crushing....fetish????

Болестан секс је болестан секс

много је болесних сада

зло насрће

nego,reci ti nama sada....tachnije,kada ti istekne taj milioniti ban,jel zivot tako psihichki poremecene(neizlecivo....takav psiho ce uvek biti psiho,za takvu stvar leka nema) jedinke,vredniji od zivota onih 1000 zivotinja koje bi ti i drugar wrm ubili....
stvarno me zanima odgovor na ovo pitanje
:think:

pitanje se odnosi i za pedofile,serijske ubice(a ne samo na sadisticke skotove koji muche zivotinje)...

nego,reci ti nama sada....tachnije,kada ti istekne taj milioniti ban,jel zivot tako psihichki poremecene(neizlecivo....takav psiho ce uvek biti psiho,za takvu stvar leka nema) jedinke,vredniji od zivota onih 1000 zivotinja koje bi ti i drugar wrm ubili....
stvarno me zanima odgovor na ovo pitanje
:think:

pitanje se odnosi i za pedofile,serijske ubice(a ne samo na sadisticke skotove koji muche zivotinje)...

да живот животња увек мењам за ЧОВЕКА

али ко рече да ово су људи?

Meni klip nece da se otvori...sto je i dobro, jer ne znam kako bih podnela da stvarno odgledam tako nesto..i onaj sa bananom mi je bio jeziv, a kamo li sta drugo...
Stvarno ne razumem kako neko moze da nalazi bilo kakav vid satisfakcije u mucenju drugog zivog bica, a pogotovu seksualnu... To mi je tako bolesno! Nije mi jasno kako neko moze biti tako okrutan da muci jadne male zivotinje... Te ljude treba najstrozije kazniti!

Pod br 1: ne smem da gledam ,imam mnogo slabo srce -sta cu kad sam osetljiva :dash:

Pod br 2:
Za ovakve umobolnike nije kazna da ih zatvore ili osude nego bih ja ovu sterilisala na zivo tako sto bi joj nabila makaze za secenje lima one od pola metra pa na cik cak nego je problem da se ne nalozi i na to ili jos bolje neku uzarenu celicnu sipku direktno iz vatre da je bas dobro napali :vudu::poludeo::udriglavu:

.........ovakve stvari bude u meni agresiju bre :rtfm:

Engleskom humanisti Tomasu Moru (1748 - 1535) izrečena je jedna od najmorbidnijih smrtnih presuda, odnosno bešenje, ali ne do smrti, zatim spaljivanje određenih delova tela, vađenje mozga na živo itd. E, pa upravo to bih poželela gospođi sa snimka...

Back