Čudna imena, prezimena, nadimci

• Začetnik teme Začetnik teme Tya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A šta fali, baš su kul imena. i Darinka i Slavoljub i Milisav i Leposava i Milinka, a Hranislav je verovatno bilo debilno i u svim prošlim vekovima.
Recimo, ja se zovem Nedeljko, po pradedi, i baš mi je fino što sam obeležen, sviđa mi se se moje ime i ne bih ga menjao za sto Milana, Nikola, Markoa, Dragana, Gorana i sličnih...

A šta fali, baš su kul imena. i Darinka i Slavoljub i Milisav i Leposava i Milinka, a Hranislav je verovatno bilo debilno i u svim prošlim vekovima.
Recimo, ja se zovem Nedeljko, po pradedi, i baš mi je fino što sam obeležen, sviđa mi se se moje ime i ne bih ga menjao za sto Milana, Nikola, Markoa, Dragana, Gorana i sličnih...

ok.....svako ima svoje isljenje ........ti sada verovatno to kazes zato sto se zzzzzoves Nedeljko al ..... nema potrbe za tim...opustheno

Zelim ti uspeh u rasvetljavanju i otkrivanju korena tvog imena :p

btw moja bivsa profesorka iz biologije se zove Vesela..i zvanicno nikad nam se nije predstavila jer kad se predstavljala u drugim odeljenjima,jadnici,svi su joj se smejali,tako da je kod nas vesto zaobisla tu proceduru predstavljanja :)

Sta mislis zoves se Stojadin, zovu te 128 ili Stojdza.
Moj drug se preziva Mikush, zovemo ga Smrda
Jednog zovemo Zokna, jednu Butkica (ima oko100 kg), a jednog kralja Muja
A evo jos nekih:
Stokuca
Palikuca
Torbica
Despot
Kozica
Guza (Nadimak, prezime mu je Guzovic)
Bakaric
I NARAVNO Sargarepic . . .

ma dobro bre ako je tebi lepo i nama još lepše...;) samo malo komentarišemo ta nasleđena imena iz prošlih vekova...:p

Ево неких смешних имена:
Мушка: Аксентије, Алимпије, Бисер, Величко, Вид, Викентије, Вучић, Гавран, Гороцвет, Добрашин, Дракче, Ђенадије, Животије, Јаблан, Јелен, Југ, Кресимир, Љутиша, Омиљен, Пелагије, Прерад, Свилен, Серафим, Страшимир, Танкосав, Угљеша, Харалампије, Цвеја, Шишко

Женска: Махија (муслиманско), Аглаја, Белка, Варвара, Ватрица, Вишња, Вучица, Госпава, Грана, Дуња, Ђенадија, Евдокија, Изворинка, Иконија, Искра, Јаблан(к)а, Јаглика, Јагода, Језерка, Југослава, Кајсија, Касијана, Којадинка, Кошута, Купина, Ловорка, Љерка, Малина, Миладија, Милосија, Олимпија, Павлија, Пелагија, Правда, Премила, Равијојла, Сида, Сојка, Трњина, Тугомирка, Утва, Утеха, Чарна, Шумадинка

Back