Čučavac na putu

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
I u ovom delu često prisutan na stajalištima, benzinskim pumpama, u mnogim državama Evrope...verovatno i drugde, a u Aziji najčešći toalet...

Slučajno sam naletela na neki tekst...nije ni bitan...uglavnom tamo propagiraju kako je taj čučavac i čistiji, bolji za intimnu higijenu i slično...

Prilikom poslednjeg putovanja bila je tu i neka baka koja je imala problema sa kolenima...nisam se setila tada....ali...

Šta mislite zašto ti čučavci uopšte postoje još uvek?

Kako stariji ljudi koji putuju mogu da ga uopšte koriste?

Papira nema...samo ta vodica ponekada...

Koliko vam zagorčavaju putovanje čučavci i nehigijenski toaleti?

IMG_3575.jpg

ovo uopste nije prakticno ako ih stave u javne...:ljutka:
tu dok svako ne isproba sve dugmice...odslusa par pesmica...izmasira se pod svim uglovima i sta sve ne...ko ce to docekati...:mrgreen:
a i dalje me zanima sta ta ikonica sa zenskom radi... :snovi:
Slicno kao wc u Monaku...prije nego sto udjes neka cetka opere sve zidove i ostalo,i kad izadjes isto.Nacekas se dok dodjes na red. :lol:

ovo uopste nije prakticno ako ih stave u javne...:ljutka:
tu dok svako ne isproba sve dugmice...odslusa par pesmica...izmasira se pod svim uglovima i sta sve ne...ko ce to docekati...:mrgreen:
a i dalje me zanima sta ta ikonica sa zenskom radi... :snovi:
Ovo jeste u javnom...tačnije u Terminal21 tržnom centru u Bangkoku :lol:

ne dolazi ženska kad pritisneš nažalost...mislim jeste Bangkok je to, ali bilo bi mnogo...pa ne bi ljudi izlazili nikad da ima i ta opcija :mrgreen:

Ovo jeste u javnom...tačnije u Terminal21 tržnom centru u Bangkoku :lol:

ne dolazi ženska kad pritisneš nažalost...mislim jeste Bangkok je to, ali bilo bi mnogo...pa ne bi ljudi izlazili nikad da ima i ta opcija :mrgreen:
a ti stiskao i nista? :rotf:

cuj ljudi...mislis na deo ljudi - muskarce...sta bih ja radila sa njom? :mrgreen:

guglala sam! i dalje ne razumem...dobro bidet...a onda move...prskas gde hoces...jasno...ali sta ce tamo zena? samo je za zene...a sta je sa muskarcima?:think:

Back