олга96
Iskusan
- Poruka
 - 5.422

...значи радимо? 
ја сам таман на распусту, па ћу ових дана да урадим

ја сам таман на распусту, па ћу ових дана да урадим

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

okej okej...ipak cu ja, posto niko nece...ovo mi se svidja, imate rok 2 dana da se zalite
![]()
okej okej...ipak cu ja, posto niko nece...ovo mi se svidja, imate rok 2 dana da se zalite
![]()
Probaću... Počinjem večeras...

.. jel mesec dana ..?
stari hasellblad 150 sa 120 macro ili 150 f 5.6.... ako se ne varam?
rekao bih fino da nije izuzetno...
, ја стварно немам појма, само сам нашла мећу national geographic портретима и мнооого ми се свидело 
	подршка подршка але алеее![]()
тачно.
свака част, ја стварно немам појма, само сам нашла мећу national geographic портретима и мнооого ми се свидело
![]()
 je dva meseca, pa mozda i odradim, mada me merenja i razmeravanja malo zamaraju 
	Danas sam otkrio ovu temu !!!
Evo i mog doprinosa temi, ako se nakanim mozda uradim i detaljnije,
kako vidim rok "konkursa "je dva meseca, pa mozda i odradim, mada me merenja i razmeravanja malo zamaraju
Crtez olovkom, skolski papir za likovno (1/2 lista blok br.5, 20x28cm)
[/URL][/IMG]![]()
 мада не требају ти тако јаке боре на челу и између обрва добро јемада не требају ти тако јаке боре на челу и између обрва
месец![]()
	Danas sam otkrio ovu temu !!!
Evo i mog doprinosa temi, ako se nakanim mozda uradim i detaljnije,
kako vidim rok "konkursa "je dva meseca, pa mozda i odradim, mada me merenja i razmeravanja malo zamaraju
Crtez olovkom, skolski papir za likovno (1/2 lista blok br.5, 20x28cm)
[/URL][/IMG]![]()

Timi...meni je OVAJ crtež baš drag![]()

Hvala Tol
ma jes bre, najbolje je ono iz prve ruke, najspontanije,
doterivanje je doterivanje, ali ajd da uvazim primedbe... a sto mi to odma
ne rece, ja drzim do tvog suda, ne bih popravljao i nanovo skenirao
sledeci put odma da mi kazes![]()

umem ja al zinat necu zbog tebe da mi kritikujes naslikano![]()
 ajlavju bejb  nemo da budem plišćić i da te mnogo molim 
ajlavju bejb nemo da budem plišćić i da te mnogo molim
ZNAŠ koliko te volem...aaaaaajde dodji kod nas i budi nam guru
![]()

eh...ne brigaj...i drugi je savršen!! Ja slikam dok materijal dozvoljava(izmenei dopune) ili dok mi ne dosadi da se bakćem - a to nije dobro, treba u slikarstvu strpljenja i faza rada...meni se dopadaju ovi radovi od dekao...imaju svoje flamansko-stranjske faze...i stavrno su dobri.
A jaaaaaaako me raduje što si ti- Timošten uzeo da učestvuješ ovde, jer nisi odustao od slikanja( za pisanu reč si već superlativ)
EVO APELA:
MOOOOLIM VAS SVE KOJI UMETE DA NACRTATE MAKAR ČIČA GLIŠU - DA NE ODUSTAJETE VEĆ DODJETE DA SE OVDE DRUŽIMO I PODRŽAVAMO![]()
 , ma ti znas da ja naginjem ka apstrakciji , ali spoj ove tehnike i apstrakcije, tako nesto... moze li to?:sipak:
![]()
Lep je rok, ovo mesec dana mi se svidelo, pa covek moze, kad ga uhvate "pundravci", a tema je bas fleksibilna: mislim ovo od profija pa do totalnih amatera kao sto sam ja...
@dekao je majstor, savladao je tehniku nemam reci, meni bi se licno svidelo kad bi naslikao nesto iz maste... nema naravno mane ni ovom, sve u superlativu, ne kudim, ovo je savrseno sto dekao radi ... pricam o samom sadrzaju slike... kazem sta bih ja voleo... kupio!, ma ti znas da ja naginjem ka apstrakciji , ali spoj ove tehnike i apstrakcije, tako nesto... moze li to?

mislim da se suviše opterećuješ...iluzija traži sliku poput mozaika..sadržaj nekoliko dešavanja..povezanost (barem ja tako kontam to)
a vredi da se crta-slika sve što trenutak (haiku) dozvoli..poput impresije, bilo kojom tehnikom..
ja nisam sigurna da ću išta uraditi propo teme iako je prelepa fotka za rad...mada mi se srce cepa jer nemam vremena za bilo kakvo slikanje
eo, još malo sam na Krsti..pa bežim da radim(učim)..ubija me engleski u pojam![]()
![]()

Kako kaze Homer Simpson: " Sve sto je tesko nije vredno truda" !![]()
 a u vugla mi ne ulazi ič..sem poezije, književnosti (na srpskom, ruskom, češkom, poljskom i slovačkom)...a reče mi neko da se najlakše uči kroz dijalog...GDE da nadjem NJEGA?  
e
EVO APELA:
MOOOOLIM VAS SVE KOJI UMETE DA NACRTATE MAKAR ČIČA GLIŠU - DA NE ODUSTAJETE VEĆ DODJETE DA SE OVDE DRUŽIMO I PODRŽAVAMO![]()

не иде ми. или су ми преблизу очи, или крива уста или нешто с носем...сваки пут ми баба испадне ко заостала у развоју![]()
Bravo!! Ali...kad MORAM!a u vugla mi ne ulazi ič..sem poezije, književnosti (na srpskom, ruskom, češkom, poljskom i slovačkom)...a reče mi neko da se najlakše uči kroz dijalog...GDE da nadjem NJEGA?
![]()
![]()