Цртице из живота СНС-а

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da predsednik Srbije Aleksandar Vučić voli da ispreda priče o svojim susretima sa stranim zvaničnicima nije nova vest, ali jeste da ga neko od njih zvanično demantuje. Iz kabineta šefice Evropske komisije Ursule fon der Lajen stiglo je saopštenje kojim je potvrđeno da je naš predsednik slagao kad je rekao da je nedavno u Sevilji s njom imao dug i iscrpan razgovor. Zapravo, samo su razmenili nekoliko reči u salonu pre zvanične večere, kao što je uradila i sa drugim učesnicima ovog događaja. Mladi bi rekli "kakav krindž", a eksperti za diplomatiju - Evropi je dozlogrdilo da ih Vučić koristi za svoje opsenarstvo.
„Imao sam dug razgovor sa Ursulom fon der Lajen, 30 minuta. Razgovarao sam dugo premijerom Katara, kao i sa novoizabranim predsednikom Mozambika, razgovarao sam dugo sa predsednikom Angole, kao i sa predsednikom Svetske banke. Danas sam razgovarao sa ministarkom spoljnih poslova Gruzije, u popodnevnim satima ću razgovarati na konferenciji. Onda ću da imam bilateralni sastanak, jedan na jedan sa Emanuelom Makronom“, rekao je Vučić.

Samo dan kasnije, Evropska komisija demantovala je predsednika Srbije.

„Predsednica fon der Lajen imala je usputni, spontani razgovor sa predsednikom Vučićem u salonu pre službene večere u Sevilji,“ rekao je portparol EU Stefan de Kersmaker.

https://nova.rs/vesti/politika/ima-...-srbiju-ursula-fon-der-lajen-otkrila-da-laze/

:rotf:

''I nemojte da lažete.''

ZXhk9kpTURBXy9iN2M4NTA4YzlmNTdhODk0MzkxN2ZlMDQyZTgzY2MwZi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Jeste li primetili da je Dejan, Vuk i Stanković počeo da ćera kosicu na razdeljak po sredini čabrnje?

Valjda želi da bude lep kao Martinović.

Maločas na tv Pink, obraćanje precednika sa terase precedništva. Novinarska četa mala, ali odobrana: profesionalno zabrinuta Goca Uzelac, tv Pink, jakako, i dražesnai Branka sa svinjformera.
Crtica iz razgoora:
Vučić: Devojke, da vam kažem, mi smo ovde u hladovini, a ovi momci koji nas čuvaju, ovi sa dron puškama su na suncu...
Goca Uzelac: Ja nisam u hladovini...
Vučić: :eek::eek::eek::evil::evil::evil:

Back