strawbbery_city
Iskusan
- Poruka
- 6.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš privatnu poruku![]()
Dodaj me na MSNxxxxxxxxxxx Ne ostavljaj javno adresu kontakt preko PMjel imas nekog za cs pozdrav
Izvinajvam se, član nije imao opciju za PM pa sam morao ovako, sorry još jedanput!Dodaj me na MSNxxxxxxxxxxx Ne ostavljaj javno adresu kontakt preko PM
CITIRAM_"To što se ljudi navlače na "ono" i iznajmljuju C linije sa neproverenih i sumnjivih servera pa posle lupaju glavu je njihov problem."Potrebna C linija ( Astra 19E ) na probu par dana.Tek sam nabavio Dreambox 500S pa bih hteo da proverim kako radi.
Hvala unapred.
CITIRAM_"To što se ljudi navlače na "ono" i iznajmljuju C linije sa neproverenih i sumnjivih servera pa posle lupaju glavu je njihov problem."
???? U jednoj temi "pljuješ" po onome što kod nekih nisi probao, u drugoj to isto tražiš???
Bravo, drago mi je da si izbegao "domaće prevarante". Što bi rekli "nemože niko da mu pljune pod prozor" pa čak ni ti.Hvala lepo - imam test C liniju na 10 dana i to sa servera koji pokriva celu Evropu i radi besprekorno a po ceni je konkurentniji svakom domaćem prevarantu koji pokušava to isto.