Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 18.139
rusi su komunistiMa znaju oni sve, ali se sigurno suzdržavaju zbog ruskog savezništva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusi su komunistiMa znaju oni sve, ali se sigurno suzdržavaju zbog ruskog savezništva.
Грузија је прва хришћанска држава а хришћана је свакако било и пре тога. Јермени су монофизити.nisu, dobri su jako, i oni su znas i sam prvi prihvatili Hriscanstvo, imao sam devojku Jermenku, veliki vernik
Dobro je kad se meša krv tako iz udaljenih naroda onda je narod zdraviji.hteo sam, nije ona
pa da, ima Jermena i po VojvodiniDobro je kad se meša krv tako iz udaljenih naroda onda je narod zdraviji.
Знам. Давно сам био срео једног домаћег Јермена.pa da, ima Jermena i po Vojvodini
Iranci su drevni naprednih perzijski narod koji su sljedbenici proroka Zaratustre,a ta je religija slična kršćanstvu i židovstvu...pa nije čudno da prelaze na kršćanstvo. Dok su arapi dio divljačkih i zaostalih plemena i sljedbenici divljeg osvajača naroda Muhammeda.Hrišćanstvo je jedna od najbrže rastućih verskih grupa u Iranu, ocenjuju analitičari.
Svi smo mi ljudi. Bitno je da se ljudi slažu, poštuju i vole.Dobro je kad se meša krv tako iz udaljenih naroda onda je narod zdraviji.
Конкуришеш за мисицу? А шта када се људи не слажу, не поштују и не воле? И то је људски.Svi smo mi ljudi. Bitno je da se ljudi slažu, poštuju i vole.
Stanovnici Irana su velikom većinom muslimani šiiti. A u Iranu ima svega i svačega u Persijance, Azerbejdžanaca, Kurda...Iranci su drevni naprednih perzijski narod koji su sljedbenici proroka Zaratustre,a ta je religija slična kršćanstvu i židovstvu...pa nije čudno da prelaze na kršćanstvo. Dok su arapi dio divljačkih i zaostalih plemena i sljedbenici divljeg osvajača naroda Muhammeda.
Stanovnici Irana su velikom većinom muslimani šiiti. A u Iranu ima svega i svačega u Persijance, Azerbejdžanaca, Kurda...
E da...eto naprimjer ja i ti imamo isti avatar, istog značenja iz male nebitne razlike...a kako ćemo se slagati je drugo pitanje.Конкуришеш за мисицу? А шта када се људи не слажу, не поштују и не воле? И то је људски.
Па није баш исти. Твој некако вуче на боје дуге, па му значење веома битно одступа.E da...eto naprimjer ja i ti imamo isti avatar, istog značenja iz male nebitne razlike...a kako ćemo se slagati je drugo pitanje.![]()
Ljudski onda nisu u kontaktu.Конкуришеш за мисицу? А шта када се људи не слажу, не поштују и не воле? И то је људски.
To je zato što sam ja napredniji...kod tebe se boje još nisu izrazile. To ti je kao crnobijeli televizor iz mog vremena i današnji u boji....ti si danas napredniji ...Па није баш исти. Твој некако вуче на боје дуге, па му значење веома битно одступа.
Твој пост и аналогија су потпуно бесмислени и немају никакве везе са мојим постом. Пишеш да би писао. Какав телевизор?To je zato što sam ja napredniji...kod tebe se boje još nisu izrazile. To ti je kao crnobijeli televizor iz mog vremena i današnji u boji....ti si danas napredniji ...
analogija je kao i metafora...ne razumede to svako....Твој пост и аналогија су потпуно бесмислени и немају никакве везе са мојим постом. Пишеш да би писао. Какав телевизор?
Осим тебе, тешко да било ко разуме твоју "аналогију".analogija je kao i metafora...ne razumede to svako....
To sam i mislio-da ti ne razumiješ značenje svog avatara.Осим тебе, тешко да било ко разуме твоју "аналогију".