Čudna pojava - Šešelj

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Iskreno, mene Seselj cudi vec mnogo godina.
A Srbi jos vise.

KAKO I ZASTO nikako ne prepoznaju tog ordinarnog ustaskog agenta? Ko im zaklanja vid? Ja sam ga jos jako davno prepoznao....

Srbima je dovoljno na uvo guditi nacionalnu melodiju, a istovremeno im rusiti drzavu: oni stetocinu nece prepoznati sve dok ne zavrsi svoj posao!

Na tu semu radi Seselj sa velikim uspehom.

nije mi jasna poenta teme . Ne verujem da ima ijedan NORMALAN SRBIN a da mu je SESELJ politicki Idol.....................on moze biti Idol samo za KOSOVARE i crnogorce (u Srbiji) koji su uvek 100-procentno protiv nas srba pa se prestrojavaju iza SESELJA kao dokazanog ANTI-SRBINA................naravno, KOMSIJU, JAMIJA.............ne racunam jer , buduci da nisu srbi, prirodno je da su na njegovoj strani.

nije mi jasna poenta teme . Ne verujem da ima ijedan NORMALAN SRBIN a da mu je SESELJ politicki Idol.....................on moze biti Idol samo za KOSOVARE i crnogorce (u Srbiji) koji su uvek 100-procentno protiv nas srba pa se prestrojavaju iza SESELJA kao dokazanog ANTI-SRBINA................naravno, KOMSIJU, JAMIJA.............ne racunam jer , buduci da nisu srbi, prirodno je da su na njegovoj strani.
Nemoj da se pravis lud!
Srbi su u jednom mahu zavoleli Seselja kao Slobu!
Sad se kao prave nevesti....

(...)

KAKO I ZASTO nikako ne prepoznaju tog ordinarnog ustaskog agenta?

(...)
Препознају сад већ доста, па зато Шешељ и не може да пређе цензус без помоћи режима. Зато је на председничким изборима освојио мање од Вука Јеремића (и мада је јавно рекао да ће се повуче из политике ако се то деси, још једном је масно слагао).
А они који шатро "не препознају", па они су исти као и он. Његови земљаци који се исто као и Вјекослав Шешељ лажно представљају као "Срби".

Prica ce biti ispricana kada se srpski nacionalisti popljuju po Seselju i jasno kazu narodu KO JE ON.
Vjekoslav je pre Haga bio na 8% a po dolasku iz Haga na 2%. Niko se nije obazirao tad, niti se iko češe po dupetu sad.

1569310105319.png

Seselj je od "nacionalisticke" ideje, koja je u Srbiji vec sama po sebi karikaturalna ili to pretenduje da bude, uspeo da napravi jos vecu parodiju i na tome mu treba odati priznanje. To nije lako, kao kad bi Vam neko rekao da smislite neki vic o Sasi Maticu koji ce biti smesniji od svih prethodnih viceva koji su ljudi smislili.

To su unuci boljševizma, uvek su protiv Srba, iako im je poreklo srpsko !

Sve će biti, samo da i dalje vrše moć...

Seselj je od "nacionalisticke" ideje, koja je u Srbiji vec sama po sebi karikaturalna ili to pretenduje da bude, uspeo da napravi jos vecu parodiju i na tome mu treba odati priznanje. To nije lako, kao kad bi Vam neko rekao da smislite neki vic o Sasi Maticu koji ce biti smesniji od svih prethodnih viceva koji su ljudi smislili.
tu "nacinalisticku ideju" nisu ni pravili srbi zato je tako nakaradna i pokazuje da ideoloski tvorac nije imao nikakvo znanje o srpsko nacionalitetu...........STO JE I LOGICNO JER JE "SRPSKI NACIONALNI PROGRAM" SA KRAJA 80-TIH PRAVLJEN U PENTAGONU, od amerikanaca pa predat DOBRICI COSICU da ga promovise u institucijama a VUK DRASKOVIC I SESELJ u narodu.

tu "nacinalisticku ideju" nisu ni pravili srbi zato je tako nakaradna i pokazuje da ideoloski tvorac nije imao nikakvo znanje o srpsko nacionalitetu...........STO JE I LOGICNO JER JE "SRPSKI NACIONALNI PROGRAM" SA KRAJA 80-TIH PRAVLJEN U PENTAGONU, od amerikanaca pa predat DOBRICI COSICU da ga promovise u institucijama a VUK DRASKOVIC I SESELJ u narodu.

Pazi, jos nisam video nacionalistu koji mi je simpatican, a Seselj je tu pricu samo jos dodatno zagovnjao, mada ona smrdi bez njega

slican nacionalni program je pravljen i za severno-makedonce spocetka 90-tih godina..................zato je doslo do te internacionalne blamaze vezane za ime ALEKSANDAR SEVEROMAKEDONSKI.............jer tvorac nije imao pojma o istoriji balkanskih naroda..............a za sirenje te americke varijante istorije makedonskog naroda, povereno je tadasnjem makedonskom "nacionalisti" Georgijevskom uz "logisticku podrsku" makedonskog "Indijane Dzonsa" arheologa Paska Kuzmana , koji je po obavljenom zadatku "otisao u penziju".

Back