Црногорски референдум или српски пораз !

Ja licno slijedim politiku LDP i Cede Jovanovica da moramo se okrenuti Srbiji i da sto manje gledamo u tudje dvoriste.Svidjalo se to nekima ili ne Crna Gora je nezavisna drzava i Crnogorci i Srbi su dva autohtona naroda.Prema nekim istoricarima smatra se da su Crnogorci najmanje Slovenskog porijekla a da su oni vecinom Iliri ili mjesavina sa Ilirima i slovenima.
Moj je prijedlog da ostavimo ovu politiku i da nastojimo da se priblizimo evropi i njenim standardima.Kao prvo u Srbiji se moraju legalizovati javne kuce i odobriti sklapanje brakova izmedju muskaraca jer je to pitanje ljudskih prava.
Zivjeo LDP i Ceda Jovanovic

Duh Sekire:
Укратко речено Црногорци би да хебу, а да им не уђе.

Evropa i 17 patuljaka

Crna Gora bi navodno želela da bude kao Monako. Jedino su smetnuli s uma da iza Monaka stoji Francuska a iza ovakve Crne Gore stajaće Albanija i Kosovo

19. jun 2006

ISLAND je prva zemlja koja je priznala nezavisnu Crnu Goru i poželela joj dobrodošlicu u klub “mikro zemalja” Starog kontinenta. Naša bivša republika postala je sedamnaesta zemlja sa manje od milion stanovnika u Evropi, koja je kao jedan od prioriteta postavila razvijanje odnosa sa “evropskim patuljcima”.

Želja crnogorskih vlasti da postanu Monako na Jadranu, ipak, neće biti nimalo laka. Jer, prvo Crna Gora je džin među mikro državama - sa dvadeset puta više stanovnika od pomenutog Monaka i deset puta manjim bruto društvenim proizvodom.

MONAKO NA JADRANU
DA je za malu zemlju najvažnije more, lako je uočljivo, ali na primeru podeljenog Kipra vidi se i da najveću odgovornost za dobar život ipak snose lokalne vlasti. A, zvaničnu Podgoricu teško da je ko sputovao da se i dosada samostalno razvija...
Crna Gora, kao i Monako, stara je evropska država, imala je i svoju sopstenu dinastiju, a u određenom vremenskom periodu bila je pod srpskom krunom, što je najčešći slučaj u drugim evropskim državicama.

Po jednom je, ipak, jedinstvena - iako tako mala poslednjih godina pokušava da napravi svoj jezik: maternji. Lihtenštajnu sa najvećim BDP-om na svetu, ne smeta da priča nemački, njihovom uzoru iz Monaka francuskim, engleskim kolonijama, jasno, engleskim itd. Jedino je Vukov jezik ovde za referendum.

David Coverdale:
Ja licno slijedim politiku LDP i Cede Jovanovica da moramo se okrenuti Srbiji i da sto manje gledamo u tudje dvoriste.Svidjalo se to nekima ili ne Crna Gora je nezavisna drzava i Crnogorci i Srbi su dva autohtona naroda.Prema nekim istoricarima smatra se da su Crnogorci najmanje Slovenskog porijekla a da su oni vecinom Iliri ili mjesavina sa Ilirima i slovenima.
Moj je prijedlog da ostavimo ovu politiku i da nastojimo da se priblizimo evropi i njenim standardima.Kao prvo u Srbiji se moraju legalizovati javne kuce i odobriti sklapanje brakova izmedju muskaraca jer je to pitanje ljudskih prava.
Који си ти неписмени мајмун, Какви ИЛИРИ?????????????
Шта лупаш, де мало учите ИСТОРИЈУ уместо што се дрогирате па онако дрогирани позивате на убиства

David Coverdale:

Слика и прилика чедоида :lol:
Зна се како се оно вели:
Чедоиди су најглупљи Срби.

David Coverdale:

Изузетно ми је жао, али дукљанска подметачина ти је пропала. :(

P. S. Успут, пре него што се упустиш, с било ким, у озбиљну полемику о пореклу или правима било би добро да порадиш на свом правопису, а крсти га како хоћеш, јер се каже: "живИо" а не "живЈео" као и велика и мала слова.
Е мој Војо Никчевићу, на шта си спао... :roll:

Back