CRNOGORCI U BG

• Začetnik teme Začetnik teme GOST1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve shto nam se desava smo ZASLUZILI!!! Uskih smo shvatanja,prizemni,bedni,jevtini!!!Umesto da brinemo SVOJU brigu,borimo se da zivimo bolje i DOSTOJNO COVEKA,da volimo,prashtamo,razumemo,MI PREBROJAVAMO CRNOGORCE U BGD-U,SRBIJANCE U CRNOJ GORI,KOSOVARE,BOSANCE SVUDA.....To je toliko jadno i nisko,uskogrudo i ogavno,da nemam reci!!!BORIMO SE ZA SVOJE MESTO POD SUNCEM,a za svoj neuspeh ne krivimo druge!!!!POSTOJE DOBRI I LISHI LJUDI,to je jedina podela!!!Postoji invazija,ali invazija neukusa,rasizma,zlobe i zla!!!Ima Radomana,Milashina i Balshi u Bgd-u,ali ima i Mijojica,Radojica i Srbomira u Podgorici!!!I neka ih ima svi smo mi jedno !!!

Gost rece"Marsh u Montenegro"!!!Kada bi SVI nama Srbima rekli"Marsh u Srbiju" ,velika bi se guzva ovde stvorila!!!Mi smo cudan narod!!Mashtamo o odlasku u inostranstvo,o "obecanoj zemlji"(gde godinama primamo pomoc vecu 10x od nashih plata),ALI NE ZELIMO DRUGI NAROD U NASHOJ ZEMLJI(za nekoga smo i mi mozda"obecana zemlja"!!Zashto se bojimo Kineza,tj.KONKURENCIJE??Prodajmo mi neshto BOLJE I JEVTINIJE od Kineza i svi ce kupovati kod nas!!!Kinexa ima po citavom svetu,a samo se mi bunimo(nisam cula da se negde pale butici kao ovde)!!!Moramo da priznamo da smo pored toga shto smo SIROMASHNI,PUNI PROBLEMA I JEDA,pomalo i ZAVIDNI,PRIMITIVNI,RASISTI(ne svi naravno).Prema tome ne reci"marsh u Montenegro",vec"Marsh u ljubav,u razumevanje,u toleranciju,marh u zivot "

Tara Ana:
Sve shto nam se desava smo ZASLUZILI!!! Uskih smo shvatanja,prizemni,bedni,jevtini!!!Umesto da brinemo SVOJU brigu,borimo se da zivimo bolje i DOSTOJNO COVEKA,da volimo,prashtamo,razumemo,MI PREBROJAVAMO CRNOGORCE U BGD-U,SRBIJANCE U CRNOJ GORI,KOSOVARE,BOSANCE SVUDA.....To je toliko jadno i nisko,uskogrudo i ogavno,da nemam reci!!!BORIMO SE ZA SVOJE MESTO POD SUNCEM,a za svoj neuspeh ne krivimo druge!!!!POSTOJE DOBRI I LISHI LJUDI,to je jedina podela!!!Postoji invazija,ali invazija neukusa,rasizma,zlobe i zla!!!Ima Radomana,Milashina i Balshi u Bgd-u,ali ima i Mijojica,Radojica i Srbomira u Podgorici!!!I neka ih ima svi smo mi jedno !!!
mars kravo jedna glupava

SVE SI REKAO O SEBI!! SEBE SI UVREDIO!! MENE TVOJE RECI NE MOGU DA POVREDE!!! JA MISLIM DA SE SADA STIDISH(Procitaj moju diskusiju,a onda tvoje"PAMETNE I VELIKE reci)!!!

Pa sta bi bilo da zivi u Parizu? Crnci, Arapi,Kinezi,Japanci , Siptari, Srbi, Spanci, i sta sada :shock: Tacno je svi bi nesto iz Srbije u drugu zemlju a dosljaci im smetaju u svom gradu, ma nemoj mi reci! Iskreno ljubim misljenje da se ljudio dele na dobre i lose i da za svakog ima mesta na ovoj planeti, pa niko te ne tera da se zenis kineskinjom!

Tara Ana:
Nije mi jasno zasto persiras samoj sebi. Ako vec imas nekih problema "zapocni novu temu". A sto se tice gospode o kojoj je ovde rec, ne delim tvoje misljenje iz razloga sto je to jedna bagra koja preti da preraste u sektu koja moze postati opasna po drustvo.

Nije problem u u Beogradu odakle je ko,svi su dobrodosli.Problem je u tome sto donose sa sobom sve ono sto nevalja i hoce nama rodjenim Beogradjanima to da nametnu.A kada je nama dosta tog neukusa i seljacenja e,onda smo mi rasisti,uobrazeni i nesposobni.

Valijant Princ:
Nije problem u u Beogradu odakle je ko,svi su dobrodosli.Problem je u tome sto donose sa sobom sve ono sto nevalja i hoce nama rodjenim Beogradjanima to da nametnu.A kada je nama dosta tog neukusa i seljacenja e,onda smo mi rasisti,uobrazeni i nesposobni.

