Čudne priče za početak braka

Дади

Poznat
Poruka
8.502
Koliko ste puta čuli neke nesvakidašnje scenarije za početak braka? Da li među nama postoje takvi brakovi i koliko su uspešni/dugovečni?

Npr. upoznali se na letovanju i posle dva meseca se venčali....lik je startovao na žurci i opalio ona zatrudnela pa se uzeli...

Koliko ste puta čuli neke nesvakidašnje scenarije za početak braka? Da li među nama postoje takvi brakovi i koliko su uspešni/dugovečni?

Npr. upoznali se na letovanju i posle dva meseca se venčali....lik je startovao na žurci i opalio ona zatrudnela pa se uzeli...

Takvi brakovi vrlo brzo pucaju !
Jer su zasnovani na lažima i ne prepoznavanju suštine.

Poslednja izmena:

nikad se ne oslanjaj na to ,zna se za kucu kakva se trazi!
danas -veca je sansa da je jadnik dobio sidu ,nego uspesan brak....

to je cuvena zenska fora: vataj na brzaka dok je pavijan jos zagrejan , u oblacima, ne pita mnogo i ne zna nista... vecina njih samo tako i mogu da se udaju.

mislim kad bi muzevi znali celu istinu o njihovoj "voljenoj/droljenoj" da nebi opstalo ni 1%.

E ali bez obzira na sve,msm ceo sistem je zeznut,jer brakovi ne valjaju,pa ne valja ni vaspitanje koje se pruza toj deci koja se,,izlegu,,u takvoj ,,ljubavi,,.I onda ta deca rastu i prave iste greske i imaju svoju decu i..

- - - - - - - - - -

Jednom recju nema nade,propali smo:lol: Ironija je ziva.

to je cuvena zenska fora: vataj na brzaka dok je pavijan jos zagrejan , u oblacima, ne pita mnogo i ne zna nista... vecina njih samo tako i mogu da se udaju.

mislim kad bi muzevi znali celu istinu o njihovoj "voljenoj/droljenoj" da nebi opstalo ni 1%.

prestani da pljujes po zenama i nazivas ih pogrdnim imenima...sad te samo opominjem, ubuduce cu ti svaki takav zenomrzacki post brisati

Takvi brakovi vrlo brzo pucaju !
Jer su zasnovani na lažima i ne poznavanju.

e ne znam koliko je to tačno...znam par primera koji bi te opovrgli u sekundi...toliko brzo koliko su i sklopljeni :lol:

- - - - - - - - - -

Cula, uglavnom su to starije generacije recimo nasih roditelja, njihovih roditelja i tako...Znam ih nekoliko koji su navrsili 40-50 godina braka ... :) Nema pravila kad je uspesnost veze, braka u pitanju. Zvuci neverovatno, ali bas ih ima.

potpis :)

- - - - - - - - - -

što misliš da devojka koja je bila "drolja" u mladosti ne može da bude savršena žena i majka?

Ja znam da je jedna lagala majku kako su se upoznali,kao u kaficu a oni se upoznali preko interneta,eto vec su u braku par godina a ni dan danas nikome ne sme reci to.

e i ovo je veliki paradoks...

Realno danas u vremenu u kome živimo to je najverovatnije mesto i gde će se upoznati..a zamisli kako će recimo za deset godina da bude...
takvo je vreme došlo..ljudi slabo cirkulišu napolju a želja za komunikacijom je ostala ista...

Šteta što ne sme da kaže ali je i razumem...inače znam za jedan brak koji je počeo preko interneta i da budem iskren barem meni ovako sa strane kad gledam deluje mi savršen...

e ne znam koliko je to tačno...znam par primera koji bi te opovrgli u sekundi...toliko brzo koliko su i sklopljeni :lol:

- - - - - - - - - -

potpis :)

- - - - - - - - - -

što misliš da devojka koja je bila "drolja" u mladosti ne može da bude savršena žena i majka?
ne moze. a ako si se primio na njihove zvake koje ocajnicki prosipaju okolo nastojeci da upecaju nekog soma- pokusaj pa javi kako si prosao ... :D

- - - - - - - - - -

Cvetic, ovo se prvo slazem, ovo drugo ne mora cak biti ni to..., lutrija, sestro, sudbina, sta li... :)

nije nikakva sudbina nego devojka za kucu koja se cuvala i pazila, i dala pravome iz iskrene ljubavi.
ove ostale sto se "igraju" to ce i dobiti :D

Poslednja izmena:
e i ovo je veliki paradoks...

Realno danas u vremenu u kome živimo to je najverovatnije mesto i gde će se upoznati..a zamisli kako će recimo za deset godina da bude...
takvo je vreme došlo..ljudi slabo cirkulišu napolju a želja za komunikacijom je ostala ista...

Šteta što ne sme da kaže ali je i razumem...inače znam za jedan brak koji je počeo preko interneta i da budem iskren barem meni ovako sa strane kad gledam deluje mi savršen...

Pazi sta je krkljanac :hahaha:

@Kiza burazeru mislim da živiš u zabludi...ta devojka koja se "čuvala" ceo život ili je:
a) vanserijski lažov
b) psiho na koju je previše uticaja izvršila njena mama ili još gore tata
c) previše loša riba koja je uz to i povučena pa nije uspela da nabaci nešto dok nisi naišao ti pa sad tebi prosipa priče o poštenju kako se ona "čuvala" samo za tebe i sad kad te konačno uhvatila drži se za tebe ko pijan za plot.

Plus ako je ona iskrenu ljubav osetila tek sa tobom a nema 15 godina onda opet ima neki psihički problem....

Normalno je da se jebbu žene jer to prija i lepo je i ne možeš da budeš tolika piksla u glavi i da tvrdiš da je riba drolja ako voli da se jebbe...drolja da bi bio to moraš biti u duši...a ja sam za života upoznao mnogo više muških drolja...

Back