J
ja sam
Gost
Za sve si u pravu bre ANA!!!
Slazem se sa tobom mnogo, jer ne mogu da shvatim koliko ima "malih formata" na ovom forumu. Svaka cast! :wink:
Slazem se sa tobom mnogo, jer ne mogu da shvatim koliko ima "malih formata" na ovom forumu. Svaka cast! :wink:
Tara Ana:Divno !! To za trecu generaciju su zasluzni preci,a ne oni svojim"radom"Gimnaziju,fakultet,muzicki konzervatorijum(a ne samo skolu) mogu da zavrse i oni iz Galibabinca!!!Oni takodje mogu da govore i po 5 jezika!!!O lepom vaspitanju i bontonu necu ni da pricam-pa valjda to treba da bude karakteristika svakog coveka!!!UPOZNALA SAM PUNO"PRAVIH,STARIH BEOGRADJANA"KOJI SU BILI I NEKULTURNI,I NEUKI,I BARABE,I KRIMINALCI!!!Reci cesh da vecina njih to nije!!JA UPRAVO I PRICAM O POGUBELJNOJ GENERALIZACIJI STVARI!!!NEMA TAKVIH PODELA!!!!Valijant Princ:Pravi Beogradjanin je osoba koja je najmanje treca generacija u BG-u,zatim,obavezno zavrsava gimnaziju,govori najmanje dva strana jezika,zavrsio(la) je srednju muzicku skolu,fakultet je obavezan,zna sta je Bonton,ne pljuje po ulici,i ne kuka sto zivi u Beogradu.Tara Ana:Kako generalizujesh stvari!!??STA ZNACI PRAVI BEOGRADJANIN??????Da li je to KARAKTERNA OSOBINA,GENERALNA,ALI UVEK POZITIVNA KARAKTERISTIKA svih koji su"pravi Beogradjani".Po meni te belo-crne stvari,to uniformno,pristrasno mishljenje je karakteristika RASIZMA!!!! Navedi neke osobine"pravih Beogradjana"!!! Da li su svi oni PAMETNI,OBRAZOVANI,LEPO VASPITANI,DOBRI LJUDI,DOBRI RADNICI,DOBRE KOMSHIJE itd itd.Da li su one loshe stvari UVEK vezane za dodjoshe,izbeglice,"seljacine i primitivce"iz provincije!!!POSHTO TI TO TVRDISH,OBJASNI MI SVOJU TVRDNJU!!!