Crnogorcima u Srbiji dati dvojno državljanstvo

Neka srpeme traktore. U stvari Crnogorci beze na magarcima, neka spreme magarce za odmagarciranje do domovine monte negro!

Ako tvoji (LDP) predju cenzus ti si moj!!!:lol::lol:
magare.jpg
A Tadic neka se snadje.

Poslednja izmena:
Pa dobili smo nezavisnu Crnu Goru i zajedničku Srbiju. Jednim udarcem dvije muve... :D

u pravu si!
cini mi se da cak i u ovakvoj zajednickoj drzavi srbiji imate veci uticaj vi, nego mi.
sad ste dobili cak i crnogorsku partiju u srbiji, pa sad zastupate i vecinu i manjinu.
jedino mi nije jasno jel imaju ti iz crnogorske partije drzavljanstvo srbije ili tek treba da dobiju dvojno za sta se i zalazu.
nigde u svetu nema da se bez drzavljanstva osniva stranka,nigde osim U SRBIJI,ZAR NE?

Svim crnogorcima u Srbiji treba pokloniti po jednu besplatnu kartu do crne gore u jednom pravcu.

nemoj tako moja majka je crnogorka zivi 45 godina u srbiji radila je kao pantic u tesnoj kozi za srbiju,i izjasnila se kao crnogorka,i sada neko ko nije uradio ni 1% za srbiju u odnosu na nju sada se neko pravi pametan,a imam ja drugi problemmm,mamini su iz cg a tatini odavde,e sada kevini kao sto sam ti naveo svi su radili ko crnci ovde samo za platu(to kazem jer su bili na polozajima)i sada meni ne ostaje nista,ali nije to nego doslo ovo ono se i izjasnili kao crnogorci(maminih 10 brace,sestara..itd)ali su gradjani srbije.ali dodje dinkic i zabrani im akcije,tako da je moja majka koja je ovde 45 godina crncila a da nepricam sto se njen otac moj deda bori za srbiju u 1 svetskom,mojkovcu,2 sv...i svim bitkama ima ulicu u bg,ali nije bitno esad naprimer ja uzimam akcije koji nista uradio nisam,i uzimaju mnogi neradnici a ljudi koji su sve dali za srbiju to nemogu jer su se izjasnili kao crnogorci,a ovo nije mala stvar posto je to 10-ak clanova blize rodbine sto je dobar novac,a napr.u neko ko nista nije uradio za srbiju doci ce mu u kucu 5,6hiljada.to ja smatram cistom kradjom

Lepo si napisao, ona se izjasnila kao crnogorka.. To je ne sprečava da ode i podnese zahtev da bude državljanin Srbije.. Ne Crne Gore, nego Srbije.. Nema zakona koji joj zabranjuje da se izjašnjava kao crnogorka..
Osim toga, ona je u Srbiji radila za sebe i svoju porodicu, ne vidim zašto pominješ neke koji se prave pametnim.. Jel tvoja mama gradila mostove ili puteve pa je zadužila Srbiju?
Sa dužnim poštovanjem prema majci...

Tadic je Srbin retarde.

tadic je srbin?i jos nazivas covekom da je retard?voleo bih da si mi blize pa da vidis kolika si budala ispao...evo zasto,a ujedno cu ti dati odgovore i na neke druge tvoje uvrede.
1-TADIC JE CIST CRNOGORAC,kako znam?veoma provereno-tako sto je njegova porodica KUMOVSKA porodica sa mojom od majcine strane(neki vid rodjaka) tako da se moj ujak iz bg zna sa celom tadicevom familijom,i sam predsednik je zaposlijo njegovu cerku moju sestru od tetke,a kumosvski odnosi su sa pogodi-DURMITORA odakle su tadicevi-ponavljam ovo nije rekla kazala ovo je cista informacije, e sada nemogu sve da ti kazem sta te zanima ali da je tadic crnogorac znam jos pre 10 godina,pre nego sto je usao u politika-kada je za tvoju inf.bio direktor hotela M,predsednika FIBA saveza itd...
e kao sto vidis i on je klasican brdjanin kako ga nazivas i vredjas a to za brdjanje i crnogorce iza akcije cu ti reci-....

