- Poruka
- 88.976
Još bridi slom ljubljene K und k?Što ne? Te granice su bile doslovno do jeseni 1918. godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još bridi slom ljubljene K und k?Što ne? Te granice su bile doslovno do jeseni 1918. godine.
Krvaza ne poginulo najviše 20000 pk zvaničnim podacima, a posle zločina u Sijekovcu, Malovanu niste mogli očekivati tretman n kao u vrtiću. Uostalom, Jasenovac i hetcegovačke jame su itekako bile u svežem pamćenju.To bi kao tribalo izbrisati činjenicu da su Srbi 1991.-1995. pobili i prognali na stotine tisuća ostalih Hrvata po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i zapalili njihove kuće, crkve, bolnice, škole?
Što lupetaš ti? kakav tretman u vrtiću? prvo nauči kronologiju odnosno kada, kako, gdje i zašto se nešto desilo i tko je prvi počeo pa se onda javi. Sijekovac je bio 1992. godine a Vukovar, Škabrnja, Dubrovnik i ostali ratni zločini koje ste napravili u Hrvatskoj su bili 1991. godine. Hrvatima su također bile svježe u pamćenju četničke i partizanske jame iz drugog svjetskog rata pa ipak nismo upali u Srbiju sa tenkovima 1991. godine. Opravdanja su ti glupa.Krvaza ne poginulo najviše 20000 pk zvaničnim podacima, a posle zločina u Sijekovcu, Malovanu niste mogli očekivati tretman n kao u vrtiću. Uostalom, Jasenovac i hetcegovačke jame su itekako bile u svežem pamćenju.
Šta se to desilo u Dubrovniku? Ništa. Tvoja Kronologija počinje mnogi prije. Počinje još u Velikom ratu kad smo vas oslobodili Austrije pa niste više bili njihovi čistači štala, a najviše zločina ste počinili u Podrinju zajedno sa muslimanima, nastavlja se u 2. sv. ratu sa najmonstuoznijim zločinima kd kojih su i Nemci povraćali. Jedinibste narod na svetu koji je imao logore ha decu u kojima su časne sestre hranile decu hlebom sa tucanim staklom. Ima avedočenje Austrijanke Dijane Budisavljević. Ti pričaš o kronologiji. Vi ste bedan, otpadnički polusvet.Što lupetaš ti? kakav tretman u vrtiću? prvo nauči kronologiju odnosno kada, kako, gdje i zašto se nešto desilo i tko je prvi počeo pa se onda javi. Sijekovac je bio 1992. godine a Vukovar, Škabrnja, Dubrovnik i ostali ratni zločini koje ste napravili u Hrvatskoj su bili 1991. godine. Hrvatima su također bile svježe u pamćenju četničke i partizanske jame iz drugog svjetskog rata pa ipak nismo upali u Srbiju sa tenkovima 1991. godine. Opravdanja su ti glupa.
Dubrovniku se desilo da su padale granate po njemu, da su ginuli civili tamo, da je grad razaran, da su rušeni spomenici pod zaštitom UNESCA, o tome postoje dokazi odnosno fotografije, videosnimke, svjedoci, presude međunarodnih sudova. Zar je to ništa? bajke i gluposti o časnim sestrama koje hrane dicu staklom neću ni komentirati jer samo bolestan mozak može takve laži izmišljati. Što se tiče kronologije koga briga što je bilo u prvom svjetskom ratu kojeg ste inače vi izazvali? to je bilo davno prije više od 100 godina. Držimo se bliže prošlosti. Dobro se nisi pozivao na doba dinosaura jer tko zna možda je i tada netko ubio nekog Srbina. Hahahahaha. Možemo i mi tako vratiti se 500 i nešto godina unazad na Krbavsku bitku kada su Srbi kao turski vazali zajedno sa Turcima napadali Hrvatsku.Šta se to desilo u Dubrovniku? Ništa. Tvoja Kronologija počinje mnogi prije. Počinje još u Velikom ratu kad smo vas oslobodili Austrije pa niste više bili njihovi čistači štala, a najviše zločina ste počinili u Podrinju zajedno sa muslimanima, nastavlja se u 2. sv. ratu sa najmonstuoznijim zločinima kd kojih su i Nemci povraćali. Jedinibste narod na svetu koji je imao logore ha decu u kojima su časne sestre hranile decu hlebom sa tucanim staklom. Ima avedočenje Austrijanke Dijane Budisavljević. Ti pričaš o kronologiji. Vi ste bedan, otpadnički polusvet.
