Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za takve je Wartburg karavan dušu dao.nažalost i Fijat i Reno su previše fini za čoveka sa Balkana.
Treba se bazirati na Opel - em prevoziš ukućane em prasiće em drva.
To treba našem radnom čoveku u večitoj borbi da sebi obezbedi pare za alkohol i nerad.
nismo baš toliki slijepciZa takve je Wartburg karavan dušu dao.
Opel je prenježan u odnosu na Wartburg.
nismo baš toliki slijepci
Nema kočnice.Ja sam jednom probao da vozim varburga i nisam uspeo![]()
mislis Citroen BX ?..ili tacnije na Citroen ZX.
nas 5 je islo u Grcku sa Peglicom.Objektivno Fića je bio mnogo bezbedniji od tamo nekog engleskog Mini Morisa na koji se ložile i ginule budale.
Sa Fićom se sigurno stizalo od Beograda do Dubrovnika na letovanje jedino ne znam kako je to sedmoro moglo da stane al kunu se ljudi da je moglo
I ne bas, bukvalno nikakve veze.
Ti odmah okacio GTI , pa to je auto koji bukvalno i ne postoji...kod nas ni klasican BX nema.
Srbin ne kupuje modele sa "izvolte udjite" sistemomZastava bila rame uz rame sa evropskim proizvođačima imali i CABRIO u ponudi
Pogledajte prilog 1785449Pogledajte prilog 1785450
Znači golemi uspjeh jugoslavenske autoindustrija bula je ujedno i smrtna presuda Jugoslaviji? Moram reći tj napisati da sam pi.alo začuđena tvojim tvrdnjama ali opet ko zna" Nadvili se tamni oblaci" je američka i evropska agresija na jugoslaviju pre svega srbiju. Domaća automobilska industrija je prodavala hiljade jugića i florida širom sveta pretilo je gašenje kompletne svetske auto industrije!
Pogledajte prilog 1785232
Pojavom jugo floride evropa i amerika su odlučile da indirektno deluju i uveli su desetogodišnje sankcije jugoslaviji i na kraju bombardovali srpsku auto industriju što su i učinili 1999e godine! Usput su bombardovali i celu srbiju da nebi bilo toliko očigledno!
Pogledajte prilog 1785234
Nato eu nacističko razaranje bombama
Pogledajte prilog 1785238Pogledajte prilog 1785239
Na papiru je Dacija bila bolja, samo sto je kvalitet delova bio gori nego kod Zastave, pa se taj auto konstantno kvario. U to vreme sve sto su Rumuni pravili bilo je ocajnog kvaliteta, sasvim druga prica danas, oni su otisli napred, mi i dalje tapkamo u mesti.Nešto si pomešao. Vučić je samo rekao da će ovde biti kineskih električnih automobila, a ne da će se i proizvoditi.
A Dačija je mnogo uspešnija od Zastave zato što je u državi koja je u EU, a Zastava nije. Sem toga, ako ćemo pošteno, i ona nekadašnja Dačija pravljena na bazi Renoa 12 je objektivno govoreći bila bolji auto od tad aktuelnog Stojadina.