TACNO TAKO! :wink:

Ova podela na stare ,pametne,IN,Beogradjane i prljave i primitivne doshljake je odvratna!!!Da li bi vam smetalo da u Podgorici to kazu za vas ???Zashto generalizujete stvari???ZBOG OVAKVIH RECI I STAVOVA ONI KOJI SU U CRNOJ GORI(A SRBIJANCI SU),moraju ili da crvene ili da trpe revanshizam istih ljudi(samo sada u Crnoj Gori)!!!Ostavite narod da normalno zivi!!! Primitivizma ima i u Parizu,a kulture i lepog vaspitanja i u najzabacenijem selu bez struje!!!Ne vezujte to za narodnost,pokrajinu ili zemlju!!!

Valijant Princ:

Ko ti je to rekao da ste vi tako zlatni? Vi ste najveca rupa sto se tice morala i lepog, urednog zivota. Vi ste najveca svetlost za promiskuitetne ljude. Zato vam i dolaze svakakvi i odasvud. Ipak, gresis i kad kazes da oni zele da vas promene. Zar bi neko dolazio u toliki grad da zeli da ga promeni? ili dolazi zato sto mu se grad takav dopada?

Hajde, razmisli jos jednom.

Covece,ti bas imas problema.Ociglednoje da nikada nisi bio u drustvi pravih Beogradjana,da jesi ne bih tako pricao.A,sve negativne stvari koje si pomenuo nisu zato krivi beogradjani nego ljudi koji to sa sobom donesu iz Gornjeg Mojmilova a ovde se posle tri dana predstavljaju kao da su u Beogradu sto godina.

Kako generalizujesh stvari!!??STA ZNACI PRAVI BEOGRADJANIN??????Da li je to KARAKTERNA OSOBINA,GENERALNA,ALI UVEK POZITIVNA KARAKTERISTIKA svih koji su"pravi Beogradjani".Po meni te belo-crne stvari,to uniformno,pristrasno mishljenje je karakteristika RASIZMA!!!! Navedi neke osobine"pravih Beogradjana"!!! Da li su svi oni PAMETNI,OBRAZOVANI,LEPO VASPITANI,DOBRI LJUDI,DOBRI RADNICI,DOBRE KOMSHIJE itd itd.Da li su one loshe stvari UVEK vezane za dodjoshe,izbeglice,"seljacine i primitivce"iz provincije!!!POSHTO TI TO TVRDISH,OBJASNI MI SVOJU TVRDNJU!!!

Neznam zasto se toliko mrzite kad ste svi u tesku situaciu bez obzira ko gde zivi dali u Beogradu ili Nisu ili u bilo koje mesto u SRBIJI I CRNOJ GORI.Treba da vidite kako drugi svet oko vas zivi.A mi smo navikli na ono "MI pa MI" i to je to,velika greska.Zato necemo nikad u Evropu da udjemo,a Slovenci pametni ljudi idu maja meseca 2004.

Postovani Kico,

Nemamo mi o cemu da razgovaramo ako ti mislis da izjednacis nemastinu bgd-a sa nemastinom u Nisu. Bgd-ski jad i Niski jad da budu isti??? Toga se najvise gnusam, a tako svi ovu situaciju dozivljavaju. Ova zemlja, bre, nije nimalo slicna ni samoj sebi, gore je inostranstvo, dole je ciganska mala.

ps. ostavio sam ti na forumu NIS u formi "zasto - zato" odgovor na to zasto je dobro da Nis ima Nezavisnu Republiku.

Tara Ana:
Kako generalizujesh stvari!!??STA ZNACI PRAVI BEOGRADJANIN??????Da li je to KARAKTERNA OSOBINA,GENERALNA,ALI UVEK POZITIVNA KARAKTERISTIKA svih koji su"pravi Beogradjani".Po meni te belo-crne stvari,to uniformno,pristrasno mishljenje je karakteristika RASIZMA!!!! Navedi neke osobine"pravih Beogradjana"!!! Da li su svi oni PAMETNI,OBRAZOVANI,LEPO VASPITANI,DOBRI LJUDI,DOBRI RADNICI,DOBRE KOMSHIJE itd itd.Da li su one loshe stvari UVEK vezane za dodjoshe,izbeglice,"seljacine i primitivce"iz provincije!!!POSHTO TI TO TVRDISH,OBJASNI MI SVOJU TVRDNJU!!!
Pravi Beogradjanin je osoba koja je najmanje treca generacija u BG-u,zatim,obavezno zavrsava gimnaziju,govori najmanje dva strana jezika,zavrsio(la) je srednju muzicku skolu,fakultet je obavezan,zna sta je Bonton,ne pljuje po ulici,i ne kuka sto zivi u Beogradu.

I tada je lako zakljuciti: u bgd-u nema ni jednog bg-djanina.

A zasto mislis da drugi gradovi nemaju tako prefinjene ljude ili da oni ne daju karakter tim drugim gradovima? Po cemu jedan Nislija ne moze da bude sa takvim manirima kao tvoj bg-djanin?

Znas li ti ko ti je darovao takve obrazovne ustanove, ko ti je sagradio sve te biblioteke i pozorista? Sinko, mnogo toga ti ne znas.

Nietzsche:
I tada je lako zakljuciti: u bgd-u nema ni jednog bg-djanina.

A zasto mislis da drugi gradovi nemaju tako prefinjene ljude ili da oni ne daju karakter tim drugim gradovima? Po cemu jedan Nislija ne moze da bude sa takvim manirima kao tvoj bg-djanin?

Znas li ti ko ti je darovao takve obrazovne ustanove, ko ti je sagradio sve te biblioteke i pozorista? Sinko, mnogo toga ti ne znas.
Idi na forum o Nishu pa se tamo pravi pametan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back