Hajd ne seri! A šta to u ratu pada? Koliko se sjećam istorije, a tako ae uči svuda samo ne u krvatskoj Veli rat su izazvale sile osovine auatrougarska i Nemačka. Vaši zločini su zapisani u Jad Vašemu muzeju Holokausta. To ste vi. Zato sad imate potrebu da ližete doope Jevtejima.Dubrovniku se desilo da su padale granate po njemu, da su ginuli civili tamo, da je grad razaran, da su rušeni spomenici pod zaštitom UNESCA, o tome postoje dokazi odnosno fotografije, videosnimke, svjedoci, presude međunarodnih sudova. Zar je to ništa? bajke i gluposti o časnim sestrama koje hrane dicu staklom neću ni komentirati jer samo bolestan mozak može takve laži izmišljati. Što se tiče kronologije koga briga što je bilo u prvom svjetskom ratu kojeg ste inače vi izazvali? to je bilo davno prije više od 100 godina. Držimo se bliske prošlosti. Dobro se nisi pozivao na doba dinosaura jer tko zna možda je i tada netko ubio nekog Srbina. Hahahahaha. Možemo i mi tako vratiti se 500 i nešto godina unazad na Krbavsku bitku kada su Srbi kao turski vazali zajedno sa Turcima napadali Hrvatsku.
U ratu padaju granate ali mi ih nismo bacali po Srbiji a vi po Hrvatskoj jeste. Mi tuđe nikad nismo otimali a vi jeste. To je ključna razlika. Uostalom presude u Hagu dovoljno govore tko su bili zločinci, okupatori, agresori i počinitelji genocida a tko se branio i oslobađao svoju državu. Pametnom dovoljno.Hajd ne seri! A šta to u ratu pada? Koliko se sjećam istorije, a tako ae uči svuda samo ne u krvatskoj Veli rat su izazvale sile osovine auatrougarska i Nemačka. Vaši zločini su zapisani u Jad Vašemu muzeju Holokausta. To ste vi. Zato sad imate potrebu da ližete doope Jevtejima.
Čuj niste. Šta je NDH radila do Zemuna, po celoj BiH. Gde je nestalo skoro milion Srba iz Hrvatske. Bilo im lepo? To su njihove kuće, imanja. Srbija bi trebalo da pokrenw postupak za genkcid krvata jer taj zločin ne zastareva.U ratu padaju granate ali mi ih nismo bacali po Srbiji a vi po Hrvatskoj jeste. Mi tuđe nikad nismo otimali a vi jeste. To je ključna razlika. Uostalom presude u Hagu dovoljno govore tko su bili zločinci, okupatori, agresori i počinitelji genocida a tko se branio i oslobađao svoju državu. Pametnom dovoljno.
Kakav crni Zemun? tamo su Nijemci imali vlast. BiH prid uspostavu NDH nije ni bila u Srbiji tako da se nemaš što pozivati na to kao nekakav dokaz da smo nešto od vas otimali. Milijun Srba nikad nisu niti živjeli u Hrvatskoj. Bilo ih je pola milijuna ovdje. Di su nestali? pa ja ti mogu odgovoriti protupitanjem di su nestali Turci iz Srbije? bili ljudi tamo 500 godina i odjednom ih nema. Kako to? onda je i to genocid zar ne? inače Srbija je već pokrenula razne postupke protiv Hrvatske i sve ste izgubili kao što i sam znaš na tvoju veliku žalost.Čuj niste. Šta je NDH radila do Zemuna, po celoj BiH. Gde je nestalo skoro milion Srba iz Hrvatske. Bilo im lepo? To su njihove kuće, imanja. Srbija bi trebalo da pokrenw postupak za genkcid krvata jer taj zločin ne zastareva.
Nemaš ti pojma. Vidi granjce NDH! Turci u Srbiji su bili onupatori, a Srbi su bilibsvoji na svome, ali tešjo te ti krvatu objasniti. Više turaka je aneksijom isterala vaša teta Austrougarska nego Srbi, ali šta ti znaš o 1. I 2. srpskom ustanku. Vj ste tad čistili štale.Kakav crni Zemun? tamo su Nijemci imali vlast. BiH prid uspostavu NDH nije ni bila u Srbiji tako da se nemaš što pozivati na to kao nekakav dokaz da smo nešto od vas otimali. Milijun Srba nikad nisu ni živjeli u Hrvatskoj. Bilo ih je pola milijuna ovdje. Di su nestali? pa ja ti mogu odgovoriti protupitanjem di su nestali Turci iz Srbije? bili ljudi tamo 500 godina i odjednom ih nema. Kako to? onda je i to genocid zar ne? inače Srbija je već pokrenula razne postupke protiv Hrvatske i sve ste izgubili kao što i sam znaš na tvoju veliku žalost.
