G
GOST1
Gost
crnogorci u BG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mars kravo jedna glupavaTara Ana:Sve shto nam se desava smo ZASLUZILI!!! Uskih smo shvatanja,prizemni,bedni,jevtini!!!Umesto da brinemo SVOJU brigu,borimo se da zivimo bolje i DOSTOJNO COVEKA,da volimo,prashtamo,razumemo,MI PREBROJAVAMO CRNOGORCE U BGD-U,SRBIJANCE U CRNOJ GORI,KOSOVARE,BOSANCE SVUDA.....To je toliko jadno i nisko,uskogrudo i ogavno,da nemam reci!!!BORIMO SE ZA SVOJE MESTO POD SUNCEM,a za svoj neuspeh ne krivimo druge!!!!POSTOJE DOBRI I LISHI LJUDI,to je jedina podela!!!Postoji invazija,ali invazija neukusa,rasizma,zlobe i zla!!!Ima Radomana,Milashina i Balshi u Bgd-u,ali ima i Mijojica,Radojica i Srbomira u Podgorici!!!I neka ih ima svi smo mi jedno !!!
Betty:Ima li nacije koja ne postoji u BGd????? I Poljaka, i Rusa, I ceha, i Vojvodjana, i svega ima......ja nema nista priotivu CG.
Nije mi jasno zasto persiras samoj sebi. Ako vec imas nekih problema "zapocni novu temu". A sto se tice gospode o kojoj je ovde rec, ne delim tvoje misljenje iz razloga sto je to jedna bagra koja preti da preraste u sektu koja moze postati opasna po drustvo.Tara Ana:Sve shto nam se desava smo ZASLUZILI!!! Uskih smo shvatanja,prizemni,bedni,jevtini!!!Umesto da brinemo SVOJU brigu,borimo se da zivimo bolje i DOSTOJNO COVEKA,da volimo,prashtamo,razumemo,MI PREBROJAVAMO CRNOGORCE U BGD-U,SRBIJANCE U CRNOJ GORI,KOSOVARE,BOSANCE SVUDA.....To je toliko jadno i nisko,uskogrudo i ogavno,da nemam reci!!!BORIMO SE ZA SVOJE MESTO POD SUNCEM,a za svoj neuspeh ne krivimo druge!!!!POSTOJE DOBRI I LISHI LJUDI,to je jedina podela!!!Postoji invazija,ali invazija neukusa,rasizma,zlobe i zla!!!Ima Radomana,Milashina i Balshi u Bgd-u,ali ima i Mijojica,Radojica i Srbomira u Podgorici!!!I neka ih ima svi smo mi jedno !!!
Valijant Princ:Nije problem u u Beogradu odakle je ko,svi su dobrodosli.Problem je u tome sto donose sa sobom sve ono sto nevalja i hoce nama rodjenim Beogradjanima to da nametnu.A kada je nama dosta tog neukusa i seljacenja e,onda smo mi rasisti,uobrazeni i nesposobni.
Valijant Princ:Nije problem u u Beogradu odakle je ko,svi su dobrodosli.Problem je u tome sto donose sa sobom sve ono sto nevalja i hoce nama rodjenim Beogradjanima to da nametnu.A kada je nama dosta tog neukusa i seljacenja e,onda smo mi rasisti,uobrazeni i nesposobni.
Pravi Beogradjanin je osoba koja je najmanje treca generacija u BG-u,zatim,obavezno zavrsava gimnaziju,govori najmanje dva strana jezika,zavrsio(la) je srednju muzicku skolu,fakultet je obavezan,zna sta je Bonton,ne pljuje po ulici,i ne kuka sto zivi u Beogradu.Tara Ana:Kako generalizujesh stvari!!??STA ZNACI PRAVI BEOGRADJANIN??????Da li je to KARAKTERNA OSOBINA,GENERALNA,ALI UVEK POZITIVNA KARAKTERISTIKA svih koji su"pravi Beogradjani".Po meni te belo-crne stvari,to uniformno,pristrasno mishljenje je karakteristika RASIZMA!!!! Navedi neke osobine"pravih Beogradjana"!!! Da li su svi oni PAMETNI,OBRAZOVANI,LEPO VASPITANI,DOBRI LJUDI,DOBRI RADNICI,DOBRE KOMSHIJE itd itd.Da li su one loshe stvari UVEK vezane za dodjoshe,izbeglice,"seljacine i primitivce"iz provincije!!!POSHTO TI TO TVRDISH,OBJASNI MI SVOJU TVRDNJU!!!
Idi na forum o Nishu pa se tamo pravi pametanNietzsche:I tada je lako zakljuciti: u bgd-u nema ni jednog bg-djanina.
A zasto mislis da drugi gradovi nemaju tako prefinjene ljude ili da oni ne daju karakter tim drugim gradovima? Po cemu jedan Nislija ne moze da bude sa takvim manirima kao tvoj bg-djanin?
Znas li ti ko ti je darovao takve obrazovne ustanove, ko ti je sagradio sve te biblioteke i pozorista? Sinko, mnogo toga ti ne znas.