve ih je više i imaju ovakve krake sa "dečjim prstićima". Tokom 80-tih godina prošlog veka nije ih bilo na pijacama. Ja kupujem samo one jagode kakve su se prodavale tada, kada sam bio školarac. Ima ih i sada. Ružne su na oko, ali su slatke i prave... i jeftinije od ovog GMO smeća. A ove lepe jagode koje su bezukusne... ma no comment. I jagode se kupuju danas za danas. Kupe se i pojedu odmah, nema ostavljanja za sutra. One što mogu da prenoće i da ne promene izgled - nisu jagode, već ko zna šta. Fuj.

Nisu to ljudski geni nego od nečeg drugog AHHAHAHAA kako od nas keve ti, inače svaki dan ih jedeš htio ti to ili ne.

- - - - - - - - - -

Al' ipak to je tačno vrlo su nezdrave. Zato ja jagode imam u baštu :D

Back