Crnogorski pljackasi ubili policajca u Srbiji !

Tuga, zlikovci uzeše još jedan mladi život :(

Smrtna kazna treba da se uvede za mnoge stvari, a ne samo za ubistvo policajca. Po meni je i pedofilija isto za smrtnu kaznu, kao i trgovina belim robljem.
Naravno smrtna kazna treba da se vrati i za dela protiv države.

Смртна казна је укинута и не постоји догледно време када би могла да се поново успостави.

Смртна казна је укинута и не постоји догледно време када би могла да се поново успостави.

Znam. Čak je to stavljeno u deo o ljudskim pravima, tako da su mogućnosti za izmenu te stavke minorne bez neke revolucije.
Ali treba imati veru i gajiti nadu u dobro, pa će se možda i smrtna kazna vratiti ;)

Жао ми момка, који је радио свој посао...
А, ова фукара само потврђују да је
ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ ЦРНОГОРЦИМА УВЕДУ ВИЗЕ.

Iz tvojih usta u bozije usi. Nadam se samo da ce te i sankcije da nam uvedete pa da svoje proizode prodate strini tvojoj.

Inace ovaj Darinko Beko Vusurovic je dobar znanac barskog podzemlja tako da danas cuh dosta toga o njemu, kleo se u srpstvo zajedno sa ovijem drugim nastradalim. do prije 10 dana su harali Njemackom, rece mi tip da su drmnuli 30 satova od kojih je najjeftiniji bio 2000€.
Uopste mi ih nije zao, ovog treceg magarca bi trebalo javno na trg kamenovat, potice iz izuzetno imucne familije, brata mu ljetos roknuli a on i dalje plovi mutnijem vodama. Nadam se samo da ga Srbija nece izrucit Crnoj Gori u kojoj bi nakon 3 mjeseca opet bio po dzadi.

Ovde su se mnogi zalaufali da štite "jadnu i ugroženu policiju" :roll: , a niko se ne pita kad će biti pronađene ubice Ranka Panića , i mnogih drugih za čiju je smrt posredno ili neposredno odgovorna ta ista policija . Takođe , niko se ne pita zašto i dan-danas većina narkotika na srpskom tržištu potiče upravo od policijskih dilera , zaštićenih kao beli medvedi , koje niko ne sme da dira zato što su "saradnici MUP-a" :roll: A kad smo kod crnogorske mafije , u samoj toj policiji ima mnogo "kadrova" koji potiču upravo iz te "bratske" države - i često su u rodbinskim vezama sa kriminalcima od kojih bi trebalo da nas štite .

I ne treba sad pljuvati crnogorce. Pa nije svaki srpski crnogorac pljackas i baraba! Nemojte biti malogradjani-lokalpatriote.

Svaki Crnogorac ovaj dodjos u Srbiji studira po 15 godina, i kada zavrsi fax postane upravni organ i to odmah, oni su ovde na budzetu a za Srbe u Srbiji nema mesta na fakultetima, takodje sa svojom diplomom mogu pedu obrisati, a crnogorci olako postaju direktori i vecito zeljni direktorskih pozicija, posto su svi plemenski povezani a i veze ih novonastala titoisticka nacionalnost vala treba sve ove dodjose iz CG nazvati pljackasima i barabama, ponasaju se bahato Audi,MercedesBMW to samo ovde voze zbog njih mi ovde rodjeni nemammo nista.

Svaki Crnogorac ovaj dodjos u Srbiji studira po 15 godina, i kada zavrsi fax postane upravni organ i to odmah, oni su ovde na budzetu a za Srbe u Srbiji nema mesta na fakultetima, takodje sa svojom diplomom mogu pedu obrisati, a crnogorci olako postaju direktori i vecito zeljni direktorskih pozicija, posto su svi plemenski povezani a i veze ih novonastala titoisticka nacionalnost vala treba sve ove dodjose iz CG nazvati pljackasima i barabama, ponasaju se bahato Audi,MercedesBMW to samo ovde voze zbog njih mi ovde rodjeni nemammo nista.

Bas tako,zato kazem,poslati ih odakle su se dovukli pa nek se Qrce tamo....

Back