tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Pa sta ces, danak mladosti i neiskustvu, osnovno pravilo svaleracije je ne petljaj se s tipom koga tvoj partner poznaje, tesko je to ispostovati u manjim sredinama, ali time se izbegavaju eventualne komplikacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nenormalno, samo je bezbeze!E ovako, godinama mi se svidjao drug mog decka s kojim sam od skoro cak sam mu se i kao klinka javljala ali bezuspešno jer je uvek bio uzdignut i nedodirljiv. Problem je taj sto iako mi je lepo sa momkom povremeno uhvatim sebe da mastam o tom drugu koji vec 3 godine ne zivi u Srbiji i ta cinjenica me i tesi da se nece vracati.. Da li vi mislite da je normalno sto mastam o njemu pored svog momka u kog sam zaljubljena?
ti reče ložiš se još uvek? To objašnjava zašto bi ti bilo neprijatno (misliš da bi svi primetili).Ne bi mi bilo prijatno da se on sad vrati i tu da treba da sedimo u istom drustvu a taj njegov drug zna da sam se lozila na njega tad u tom periodu![]()
šta mu nabija rogove? Još ništa nije uradila. Maštarenje nije prevara.Mačkice razilazi se sa momkom, ne nabijaj mu rogove. Budi fer
E ovako, godinama mi se svidjao drug mog decka s kojim sam od skoro cak sam mu se i kao klinka javljala ali bezuspešno jer je uvek bio uzdignut i nedodirljiv. Problem je taj sto iako mi je lepo sa momkom povremeno uhvatim sebe da mastam o tom drugu koji vec 3 godine ne zivi u Srbiji i ta cinjenica me i tesi da se nece vracati.. Da li vi mislite da je normalno sto mastam o njemu pored svog momka u kog sam zaljubljena?
Jel vlaznoE ovako, godinama mi se svidjao drug mog decka s kojim sam od skoro cak sam mu se i kao klinka javljala ali bezuspešno jer je uvek bio uzdignut i nedodirljiv. Problem je taj sto iako mi je lepo sa momkom povremeno uhvatim sebe da mastam o tom drugu koji vec 3 godine ne zivi u Srbiji i ta cinjenica me i tesi da se nece vracati.. Da li vi mislite da je normalno sto mastam o njemu pored svog momka u kog sam zaljubljena?
ne mastas ti o njemu nego o zivotu u pecalbi.. Da li vi mislite da je normalno sto mastam o njemu pored svog momka u kog sam zaljubljena?
Nisam ni trebala da mu pricam da mi je pre bio simpatičan tu sam pogresilaJa mislim da bi se ti pojebala sa njim i da ce se to desi cim se pojavi..al ga ne spominji vise decku ko boga te molim![]()
Čini mi se da je napisala da je dečku rekla da je merkala druga.šta mu nabija rogove? Još ništa nije uradila. Maštarenje nije prevara.
nisam primetio da je rekla da o njemu maštari seksualno?Čini mi se da je napisala da je dečku rekla da je merkala druga.
Uostalom nije u braku 20 godina pa da začini seks maštarijom. Sa bilo kojom devojkom sa kojom sam bio nije mi ni na kraj pameti bilo da mislim o drugoj.
Ali ok svako ima neki fetiš
Nista cudno i neobicno.E ovako, godinama mi se svidjao drug mog decka s kojim sam od skoro cak sam mu se i kao klinka javljala ali bezuspešno jer je uvek bio uzdignut i nedodirljiv. Problem je taj sto iako mi je lepo sa momkom povremeno uhvatim sebe da mastam o tom drugu koji vec 3 godine ne zivi u Srbiji i ta cinjenica me i tesi da se nece vracati.. Da li vi mislite da je normalno sto mastam o njemu pored svog momka u kog sam zaljubljena?
Ne nego mašta o njemu kako razmenjuju sličice.nisam primetio da je rekla da o njemu maštari seksualno?
Kao što tab reče, sama činjenica da je on napolju može lako da je navede da zamišlja sebe sa njim. Napolju. Na kraju krajeva, on je ostao njena neostvarena ljubav.
Nije bitno da li bi tebi ili meni palo na pamet, nego da li treba da se pridržavamo biblijskog "i pomisao je greh"?