Crnogorskoj manekenki ne smeta razlika u bogatstvu između nje i Berluskonija

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
katarina1-300x161.jpg

Manekenka smatra da razlika u bogatstvu neće stati na put njihovoj ljubavi

MILANO, 26. decembar 2012, (Njuz) – Crnogorska manekenka Katarina Knežević, koja je ranije tvrdila da živi u vili Silvija Berluskonija, kaže da će se udati za njega i da joj uopšte ne smeta razlika u bogatstvu između njih dvoje.

MILANO, 26. decembar 2012, (Njuz) – Crnogorska manekenka Katarina Knežević, koja je ranije tvrdila da živi u vili Silvija Berluskonija, kaže da će se udati za njega i da joj uopšte ne smeta razlika u bogatstvu između njih dvoje.

Prema njenim rečima Berluskoni je izuzetno harizmatičan i šarmantan muškarac i činjenica da je mnogo bogatiji od nje neće biti nikakva prepreka njihovoj ljubavi.

- Silvio je pravi muškarac, prijatan, zreo, duhovit. Činjenica da je toliko bogatiji od mene je apsolutno nebitna kada je prava ljubav u pitanju. Takve trivijalne stvari ne mogu stati na put pravoj ljubavi, a to je ono što imamo Silvio i ja. Udaću se za njega, znam to – odlučna je mlada crnogorska lepotica.

Bivši premijer Italije je i ranije dovođen u vezu sa mladim devojkama, ali izgleda da je ovaj put izuzetno blizu braka sa mladom Crnogorkom. Njegovi prijatelji su oduševljeni Katarinom i njenim odnosom prema materijalnim stvarima, ali se ipak brinu da li će on, koji je toliko bogat, moći da odgovori svim zahtevima tako mlade i zgodne žene.

Bojan S.
http://www.njuz.net/crnogorskoj-manekenki-ne-smeta-razlika-u-bogatstvu-izmedu-nje-i-berluskonija/

--------------------------------------------
Eto, ima i lepih a opet normalnih žena koje nisu poklekle pred pomodarstvom i lažnim komercijalnim vrednostima :ok:

katarina1-300x161.jpg

Prema njenim rečima Berluskoni je izuzetno harizmatičan i šarmantan muškarac i činjenica da je mnogo bogatiji od nje neće biti nikakva prepreka njihovoj ljubavi.

- Silvio je pravi muškarac, prijatan, zreo, duhovit. Činjenica da je toliko bogatiji od mene je apsolutno nebitna kada je prava ljubav u pitanju. Takve trivijalne stvari ne mogu stati na put pravoj ljubavi, a to je ono što imamo Silvio i ja. Udaću se za njega, znam to – odlučna je mlada crnogorska lepotica.

Bivši premijer Italije je i ranije dovođen u vezu sa mladim devojkama, ali izgleda da je ovaj put izuzetno blizu braka sa mladom Crnogorkom. Njegovi prijatelji su oduševljeni Katarinom i njenim odnosom prema materijalnim stvarima, ali se ipak brinu da li će on, koji je toliko bogat, moći da odgovori svim zahtevima tako mlade i zgodne žene.

Bojan S.
http://www.njuz.net/crnogorskoj-manekenki-ne-smeta-razlika-u-bogatstvu-izmedu-nje-i-berluskonija/

Eto, ima i lepih a opet normalnih žena koje nisu poklekle pred pomodarstvom i lažnim komercijalnim vrednostima :ok:

ne smeta joj razlika u godinam,u visini,u spoljašnjosti,zašto bi joj onda smetala razlika u bogatstvu koja je "najmanje bitna kad je prava ljubav u pitanju"?????z:lol::zcool::zcool::zcool:

jos samo kad ne bi bio njuz.net

a šta fali njuz.net-u? napravio sam eksperiment jutros po forumu

1) Moderacija spava može da postavlja ko šta stgne
2) Udarni spameri uopšte ne čitaju ko je izvor a na politici ga nazvali okupacionom štampom
3) Na kompjuterima napaljeni it stručnjak munjevito obrisao temu o babi sa istim znanjem, konkurencija valjda
4) Bundevo, srećna ti nova godina, neću da ti kažem koji sam ja al sam od 2004-te :bye:

