Cudak sam, pa sta tj. navike - rituali - manije

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Ova tema je inspirisana vec postojecom temom "Priznajem..."

Svi mi verovatno imamo neke cudne navike, rituale i manije. Koje su vase?

Da krenem od sebe...obozavam da cepam papir. Skoro svake novine koje imaju plastificirane korice, cepkam. Onda muljam to po prstima i bacim. U kuci me zovu "mis". Ali ne volim svaki papir, mora da bude dobrog kvaliteta :zcepanje:

Kad spavam popodne, skidam se u pidzamu.

A vi?

Имам неки трип да ће ми дан бити срећан ако се пре изласка из лифта насмејем себи у огледало.

У ташни носим неколико страних кованица, нађених на улици. И то ми је као за срећу. Премештам их у другу ташну уредно. :mrgreen:

Ova tema je inspirisana vec postojecom temom "Priznajem..."

Svi mi verovatno imamo neke cudne navike, rituale i manije. Koje su vase?

Da krenem od sebe...obozavam da cepam papir. Skoro svake novine koje imaju plastificirane korice, cepkam. Onda muljam to po prstima i bacim. U kuci me zovu "mis". Ali ne volim svaki papir, mora da bude dobrog kvaliteta :zcepanje:

Kad spavam popodne, skidam se u pidzamu.

A vi?
to sam ja radio dok sam učio, čitao...pravio kuglice od papira i bacao okolo :lol:
rituali ? manije ?
ništa mi ne pada na pamet...
ovo lako može da se prebaci kao ocd

:think:
smišljam šta bi moglo da mi se podvede pod maniju, ritual

- - - - - - - - - -

aj dobro...evo...svaki dan na poslu prilikom dolaska i pre odlaska pijem 3 u 1‚m iako mi se uopšte ne pije i iako sam možda 10 min pre toga popio običnu kafu
znači više navika, ritual, nego potreba

- - - - - - - - - -

čičak zastavu na uniformi okrećem kontra u znak podrške Vladimiru Putinu :heart:

Имам неки трип да ће ми дан бити срећан ако се пре изласка из лифта насмејем себи у огледало.

У ташни носим неколико страних кованица, нађених на улици. И то ми је као за срећу. Премештам их у другу ташну уредно. :mrgreen:

Pocetak opsesisvno-kompulsivnog poremecaja. Kao i ovo drugo, vec si pocela sa "sakupljastvom".

Немам, нисам никада ни имао мада је рецимо кева увек просула воду за мном када бих ишао на испит ако бих ишао од куће, ако бих ишао из стана у С.Каменици онда ништа.
Премало сам сујеверан и превише 'ладовина да би ме то занимало, а камоли још и да примењујем.
Међутим интересантно је да су сви пилоти које сам знао док сам служио ЈНА на аеродрому Петровац код Скопља имали неке ритуале, талисмане и сл иако су били факултетлије.

ja nemam tripove,sva sam na note:mrgreen:
al ne mogu da podnesem da nemam nista za citanje.aposlutno citam sve,uputstva na lekovima,flajere,stare novine,knjige dobre,lose...
ako nema nista,panicno citam svesku sa receptima iako necu nista kuvati:rumenko:
i slike...obozavam fotografije.svoje,tudje,sa neta...ja sam od onih koji dodju nekome u goste,dobiju album u krilo i pregledaju svaku sliku

Back