:grin:
tadic je srbin?i jos nazivas covekom da je retard?voleo bih da si mi blize pa da vidis kolika si budala ispao...evo zasto,a ujedno cu ti dati odgovore i na neke druge tvoje uvrede.
1-TADIC JE CIST CRNOGORAC,kako znam?veoma provereno-tako sto je njegova porodica KUMOVSKA porodica sa mojom od majcine strane(neki vid rodjaka) tako da se moj ujak iz bg zna sa celom tadicevom familijom,i sam predsednik je zaposlijo njegovu cerku moju sestru od tetke,a kumosvski odnosi su sa pogodi-DURMITORA odakle su tadicevi-ponavljam ovo nije rekla kazala ovo je cista informacije, e sada nemogu sve da ti kazem sta te zanima ali da je tadic crnogorac znam jos pre 10 godina,pre nego sto je usao u politika-kada je za tvoju inf.bio direktor hotela M,predsednika FIBA saveza itd...
e kao sto vidis i on je klasican brdjanin kako ga nazivas i vredjas a to za brdjanje i crnogorce iza akcije cu ti reci-....

to je ono shto nije dobro..nepotizam se zove..:grin:

Pazi prvo se uhvatili za akcije...nek vam Milo da akcije vasih uspesnih preduzeca.

nemoj tako moja majka je crnogorka zivi 45 godina u srbiji radila je kao pantic u tesnoj kozi za srbiju,i izjasnila se kao crnogorka,i sada neko ko nije uradio ni 1% za srbiju u odnosu na nju sada se neko pravi pametan,a imam ja drugi problemmm,mamini su iz cg a tatini odavde,e sada kevini kao sto sam ti naveo svi su radili ko crnci ovde samo za platu(to kazem jer su bili na polozajima)i sada meni ne ostaje nista,ali nije to nego doslo ovo ono se i izjasnili kao crnogorci(maminih 10 brace,sestara..itd)ali su gradjani srbije.ali dodje dinkic i zabrani im akcije,tako da je moja majka koja je ovde 45 godina crncila a da nepricam sto se njen otac moj deda bori za srbiju u 1 svetskom,mojkovcu,2 sv...i svim bitkama ima ulicu u bg,ali nije bitno esad naprimer ja uzimam akcije koji nista uradio nisam,i uzimaju mnogi neradnici a ljudi koji su sve dali za srbiju to nemogu jer su se izjasnili kao crnogorci,a ovo nije mala stvar posto je to 10-ak clanova blize rodbine sto je dobar novac,a napr.u neko ko nista nije uradio za srbiju doci ce mu u kucu 5,6hiljada.to ja smatram cistom kradjom

ljudi moji,naravno obarcam se vama manjini od nekih 5% u srbije koji pisete ove ogavne tekstove
moji su crnogorci i istina je svi imaju fakultete ovde iz srbije i rade ovde preko 40 godina,moja majka je ovde zavrsila fax,ali je spavala kod rodjaka u kuci kao i svi moji nikakve crne privilegije,i svi ti crnogorci koji zavrse ovde i rade u 90% slucajeva ispadnu je jesu bolji za srbiju i srbe nego oni sami,2-ti ljdi neidu u crnu goru da trose i iznose pare kao neki,ovde rade trose zive i prvi se bore za srbiju kad zagusti nego srbi,sve navodno velike vojskovodje srpske su crnogorci pocev od karadjorrdja,njegosa,arkana,,,,itd.moj deda je iz cg umro je u srbiji,a za razliku od vas i mnogih koji su ziveli u to vreme sa 18 god,je iz crne gore dosao ovamo u 1 svetkom da sa bracom srbima brani srbiju,povlacio se preko mojkovca svojim telom stiteci zivote vasih dedova da stignu zivi na krf,a ima mnogo stvari koje neznate o tome kako su srbi vratili uslugu tom crnogorskom odredu i ostavili ih na milost i nemilost austrougarima da izginu,kada su se ukrcali(da ne pricam o ovome)pa u drugom svetskom,a ima mnogo ovakvih crnogoraca ovde,i sada oce neki lelemud koji nezna i od istorije nekog da svadja i tera....sedite malo tu gde ste.....a i u medjuvremenu srbijanskih i crnogorskih brakova je bilo vise nego srbsko-srbskih,ili obrnuto,i dali ste svesni koliko je sada u srbiji poreklom crnogoraca,a ovi koji su pokrali referendum(savetujem vam da odvajanje se neprima emotivno jer sucrnogorci vise glasali za)za koliko je pobedila samostalnost?za 1 do 3 % koliko se secam.a dali znate koliko albanaca ima u cg?skoro 10%,a licno znam lika iz niksica koji je glasao za 200 eu protiv,nije milovo misljenje isto u celoj cg,ako samo izbacite albance koji znamo kako su glasali do jednog rezultati su jasni...ima tu jos mnogooooo toga

ono shto je pojachano..to da zaposhljavate po rodbinskom i plemenskom kljuchu..to nas nervira..

