cs

Imam cs na skystar, ali mozete li da preporucite neki reciver da radi sa cs? Nesto povoljno, moze i polovno? Nek mi se javi neko na pm ako ima tu opremu.

Potrebna C linija ( Astra 19E ) na probu par dana.Tek sam nabavio Dreambox 500S pa bih hteo da proverim kako radi.
Hvala unapred.
CITIRAM_"To što se ljudi navlače na "ono" i iznajmljuju C linije sa neproverenih i sumnjivih servera pa posle lupaju glavu je njihov problem."
???? U jednoj temi "pljuješ" po onome što kod nekih nisi probao, u drugoj to isto tražiš???

Pročitaj šta je napisano : " da proverim kako radi"...a pljujem i dalje,ali zašto da ne probam.
A od Vas ( ili tebe ) decidno nisam tražio.

Poslednja izmena:
Hvala lepo - imam test C liniju na 10 dana i to sa servera koji pokriva celu Evropu i radi besprekorno a po ceni je konkurentniji svakom domaćem prevarantu koji pokušava to isto.

CITIRAM_"To što se ljudi navlače na "ono" i iznajmljuju C linije sa neproverenih i sumnjivih servera pa posle lupaju glavu je njihov problem."
???? U jednoj temi "pljuješ" po onome što kod nekih nisi probao, u drugoj to isto tražiš???

koji si ti lik ... :rotf:

aj ako imas u spajzu jos neku kojoj je proso rok trajanja daj da probam makar zbog ovog vikenda kad je dan d za uzimanje love na kladzi :lol:

Hvala lepo - imam test C liniju na 10 dana i to sa servera koji pokriva celu Evropu i radi besprekorno a po ceni je konkurentniji svakom domaćem prevarantu koji pokušava to isto.
Bravo, drago mi je da si izbegao "domaće prevarante". Što bi rekli "nemože niko da mu pljune pod prozor" pa čak ni ti.

Poslednja izmena:

Back