gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Ima verovatno i postenih Crnogoraca samo ih ja nisam do sad nikad video.
Где си ти уопште био!?Не постоји изложба добрих и лоших Црногораца.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima verovatno i postenih Crnogoraca samo ih ja nisam do sad nikad video.
Pa to. Srbija je zakon, ali bitno je da je nas Uros izasao iz tvorza.
Tuga, zlikovci uzeše još jedan mladi život
Smrtna kazna treba da se uvede za mnoge stvari, a ne samo za ubistvo policajca. Po meni je i pedofilija isto za smrtnu kaznu, kao i trgovina belim robljem.
Naravno smrtna kazna treba da se vrati i za dela protiv države.
Смртна казна је укинута и не постоји догледно време када би могла да се поново успостави.
Za ubistvo policajca uvesti smrtnu kaznu k'o u Americi.
Izvrsenje kazne streljackim vodom na lokalnom trgu u roku 24h.
Жао ми момка, који је радио свој посао...
А, ова фукара само потврђују да је
ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ ЦРНОГОРЦИМА УВЕДУ ВИЗЕ.
Pre uvodjenja viza da se beogradski crnogorci vrate u svoju drzavu.Imaju drzavu,neka im je srecan put.U crnoj gori ako si iz srbije ne mozes ni trafiku da otvoris,oni ovde vladaju,pljackaju i ubijaju.Dosta bre vise!!!
Odje mozete jedino da otvorite vrecu cimenta kad ste za drugo nesposobni.
gledaš li utakmicu ????
I ne treba sad pljuvati crnogorce. Pa nije svaki srpski crnogorac pljackas i baraba! Nemojte biti malogradjani-lokalpatriote.
Svaki Crnogorac ovaj dodjos u Srbiji studira po 15 godina, i kada zavrsi fax postane upravni organ i to odmah, oni su ovde na budzetu a za Srbe u Srbiji nema mesta na fakultetima, takodje sa svojom diplomom mogu pedu obrisati, a crnogorci olako postaju direktori i vecito zeljni direktorskih pozicija, posto su svi plemenski povezani a i veze ih novonastala titoisticka nacionalnost vala treba sve ove dodjose iz CG nazvati pljackasima i barabama, ponasaju se bahato Audi,MercedesBMW to samo ovde voze zbog njih mi ovde rodjeni nemammo nista.