CRNOGORCI U BG

• Začetnik teme Začetnik teme GOST1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve si u pravu bre ANA!!!
Slazem se sa tobom mnogo, jer ne mogu da shvatim koliko ima "malih formata" na ovom forumu. Svaka cast! :wink:
Tara Ana:
Valijant Princ:
Tara Ana:
Kako generalizujesh stvari!!??STA ZNACI PRAVI BEOGRADJANIN??????Da li je to KARAKTERNA OSOBINA,GENERALNA,ALI UVEK POZITIVNA KARAKTERISTIKA svih koji su"pravi Beogradjani".Po meni te belo-crne stvari,to uniformno,pristrasno mishljenje je karakteristika RASIZMA!!!! Navedi neke osobine"pravih Beogradjana"!!! Da li su svi oni PAMETNI,OBRAZOVANI,LEPO VASPITANI,DOBRI LJUDI,DOBRI RADNICI,DOBRE KOMSHIJE itd itd.Da li su one loshe stvari UVEK vezane za dodjoshe,izbeglice,"seljacine i primitivce"iz provincije!!!POSHTO TI TO TVRDISH,OBJASNI MI SVOJU TVRDNJU!!!
Pravi Beogradjanin je osoba koja je najmanje treca generacija u BG-u,zatim,obavezno zavrsava gimnaziju,govori najmanje dva strana jezika,zavrsio(la) je srednju muzicku skolu,fakultet je obavezan,zna sta je Bonton,ne pljuje po ulici,i ne kuka sto zivi u Beogradu.
Divno !! To za trecu generaciju su zasluzni preci,a ne oni svojim"radom"Gimnaziju,fakultet,muzicki konzervatorijum(a ne samo skolu) mogu da zavrse i oni iz Galibabinca!!!Oni takodje mogu da govore i po 5 jezika!!!O lepom vaspitanju i bontonu necu ni da pricam-pa valjda to treba da bude karakteristika svakog coveka!!!UPOZNALA SAM PUNO"PRAVIH,STARIH BEOGRADJANA"KOJI SU BILI I NEKULTURNI,I NEUKI,I BARABE,I KRIMINALCI!!!Reci cesh da vecina njih to nije!!JA UPRAVO I PRICAM O POGUBELJNOJ GENERALIZACIJI STVARI!!!NEMA TAKVIH PODELA!!!!

Dajte ljudi, dosta vise, molim vas...
Ima i dobrih i losih i na jednoj i na drugoj strani, kao i u svakom drugom narodu.
Moj decko je Crnogorac, i mogu reci da su ovi Crnogorci koje ja poznajem divni ljudi, i mnogo obrazovaniji od prosecnih srba koje poznajem.

E pa tako nam i treba ! Niko ne razmislja o tome da su Siptari u juznim dijeovima Srbije vec vecina u nekim gradovima, tamo svakodnevno pale nasu zastavu i terorisu nas narod, a onaj krmak iz Nenad Canak pravi u Vojvodini neku Vojvodjansku zastavu a onaj ***** dole u Crnoj Gori stvara neku svoju vjeru i stvara neki svoj narod "Crnogorski". Podjite svi sami od sebe pa dalje, nas mentalitet nas ubija ! 10000 Siptara ce se prije dogovoriti oko jedne stvari neko 10 miliona Srba ! Pa dok je bio rat na Kosmetu oni su ovdje u Njemackoj davali svaki mjesecno po 500 DM za svoj narod, sta smo mi radili ?

Mi se dijelimo na Bosance/Beogradjane/Sumadince/Vojvodjane/Krajisnike/Crnogorce i svi su pametni i svi gledamo jedni drugima da naudimo. Samo mi je zao onog naroda dole koji se pati i na cijoj ce se grbaci kola da slome, brate mili sto im odma ne kazu da od toga nema nista i fino ih negdje izsele da mogu zivjeti kao ljudi a ne da se kriju, dogadja nam se druga Krajina i to je to, sve je to fino isplanirano i u sustini smo gubitnici zbog toga sto smo nesposobni da funkcionisemo kao narod...
-------------------------------------------------

Zbog takvih kao vi koji se dele na Beogradjane i Crnogorce me je sramota sto sam Srbin...

ma ljudi, u bgd su dosli svi oni koji se nisu snasli u CG, znaci nagori od najgorih, spremni da se laktaju i ubiju ako treba, samo da se ne vrati kuci bez kinte. pa sta ocekujete da vidite? kulturu u izrazavanju i ponasanju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back