ima toga brate ali nisam ti rekao cinjenice-
1-moja sestra je zavrsila fax u roku,diplomirala sa 10,prosek celog skolovanja preko 9
2-ima veoma dosta strucnog staza
3-hrani dvoje dece ,i veoma je vazan licni utisak,to da nije neka raspala kurvetina i fufica i devojka stvarno zasluzuje i vrh je
4-slazem se sa tobog,ali to je normalna stvar,pa i ti bi pre zaposlio burazera koji je malo losiji od mene,nego mene zar ne?
5-a na to bi samo trebali da se ugledate(ugledamo)jer to nije neka zavera evo ovako-kevini su mi iz cg-dali znas da je meni ujak kao otac,a 3 koleno iz cg vaznije nego brat od strica iz srbije?zato sto me taj dalji rodjak iz cg uvek zove postuje oce da pomogne,a sa caletove strane od najblize rodbine nikog video nisam vec 5 godina,ako rmoj rodjak iz cg 3 koleno samo oseti naprimer da sam u recimo nekoj frci,odma salje novac,nebitno ima li ga ili nema i ostalo(samo dajem primer)i ja nebih bio covek ako to nebih postovao,i tako treba jer ko nepostuje svoje nepostuje ni tudje,a ovi srbi koji nevole crnogorce verovatno nisu ni videli strica,ujaka itd po 5 godina
6-a i crnogorci stvarno imaju jaci kult porodice nego shiptari,ali to nekoriste da bi se grupisali pa ubijali ljude itd,nego samo iz dobrih namera,
7-a i zato su crnogorci nama najduzi i jedini prijatelj,jer kao sto postuju svoju porodicu tako i postuju svoje PRIJATELJE.