Nepozvani Junak
Domaćin
- Poruka
- 3.636

Manekenka smatra da razlika u bogatstvu neće stati na put njihovoj ljubavi
MILANO, 26. decembar 2012, (Njuz) – Crnogorska manekenka Katarina Knežević, koja je ranije tvrdila da živi u vili Silvija Berluskonija, kaže da će se udati za njega i da joj uopšte ne smeta razlika u bogatstvu između njih dvoje.
Manekenka smatra da razlika u bogatstvu neće stati na put njihovoj ljubavi
MILANO, 26. decembar 2012, (Njuz) – Crnogorska manekenka Katarina Knežević, koja je ranije tvrdila da živi u vili Silvija Berluskonija, kaže da će se udati za njega i da joj uopšte ne smeta razlika u bogatstvu između njih dvoje.
Prema njenim rečima Berluskoni je izuzetno harizmatičan i šarmantan muškarac i činjenica da je mnogo bogatiji od nje neće biti nikakva prepreka njihovoj ljubavi.
- Silvio je pravi muškarac, prijatan, zreo, duhovit. Činjenica da je toliko bogatiji od mene je apsolutno nebitna kada je prava ljubav u pitanju. Takve trivijalne stvari ne mogu stati na put pravoj ljubavi, a to je ono što imamo Silvio i ja. Udaću se za njega, znam to – odlučna je mlada crnogorska lepotica.
Bivši premijer Italije je i ranije dovođen u vezu sa mladim devojkama, ali izgleda da je ovaj put izuzetno blizu braka sa mladom Crnogorkom. Njegovi prijatelji su oduševljeni Katarinom i njenim odnosom prema materijalnim stvarima, ali se ipak brinu da li će on, koji je toliko bogat, moći da odgovori svim zahtevima tako mlade i zgodne žene.
Bojan S.
http://www.njuz.net/crnogorskoj-manekenki-ne-smeta-razlika-u-bogatstvu-izmedu-nje-i-berluskonija/
--------------------------------------------
Eto, ima i lepih a opet normalnih žena koje nisu poklekle pred pomodarstvom i lažnim komercijalnim vrednostima