Crvena Zvezda - AC Milan (18.2.2021)

Nije dzabe za danas izbor pravoslavnog patrijarha zakazan. :pop: Patrijarsija je uz CZ. I to bas pred pocetak utakmice se zavrsava izbor, da iskoriste prisustvo duha svetog ne bi li pomogao CZ!! Pokvareni ste, ali dobro, nije zabranjeno. :mrgreen:Verujem da su gosti vec dobili ili platili blagoslov od pape, tako da, mrtva trka veceras.
 
UŽIVO Meč godine: Zvezda na Milan u Ligi Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 sati i 55 minuta igraju protiv Milana u meču šesnaestine finala Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.
Crveno-beli i “rosoneri” su se do sada u evropskim takmičenjima sastajali dva puta i oba puta je beogradski klub izvlačio deblji kraj.
Najpre 1988. godine kada je magla i vremenske neprilike u srpskoj prestonici otežala posao crveno-belima. Meč je poništen iako je Zvezda bila u prednosti, a sutradan je odigran nanovo i Milan je prošao dalje.
Zatim je 2006. godine Milan zapao Zvezdi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona posle Kalčopolija, ozloglašene fudbalske afere u Italiji.
Taj tim Milana je naprosto bio prejak, što je godinu kasnije i dokazao osvajanjem elitnog takmičenja pobedom nad Liverpulom u finalu LŠ u Atini.
Petnaest godina kasnije Zvezda i Milan se ukrštaju u nezgodnom trenutku po “rosonere” koji su poraženi za vikend od Specije i protiv Intera će sledećeg vikenda tražiti povratak na prvo mesto Serije A.
S druge strane, slavni klub je u prethodnih godina drastično napredovao u odnosu na prethodne sezone, ima kvalitetan i dobar tim, pa će Dejan Stanković i ekipa biti pred najtežim zadatkom posle grupne faze i utakmica sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom.

Stanković navijačima: Niste svesni koliko mi falite FOTO
FUDBAL
pre 40 min

Zvezda s trojicom u odbrani na Milan uz jedno iznenađenje
FUDBAL
10:45

“Delije” pred Milan: Nečasne radnje i magla pre toga…
FUDBAL
16:11

Pred meč:
17.14

Napadač Crvene zvezde Dijego Falčineli rekao je da Milan u Beogradu neće moći tek tako da se prošeta, a ako to namerava, shvatiće brzo da greši. Falčineli je dodao i da ipak ne bi voleo da za “rosonere” zaigra Ibra.
 
Poslednja izmena:
SASTAVI:

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Milunović , Degenek, Pankov - Rodić, Gobeljić, Kanga, Petrović, Ben, Ivanić - Falćineli.

lg.php

MILAN: Donaruma - Kalulu, Romanjoli, Tomori, T.Ernandez - Krunić, Benaser, Meite, Kastiljeho - Rebić - Mandžukić.

Zvezda, Milan


https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3...h_notification&utm_campaign=push_notification
 
Svaka kontra Milana, sansa za gol. Odbrana vam je bas konfuzna i uplasena, sto je malo cudno. Ako ovako nastavite, samo je pitanje razlike golova. Sa ovim sistemom vam nema pozitive.

Mada, imajmo na umu da je Italija svemirski brod, a Srbija camac na moravi. Ne znam kakva ocekivanja mogu i da se imaju...
 

Back
Top