електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Навикао човек да га газе, па сад и врата придржава![]()
Много збуњен народ. Зато и кажем да је нама лако владати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Навикао човек да га газе, па сад и врата придржава![]()
Pre će biti da se ljudu klone , zauzeti svojim brigama, svakakvih psihijatrijskih slučajeva koji ulaze u priču i uče ih "redu", to mu dođe kao da se objašnjavaš sa onima što drndaju harmonike po autobusima...
Заправо поткупљивост народа је универзална.Никада нећу допустити да ми олош седи на глави. Та психологија трпљења и немешања у властита права скупо нас је коштала.
A tek sto mi idu na ganglije oni sto se guraju da udju u objekat dok drugi izlaze.
Stalno nalazim stvari na ulici (groznu minđušu, plastični ključ od dečije igračke, paricu, i sl.) i sve uredno pokupim i stavim u tašnu.
da...pricam psu kao coveku
Ne tražim pomoć pa makar crko. Ili sam ili nikako![]()
Pre će biti da se ljudu klone , zauzeti svojim brigama, svakakvih psihijatrijskih slučajeva koji ulaze u priču i uče ih "redu", to mu dođe kao da se objašnjavaš sa onima što drndaju harmonike po autobusima...
pre sam bila kulturna u rl..msm i sad sam...al sad samo cekam da me neko cacne da mu se nahebem cele familije sa sve ocem, majkom i decom. jednostavno uzivam da povredjujem one koji bi da mi pametuju.
Sestro, padni mi u zagrljaj! Mislim da smo u nekoj fazi koja prethodi potpunoj transformaciji u super-heroja : )
(ili super-ludaka)
ja takvima gurnem vrata da ih udare.
- - - - - - - - - -
e ovo jeste cudna navika.
- - - - - - - - - -
ja sam ih zvala moje bebe.
- - - - - - - - - -
isto ko ja.
- - - - - - - - - -
upravo...al ja sam pre neki dan htela da ubijem jednog alkosa koji mi je trazio cigaretu, a ja naravno nisam dala. mene jako nervira kada neko misli da moze da me uplasi...jedino sam se suzdrzala da ne bih zakonski odgovarala, al sam mogla da mu prospem mozak i to sa zadovoljstvom. ja bih recimo volela u rl da naletim na jednu ovdasnju forumasicu sklonu da naredjuje drugima, jako bi se iznenadila kad bih joj napusila celu familiju. nikog ne diram, al ne volim da mi se iko obraca.
- - - - - - - - - -
pre sam bila kulturna u rl..msm i sad sam...al sad samo cekam da me neko cacne da mu se nahebem cele familije sa sve ocem, majkom i decom. jednostavno uzivam da povredjujem one koji bi da mi pametuju.
- - - - - - - - - -
ja sam u sustini psajho, jer volim da povredjujem..s tim da ne povredjujem bez razloga. mozda ja i nisma toliki psajho, ali ljudi se sklanjaju ako pomisle da si veci psajho od njih samih. znaci ja malo i gloomim loodilo jedino mi je krivo sto nisam studirala glumu, dobro bi mi islo.
- - - - - - - - - -
tom alkosu sma i rekla da je jedino sto ga spasava da mu ne prospem mozak to sto necu da odgovaram zbog njega zakonski, sto i jeste. volela bih da padne civilizacija i glup[i zakoni, a onda kom opanci, kom obojci.
- - - - - - - - - -
napisah vec na drugoj temi ne podnosim da mi neko trazi cigaretu...pakla kosta najmanje 200 dinara i neko sebi daje za pravo da zicka okolo.
ja ne mogu vise da slusam ljude koji bi da mi pametuju, prigovaraju ili bilo sta drugo, a pri tom su prolaznici na ulici. ja ne shvatam kako iko sebi daje za pravo da se nekome obraca u takvom stilu.
posebno sam osetljiva na to zickanje cigareta ili trazenje para....kako iko moze da trazi novac od nekoga. a najvise mrzim kada muskarac pokusa da me zastrasi u fazonu on je musko. msm, ja sam se podgojila blizu sam 70 kg, cak su mi i sesi porasle
, preko 170 visoka, imam cvrstu gradju...zato se ja i ne plasim prosecnog muskarca, jer porosecan muskarca nit je visok, nit je nesto posebno tezak, a mene je teze podici i oboriti.
obozavam masu
i tako se taj alkos zahebao..on je lood od alkohola, ja sam looda bez ikakvog razloga.
- - - - - - - - - -
da bi mene podigao neko mora da ima preko 90 kg![]()
E, to i ja radim ( :
Što se tiče žickanja...pa, tu sam solidaran. Ljudi žickaju jer nemaju kinte, a kažu da ovi pijačni prodavci ne mogu da postignu da nabave duvan za prodaju..valjda je na pijacama na komad.
.... ne bih voleo od Muvi i Zlozi da dobijem po njonji ..pa nek bude da ne opravdavam žickanje cigareta
Inače ne bih smeo više da se zezam uopošte sa duvanom, nego obavezno da prestanem, tako da sam u fazi odricanja od poroka...Msm, koliko mogu, trudim se i sve...
A tek ti sto traze novac, cigare...
Kada pitaju da li imam kazem da imam ali da ne dam. Pijani, smrdljivi dzabalebarosi!
- - - - - - - - - -
Ti kao moja najbolja drugarica
Ona se vracala kuci, ulazi u stan a pn obijen. Udje u sobu a lopov još tu. Kada je skočila na njega! Pobego je glavom bez obzira
Sa njom se uvek osecam sigurno. Ona ima snagu, ja sprej![]()
.... ne bih voleo od Muvi i Zlozi da dobijem po njonji ..pa nek bude da ne opravdavam žickanje cigareta
Inače ne bih smeo više da se zezam uopošte sa duvanom, nego obavezno da prestanem, tako da sam u fazi odricanja od poroka...Msm, koliko mogu, trudim se i sve...
Nemam to ispred zgrade, meni jedino po gradu migranti traže pare..prvo me odmeri, posle, el bi hteo da pomognem jer je iz..obično spetlja pa zvuči kao da je iz Australije..al obavezno..ne razumem odakle je..Ja opravdavam žickanje cigareta, jasno mi je o čemu se radi : )
Jedino mi smeta kad me spopadnu prosjaci (pare, cigare) ispred zgrade u kojoj živim. I to ne kad izlazim iz zgrade, nego kad se vraćam, jer sam podstanar, pa mi se smuči život - kao da nije dosta što plaćam kiriju, još i njima svaki dan "porez na promet"...
Jedva čekam da prestaneš da pušiš, da vidim da li će se i tebi skratiti fitilj ... i kako će to da izgleda : )
Никада нећу допустити да ми олош седи на глави. Та психологија трпљења и немешања у властита права скупо нас је коштала.