CRVENOKOSE

Evo ovo sam ti kao ja pripisao
I jos nesto: eksperimentisanje je stvar kreativnog poimanja sopstvenog tela kao jednog od medija na kom se moze umetnicki izraziti pomocu boja, oblika i teksture.
A ovo svako ima frku jer retko kome takva boja stoji i pronadje se na duze staze
I da ponovimo: ko ima frku od neuspele boje, ima problem sa sopstvenom nesigurnoscu koja ni ne zavisi od boje nego od psiholoske neravnoteze u toj osobi.

I jos nesto: eksperimentisanje je stvar kreativnog poimanja sopstvenog tela kao jednog od medija na kom se moze umetnicki izraziti pomocu boja, oblika i teksture.

Pre nego sto citiras moje postove, red bi bio da me isposhtujesh kao autora istih time sto ces ih procitati i drzati se napisanog.

I da ponovimo: ko ima frku od neuspele boje, ima problem sa sopstvenom nesigurnoscu koja ni ne zavisi od boje nego od psiholoske neravnoteze u toj osobi.

Pa upravo se o tome radi sto bi ti da predstavis 99% neuspelih boja i frizura kao neciju stabilnu odluku :lol: ...

Gde vidis procente? Gde vidis tvrdnju da su oni koji boje kosu vecinski samouvereni i spremni na promasaj? Gde vidis da bilo kakvu odluku o bojenju kose opisujem kao po pravilu stabilnu?

Ono sto je trebalo da vidis citajuci moje postove, a omasio si, povecano je zarad bolje vidljivosti. :manikir:

Samo prvu vidim i jako lepa devojka..ali tu kosu ocigledno MORA da isprati karmin i opet ponavljam da joj nikako ne stoji ta boja..uopste mi ne budi nista iako je prelepa

To sto u tebi njena lepota ne budi reakciju, ne umanjuje njenu lepotu. To je stvar ukusa, toliko relativna i nebitna za diskusiju koliko i sam ti kao anonimus za koga se ta lepa manekenka sa slike uopste ne interesuje. :lol:

To sto u tebi njena lepota ne budi reakciju, ne umanjuje njenu lepotu. To je stvar ukusa, toliko relativna i nebitna za diskusiju koliko i sam ti kao anonimus za koga se ta lepa manekenka sa slike uopste ne interesuje. :lol:
Pa da ali zato i postoji tema da vidimo kome se dopada a to ce biti samo zene pretpostavljam..neisgurne koje nemaju muda za takvim experimentom uz opasku da to njima ne bi stajalo:lol:

Pa sta kad brises:lol:

:lol:jao bre pa na taj post mislim sta se primas aman..aj peace:lol:

U tom postu su bile cetiri fotografije: crvenkasto nenapadno, crvenkasto napadno, prirodnoliko nenapadno i prirodnoliko napadno. Stvarno me mrzi da ih trazim ponovo, ali je ovo prepricavanje posta sasvim dovoljno da se napravi razlika izmedju onoga sto je on sadrzao i onoga kako si ga ti prepricao.
Stavise, ne samo da ne mislim da crvena stoji mnogima, nego upravo mislim da retko kome lepo stoji i da se mnogi aspekti lica i tela moraju dobro uklopiti uz crvenu kosu da bi se postigao sklad, a to ne zavisi samo od lepote i godina zene.

U tom postu su bile cetiri fotografije: crvenkasto nenapadno, crvenkasto napadno, prirodnoliko nenapadno i prirodnoliko napadno. Stvarno me mrzi da ih trazim ponovo, ali je ovo prepricavanje posta sasvim dovoljno da se napravi razlika izmedju onoga sto je on sadrzao i onoga kako si ga ti prepricao.
Stavise, ne samo da ne mislim da crvena stoji mnogima, nego upravo mislim da retko kome lepo stoji i da se mnogi aspekti lica i tela moraju dobro uklopiti uz crvenu kosu da bi se postigao sklad, a to ne zavisi samo od lepote i godina zene.

Evo bzvz sam ukuco na googlu crvenokose i vidi sta je izaslo..sve su blede i treba im karmin da isprati kosu..vise da skrene paznju s nje..sacu pregledati dal mogu neku izdvojiti da mi se dopada al cisto sumnjam

Ovaj tip julianne moore mi je posebno odvratan
julianne_moore_red_hair.jpg

I lindsay je pegava pa joj ta boja kao stoji najbolje neko ce reci al meni licno opet kad vidim tu boju nije nista zanimljivo
lindsay-lohan.jpg

Ova zena je pegava sa skoro tamnim tenom i najbolje joj, al samo na osnovu ovih slika, stoji tamno smedja pod uslovom da prekrije sve pege kojima je pretrpana jer bi se inace tako jake pege spojile sa bojom kose i ta kosa bi joj dala tackast i prljavkast izgled u kombinaciji sa tamnim tenom.

Inace, nikako se ne moze raditi analiza koliko kome stoji koja boja na ovako preterano graficki odradjenim fotkama.

Ajde primeti da se ovde govori o crvenoj kosi, a ne o tvom ukusu medj zenskim svetom. Verovatno ti se ne svidja njena gadna faca, al to nema veze sa kosom koju nosi.
Rekoh ovaj tip belog tena sa pegama mi je posebno odvratan..dakle moj ukus sveokupno zakljucno sa crvenokosim koje su obicno slicne konstrukcije sto je tema:hvala:
Ova zena je pegava sa skoro tamnim tenom i najbolje joj, al samo na osnovu ovih slika, stoji tamno smedja pod uslovom da prekrije sve pege kojima je pretrpana jer bi se inace tako jake pege spojile sa bojom kose i ta kosa bi joj dala tackast i prljavkast izgled u kombinaciji sa tamnim tenom.

Inace, nikako se ne moze raditi analiza koliko kome stoji koja boja na ovako preterano graficki odradjenim fotkama.

Uopste nije bitno dal su obradjene fotke i da se udubljujemo u tematiku..lik i boja kose..dopada nam se ili ne

Ja citam samo se ne slazem s tobom..a vidjenje iz muskog ugla naravno da ne mozes promeniti:lol:
mozda bi mogao da prihvatis cinjenicu da ti nisi predstavnik celokupnog muskog roda i da govoris samo i iskljucivo u svoje ime. a ima jos kako muskaraca koji vole crvenu kosu, isto kao i bilo koju drugu boju kose, i kojima momenat boje kose u opste nije presudan da li ce im se neko svideti ili ne.

A ne hvala..ja volim da se ugledam na vase generalizacije kad opisujete pljuvacinom nekog muskarca ono iz kontejnera kog nikad nista videle pa i ja tako objektivno zakljucujem

Ja sam se pre par godina ofarbala u crveno,vristece crveno.Mama i tata su bili blago receno sokirani,ali kada su se privikli svaki dan su se cudili kako mi ta boja dobro stoji..i da nije tako teska za odrzavanje zauvek bih ostala crvenokosa..nije mi manjkalo paznje..sto samo znaci go redhed heheh

Back