ima toga brate ali nisam ti rekao cinjenice-
1-moja sestra je zavrsila fax u roku,diplomirala sa 10,prosek celog skolovanja preko 9
2-ima veoma dosta strucnog staza
3-hrani dvoje dece ,i veoma je vazan licni utisak,to da nije neka raspala kurvetina i fufica i devojka stvarno zasluzuje i vrh je
4-slazem se sa tobog,ali to je normalna stvar,pa i ti bi pre zaposlio burazera koji je malo losiji od mene,nego mene zar ne?
5-a na to bi samo trebali da se ugledate(ugledamo)jer to nije neka zavera evo ovako-kevini su mi iz cg-dali znas da je meni ujak kao otac,a 3 koleno iz cg vaznije nego brat od strica iz srbije?zato sto me taj dalji rodjak iz cg uvek zove postuje oce da pomogne,a sa caletove strane od najblize rodbine nikog video nisam vec 5 godina,ako rmoj rodjak iz cg 3 koleno samo oseti naprimer da sam u recimo nekoj frci,odma salje novac,nebitno ima li ga ili nema i ostalo(samo dajem primer)i ja nebih bio covek ako to nebih postovao,i tako treba jer ko nepostuje svoje nepostuje ni tudje,a ovi srbi koji nevole crnogorce verovatno nisu ni videli strica,ujaka itd po 5 godina
6-a i crnogorci stvarno imaju jaci kult porodice nego shiptari,ali to nekoriste da bi se grupisali pa ubijali ljude itd,nego samo iz dobrih namera,
7-a i zato su crnogorci nama najduzi i jedini prijatelj,jer kao sto postuju svoju porodicu tako i postuju svoje PRIJATELJE.

Lepo si napisao, ona se izjasnila kao crnogorka.. To je ne sprečava da ode i podnese zahtev da bude državljanin Srbije.. Ne Crne Gore, nego Srbije.. Nema zakona koji joj zabranjuje da se izjašnjava kao crnogorka..
Osim toga, ona je u Srbiji radila za sebe i svoju porodicu, ne vidim zašto pominješ neke koji se prave pametnim.. Jel tvoja mama gradila mostove ili puteve pa je zadužila Srbiju?
Sa dužnim poštovanjem prema majci...

ne nije gradila jer nije inzenjer nego ekonomista,ali jeste i na neki nacin gradila jer ja bila sef odseka za gradnj i sl..ali nije bitno kazem pojedicima koji nnekima kazi idi tamo idi vamo,sada ecu nekog da velicam ili ponizavam ali glupo je tako govoriti nekome ko casno i posteno radi,a i jeste drzavljanin srbije ali nema akcija...to je meni toliko glupo da mi dodje da ih ni ja ne podignem,nista nisam posebno radio i sada ja da dobijem sa svojih 24 a oni koji su giljali ovde ceo zivot strasno

Tadic se izjasnjava kao Srbin i drzavljanin je Srbije,a sto se tice tvoje majke,ako zivi u Srbiji 45 godina,ne razumem kako ne moze da dobije drzavljanstvo,znaci da nesto krijes. Zasto ne moze da dobije akcije?Verovatno zato sto je vec ucestvovala u privatizaciji.

Poslednja izmena:
ima toga brate ali nisam ti rekao cinjenice-
1-moja sestra je zavrsila fax u roku,diplomirala sa 10,prosek celog skolovanja preko 9
2-ima veoma dosta strucnog staza
3-hrani dvoje dece ,i veoma je vazan licni utisak,to da nije neka raspala kurvetina i fufica i devojka stvarno zasluzuje i vrh je
4-slazem se sa tobog,ali to je normalna stvar,pa i ti bi pre zaposlio burazera koji je malo losiji od mene,nego mene zar ne?
5-a na to bi samo trebali da se ugledate(ugledamo)jer to nije neka zavera evo ovako-kevini su mi iz cg-dali znas da je meni ujak kao otac,a 3 koleno iz cg vaznije nego brat od strica iz srbije?zato sto me taj dalji rodjak iz cg uvek zove postuje oce da pomogne,a sa caletove strane od najblize rodbine nikog video nisam vec 5 godina,ako rmoj rodjak iz cg 3 koleno samo oseti naprimer da sam u recimo nekoj frci,odma salje novac,nebitno ima li ga ili nema i ostalo(samo dajem primer)i ja nebih bio covek ako to nebih postovao,i tako treba jer ko nepostuje svoje nepostuje ni tudje,a ovi srbi koji nevole crnogorce verovatno nisu ni videli strica,ujaka itd po 5 godina
6-a i crnogorci stvarno imaju jaci kult porodice nego shiptari,ali to nekoriste da bi se grupisali pa ubijali ljude itd,nego samo iz dobrih namera,
7-a i zato su crnogorci nama najduzi i jedini prijatelj,jer kao sto postuju svoju porodicu tako i postuju svoje PRIJATELJE.

Jel u ovo podrazumevas one koji nisu zavrsili sa 10 i u roku?

Alo decko,pa neces ti da odredjujes ko je radnik,a ko neradnik. Na akcije imaju pravo svi gradjani Srbije punoletni,koji nisu ucestvovali ranije u privatizaciji. To su njihovi dedovi, ocevi zaradili.

Back