Opet on o NDH. Kad sam rekao da mi nismo ništa od vas otimali a vi od nas jeste mislio sam na ovaj zadnji rat domovinski a ne na neki iz doba dinosaura. Uostalom i četnici su klali po Hrvatskoj 1941.-1945. kad već forsiraš priču o tom periodu. Di su ratovali Draža, Kalabić, Đurišić, Đujić i ostala banda? samo u Srbiji? jeste jeste kako da ne. Išli su oni priko Drine istočno od nje itekako.Nemaš ti pojma. Vidi granjce NDH! Turci u Srbiji su bili onupatori, a Srbi su bilibsvoji na svome, ali tešjo te ti krvatu objasniti. Više turaka je aneksijom isterala vaša teta Austrougarska nego Srbi, ali šta ti znaš o 1. I 2. srpskom ustanku. Vj ste tad čistili štale.
Po čemu su Turci u Srbiji bili okupatori a Srbi u Hrvatskoj nisu? u čemu je razlika?Nemaš ti pojma. Vidi granjce NDH! Turci u Srbiji su bili onupatori, a Srbi su bilibsvoji na svome, ali tešjo te ti krvatu objasniti. Više turaka je aneksijom isterala vaša teta Austrougarska nego Srbi, ali šta ti znaš o 1. I 2. srpskom ustanku. Vj ste tad čistili štale.
Kakve god da su bile granice NDH sigurno nisu obuhvaćale krajeve koji povijesno pripadaju Srbiji. Pa nismo Niš i Kragujevac uzeli. Uostalom rijetko kada ćeš čuti Hrvate da pričaju po medijima kako su Novi Sad, Zemun, Subotica hrvatski gradovi a kod Srba je uobičajena i veoma masovna pojava da dan danas lupetaju o srpskom Kninu, srpskom Vukovaru, srpskom Dubrovniku, eto i po tome možeš vidjeti tko je tu lopov a tko samo brani svoje, to ti je najbolji dokaz, ništa više ne triba.Nemaš ti pojma. Vidi granjce NDH! Turci u Srbiji su bili onupatori, a Srbi su bilibsvoji na svome, ali tešjo te ti krvatu objasniti. Više turaka je aneksijom isterala vaša teta Austrougarska nego Srbi, ali šta ti znaš o 1. I 2. srpskom ustanku. Vj ste tad čistili štale.
U tome sto su Srbi bili svoji na svome.Po čemu su Turci u Srbiji bili okupatori a Srbi u Hrvatskoj nisu? u čemu je razlika?
Kakve god da su bile granice NDH sigurno nisu obuhvaćale krajeve koji povijesno pripadaju Srbiji. Pa nismo Niš i Kragujevac uzeli. Uostalom rijetko kada ćeš čuti Hrvate da pričaju po medijima kako su Novi Sad, Zemun, Subotica hrvatski gradovi a kod Srba je uobičajena i veoma masovna pojava da dan danas lupetaju o srpskom Kninu, srpskom Vukovaru, srpskom Dubrovniku, eto i po tome možeš vidjeti tko je tu lopov a tko samo brani svoje, to ti je najbolji dokaz, ništa više ne triba.
Tu su Srbi odvajkada. Srlsdke crkve i manastiri su tu od 13. i 14. V.Po čemu su Turci u Srbiji bili okupatori a Srbi u Hrvatskoj nisu? u čemu je razlika?
Draža i Kalabić nikad nisu bili u Hrvatskoj. Znaš li hde je dignut ustanak u Krvatskoj. Mesto se zove Srb. 90% partizana su bili Srbi. Tek poslw kapitulacije Italije nešto krvata dolazi u partizane kad su videli ko će da pobedi.. Jadno.Opet on o NDH. Kad sam rekao da mi nismo ništa od vas otimali a vi od nas jeste mislio sam na ovaj zadnji rat domovinski a ne na neki iz doba dinosaura. Uostalom i četnici su klali po Hrvatskoj 1941.-1945. kad već forsiraš priču o tom periodu. Di su ratovali Draža, Kalabić, Đurišić, Đujić i ostala banda? samo u Srbiji? jeste jeste kako da ne. Išli su oni priko Drine istočno od nje itekako.
