Crvi u kozi

• Začetnik teme Začetnik teme goda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji je simptom bolesti u slucaju da se pojave crvi u potkoznom tkivu. Ili pojava belih skrama na kozi koje se ljuste i ispod koje izlaze crvi?

Javi ti se izraslina poput bubuljice ili čira koja se povremeno mrda jer se crvi (odnosno larve) u njoj kreću. I to je u suštini jedini simptom koji češ dobiti, sve dok iz te izrasline ne počnu muve da ti izleću. :D

25i-me-sac.jpg

Evo, to tako izgleda kod pasa.

U pocetku je mala rupica i ne vidi se skoro, ali pas stalno lize to mesto..

Kasnije se je rupa velicine graska koja svaki dan raste, a pas se sve vise lize.....

Ako se tada ne potrazi pomoc veterinara, pas ce uginuti.

Ja sam tako izgubio jedno prilicno skupo shtene rotvajlera jer nisam primetio na vreme da ima rupu od crva u samom korenu repa.

Poslednja izmena od moderatora:

....daleko bilo, ja se secam da sam ovu zenu gledala i ovaj snimak, e sad da li je bilo na nekoj tv ili isto ovako da su neke ovine objavile ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim....ali jeste
strasno...ko zna cime su nas zasuli....

...ja samo znam jedan podatak, da kad sam ja usla u Onkolosku kliniku bila sam 10.853 broj dosijea, u martu je vec bilo 15.680, to ne bih mogla znati da nisam
videla i upoznala zenu ciji je dosije bio pod tim brojem...a pritom dosieje otvaraju samo pacijentima koji leze u bolnici...pa me niko ne moze ubediti da nas nisu bukvalno
otrovali ko zna kojim sve otrovima....

....daleko bilo, ja se secam da sam ovu zenu gledala i ovaj snimak, e sad da li je bilo na nekoj tv ili isto ovako da su neke ovine objavile ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim....ali jeste
strasno...ko zna cime su nas zasuli....

...ja samo znam jedan podatak, da kad sam ja usla u Onkolosku kliniku bila sam 10.853 broj dosijea, u martu je vec bilo 15.680, to ne bih mogla znati da nisam
videla i upoznala zenu ciji je dosije bio pod tim brojem...a pritom dosieje otvaraju samo pacijentima koji leze u bolnici...pa me niko ne moze ubediti da nas nisu bukvalno
otrovali ko zna kojim sve otrovima....

U celom svetu rapidno raste broj obolelih od kancerogenih oboljenja.

Srbija nije nikakav izuzetak.

Back