Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nenormalni su tvoji roditelji i to 100%.Koliko tvoj decko ima godina,ako smem da pitam? :shock:hehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?
hvala vam unapred i zelim da znate da mi vasi odgovori puno znaceops:
hehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?
hehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?
Izvini,ali meni je to cak i bolesno! Nisi ti nenormalna,tvoji roditelji su sisli sa uma kada su dopustili to!hehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?
Njene roditelje ne moze niko osuditi iako jesu za osudu i to ostru, jer zakon jeste takav da maloletna lica ne mogu stupati u brakove samoinicijativno, vec je potrebna dozvola roditelja. Ja licno znam takav par, gde je devojka od 16 godina ostala u drugom stanju i oboje su hteli da se vencaju. Naravno, bila je potrebna dozvola roditelja da bi se taj brak sklopio. I oni eto dali dozvolu!Novcic_u_fontani:hehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?
Čitam ovo i nemogu da poverujem sopstvenim očima!
Da živimo u nekoj “normalnoj” zemlji, tvoji roditelji bi snosili krivičnu odgovornost za tako nešto. Kao prvo, ti si maloletna, i nema osnova da uđeš u brak i živiš sa nekim sve dok ne napuniš 18 godina. Drugo, nije prirodno da ti sa 13 godinica budeš udata, i žao mi je tebe malecka što nisi imala tu sreću da imaš roditelje koji će te pravilno vaspitati.
Ako roditelji dopuštaju detetu sve da radi, to neznači da su oni dobri roditelji, već nemarni i nezainteresovani za detinju budućnost.
Tebi možda to danas izgleda sasvim bezazleno, jer si mlada i nemožeš da shvatiš u šta si uletela. Niste vi ni “ludaci”, ni “čudaci”, nego je to jednostavno propust u vaspitanju, i tvoje roditelje za tako nešto treba najoštrije osuditi.
:shock: Ma "cini ti se"..."totalno je normalno" da zivis sa deckom od svoje 13.godine...Nije pitanje da li si ti normalna ili on..Pitanje jehehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?
ugadnubaburastem:Krivicni Zakon nase zemlje razlikuje maloletna lica starija od 16 godina (stariji maloletnici), odnosno mladja od 16 godina (mladji maloletnici), pri cemu se njihova prava i obaveze roditelja/staratelja prema njima donekle razlikuju. Stupanje u brak starijeg maloletnika je dozvoljeno uz pismenu saglasnost roditelja/staratelja, dok stupanje u brak mladjih maloletnih lica (ispod 16 godina starosti) nije dozvoljeno ni uz ovaj uslov. Bilo kakva vrsta seksualnih odnosa sa mladjim maloletnikom podleze krivicnoj odgovornosti - pri cemu istoj podleze i lice koje je imalo odnos(e) sa maloletnikom i lica koja su za to znala a nisu ucinila nista da to sprece ili su pak ucestvovala na aktivan nacin direktno ili indirektno u samom cinu. Dakle, roditelji devojcice od 13 godina (koliko kaze da je imala kada je pocela da zivi sa deckom), apsolutno podlezu krivicnoj odgovornosti i to po vise tacaka krivicnog zakona. U slucaju da je mladic istih godina kao devojcica sa kojom ima odnose, na njega se primenjuje pravna regulativa za maloletna lica.
Toliko o normalnosti ovakvog odnosa.
A da ti ja malo budem mama?hehe:eto ja imam sesnaest godina i zivim sa deckom vec tri godine.Skoro svi misle da smo cudni jel zivimo kod mene sa mojim matorcima ali je nama mnogo lepo.da li smo toliko nenormalni?