Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja sam par puta to radio sa svojom devojcicom i uvek to nekako dodje neplanirano, spontano. napalimo se ko majmuni, a na zurci smo i onda upadnemo u neku praznu sobu i onda bum bum tras. svaki put je bilo odlicno.
Nista cudno..sve sto dovede do orgazma jeste deo sexualnog cina....bilo sa jednom cipelom i carapama..ili bez:-)
mmmm..da...pali posebno .. probaj, ne cudi se, uzivaj :-)
Pa cudno je kako se ne svuce go i kako ne svuce zenu.Ja ne bih izdrzao.
Moje misljenje je da se taj seks praktikuje kada tucas tudju zenu i kada uhvatis trenutak kada joj je muz nesto zauzet.
Samo malo porasteš, odbaciš predrasude, i uživaš. Takav sex je često odličan, jer govori o velikom naboju , i kratkom veku, ali strastvenom. Možeš ga praktikovati sa kim želiš, baš je uzbudljivo , uhhuh.
Ja njvishe volim da q***m....tako sto sam u zelenim vojnicharama ili crne trenerke sa belim straftama kao addidas znak, na 1. volim da otkopcham slic i da degystiram,dok ona obavlja svoje....sa dryge strane (ovo 2. trendze) ----volim nabiti quu%#@^# tako ,da i dok prima ja vichem party-eeeEEee...