Hahahahaha jadan pokušaj. Mogao si barem nešto bolje smisliti. Ovo je na razini dice iz vrtića. Čak i vaš idol Goran Šarić tvrdi da je taj "austro-ugarski popis stanovništva" za Dubrovnik ustvari falsifikat. Mogu i ja tako napisati na neki papir da je u Kragujevcu prije 300 godina živjelo 99% Hrvata i pričati okolo da je to turski popis stanovništva.Pogledajte prilog 1721894austrougarski popis
Ti manastiri i crkve Krka, Krupa, Dragović se u dokumentima prvi puta spominju u 16. vijeku a ne u 14. vijeku kako vi to predstavljate a pogotovo ne u 13. vijeku. To nije odvajkada niti blizu. Odvajkada bi bilo da su tu makar 1000 ili 1500 godina. Recimo zadužbine hrvatskih knezova Trpimira i Branimira na istom tom području potiču iz 9. vijeka. Toliko o tome tko je prvi živio i vladao na toj zemlji.Tu su Srbi odvajkada. Srlsdke crkve i manastiri su tu od 13. i 14. V.
Imaš i austrougarske mape. Lako ih je naći. Falsifikat okači mačku o rep. Jedino je tačno da su krvati falsifikat. Jezik vam je galsifukat. Os 1850. pišete i govorite pi Vukovom rečniku i pravopisu. Peočitaj o Bwčkom književnom dogovoru, o latinici kojubsu vam priredili ljudevit Gaj, Vuk i Đura Daničić. Pa vi nemate ništa svoje. Sve vam je falsifikat. Versku službu slušate na izumrlom latinskom.Hahahahaha jadan pokušaj. Mogao si barem nešto bolje smisliti. Ovo je na razini dice iz vrtića. Čak i vaš idol Goran Šarić tvrdi da je taj "austro-ugarski popis stanovništva" za Dubrovnik ustvari falsifikat. Mogu i ja tako napisati na neki papir da je u Kragujevcu prije 300 godina živjelo 99% Hrvata i pričati okolo da je to turski popis stanovništva.
Pa i Turci su u Srbiji bili od 14. vijeka. Je li onda i to odvajkada? što ste ih potirali u 19. vijeku? da li je to genocid?Tu su Srbi odvajkada. Srlsdke crkve i manastiri su tu od 13. i 14. V.
Turci su okupatori. Srbi nisu nikogg okupirali. Čak im je Aistrougarska davala povlastice da bi bili krajišnici, tj prva straža.Pa i Turci su u Srbiji bili od 14. vijeka. Je li onda i to odvajkada? što ste ih potirali u 19. vijeku? da li je to genocid?
Nisu možda oni osobno (lično) bili u Hrvatskoj ali jesu njihovi ljudi Đujić i ostali. Što se tiče partizana oni su bili jugoslavenska vojska sa petokrakom a ne hrvatska sa šahovnica i to je razlog zašto nismo htjeli pristupiti njima masovno. Zašto bi Hrvat išao u vojsku koja nije hrvatska? nema logike. Ustaše su u tom trenutku bile jedina hrvatska vojska i naravno da su Hrvati više njima bili naklonjeni. Potpuno prirodno. Zar je grijeh kada Hrvat ide u hrvatsku vojsku ili Francuz u francusku vojsku?Draža i Kalabić nikad nisu bili u Hrvatskoj. Znaš li hde je dignut ustanak u Krvatskoj. Mesto se zove Srb. 90% partizana su bili Srbi. Tek poslw kapitulacije Italije nešto krvata dolazi u partizane kad su videli ko će da pobedi.. Jadno.
Ima raznih i različitih mapa a ne samo onih koje se tebe sviđaju. Evo jedne austrijske iz 1851. godine na kojoj piše da su tada u Dalmaciji koja je obuhvaćala Boku kotorsku i naravno Dubrovnik živjeli većinom Hrvati, nešto malo Talijani, Albanci i Židovi, a Srbin niti jedan, obrati pozornost na tablicu na dnu mape dole desno https://upload.wikimedia.org/wikipe...ic_map_of_austrian_monarchy_czoernig_1855.jpg .Imaš i austrougarske mape. Lako ih je naći. Falsifikat okači mačku o rep. Jedino je tačno da su krvati falsifikat. Jezik vam je galsifukat. Os 1850. pišete i govorite pi Vukovom rečniku i pravopisu. Peočitaj o Bwčkom književnom dogovoru, o latinici kojubsu vam priredili ljudevit Gaj, Vuk i Đura Daničić. Pa vi nemate ništa svoje. Sve vam je falsifikat. Versku službu slušate na izumrlom latinskom.