Poslednja izmena:
a šta fali njuz.net-u? napravio sam eksperiment jutros po forumu

4) Bundevo, srećna ti nova godina, neću da ti kažem koji sam ja al sam od 2004-te :bye:

pa njuz net sve vesti izmisli.. nemoguce je da joj ne smeta

koji si da si, bem te u dupence.. ma salim se.. koji si da si nek ti je sve najlepse u novoj godini :)

pa njuz net sve vesti izmisli.. nemoguce je da joj ne smeta

koji si da si, bem te u dupence.. ma salim se.. koji si da si nek ti je sve najlepse u novoj godini :)

uh... 20 godina se primenjuje brutalno ispiranje mozga narodu i zatupljivanje... pali smo na koncentraciju natpisa po "Kuriru"
izrazi poput "cimanje" "brate" "znači" uopšte nisu poštapalice... nastali su planski i brzo se primili narušavajući kvalitet jezika
klinci pišu skraćenice na sms a 255 karaktera im roman... sa takvim psihičkim stanjem populacije budućnost je krstalno jasna
a onda se pojavio NJUZ koji svojim logičnim nelogičnostima UKLJUČUJE OTUPELI MOZAK DA SE NAPISANIM KONAČNO POBUNI

Zato se isključuju forumaši koji svojim logičnim nelogičnostima uključuju mozak otupeloj marvi koja ponavlja laž i veruje u nju

to jeste.. tako nadrealisti napravise ono u pilot emisiji da je ministar prosvete odlucio da ukine lektiru.. polako idemo u tom smeru

Nadrealisti datiraju iz vremena SFRJ kada je ipak korišten humaniji mind controll
Nije li Tito imao fenomenalnu intonaciju tokom govora?
Padeži pobrkani, iznenadni prekidi... čas brzo pa još brže ali je milina i danas slušati do poslednje rečenice
bravar koji je svirao klavir? teško... onakva sahrana kazuje o jačini figure poretka

Ne pokušavaju li Toma i Vučić da laaa aaagaaa niiim saaa blaaasnooo zaaagrooo bniiim glasom
opiju narod umirjući ih glupim rečenicama? Nisu savladali tehniku a i počeli su sa pretećim inotnacijama koje su bile vezivane za njihov lik?
Sa tunjavom promenom postigli su kontraefekat.

Ivica Dačić baš super nastupa - opušteno sa logikama prvog reda, pravi lukavi političar
Ne kažem da glasate za Ivicu nego amo da obratite pažnju na intonacije....
a da moraju da urade domaći to moraju čak je simpatično da su oni bili zajedno u vlasti koja je potpisala
izvesni dokument a sada su opet u istoj vlasti i završavaju potpisano.

Poslednja izmena:
Treba imati zeludac i za to... (:sad2:)
[video=youtube;pyy2BQXiIg8]https://www.youtube.com/watch?v=pyy2BQXiIg8[/video

(Nemam nista protiv vece razlike u godinama i razumem kada se devojka zaljubi u zrelog muskarca. Muskarca, ne pajaca.)

zrelog muškarca? :lol:

silvio ne da je zreo, on je čak toliko zreo da je odavno truo, čovek ima sedamdes šes godina
plus je visok ko kedar, čitavih metar šeset pet

katarina1-300x161.jpg

Bojan S.

Odicno izvrnuse vest.
Proictah negde njenu izjavu, u fazonu "ubila bih za njega" itd. Nasla gejzir novcanica i ne pusta, pa to ti je!

Treba imati zeludac i za to... (:sad2:)
(Nemam nista protiv vece razlike u godinama i razumem kada se devojka zaljubi u zrelog muskarca. Muskarca, ne pajaca.)

Manekenka ide uz Berluskonija, Berluskoni ide uz manekenku. Mi nismo deo njihovog sveta bilo svojom voljom ili nekim ogranicenjem. Nema razloga za sok jer, realno, niko od nas ne druguje sa Berluskonijem licno pa da zna kakav je on privatno i sta je u stvari on a sta zvaka za pajacaste novinare i jos smesniju publiku koja vrhunskog mafijasa smatra za cirkuzanta. Jedno je sigurno, covek njegovog gabarita u banci nije dvorska luda...bar ne bez razloga.

Back