Crnogorci priznati na Kosovu

Ako je tako potpisano u Ugovoru zasto je onda Kosovo postalo nezavisna Drzava?

Kosovo nije postalo nezavisna drzava,to smo ti mi objasnili milion puta,a i sam valjda shvatas nisi glup.

Ako ti nesto ne odgovara,slobodno nemoj posecivati ovaj forum.

Dakle ja sam ti licno 20 puta rekao da kosovo nije nezavisna drzava,a evo 10-ti put ti kazem da ne insistiras na tome.

ZA OVO BI TREBAO DA DOBIJES BAN.

Pazi...
Kralj Nikola je mom pradjedu, koji je bio veliki junak i nosilac najvecih odlikovanja u Crnoj Gori, junak sa Fundine, tada jos uvijek mlad decko... ponudio zemlju na Metohiji.
Ovaj je Nikoli rekao :" Eto tebe ne toliko koliko mi nudis nego 10 puta vise - pa idi ti tamo". Naravno bez persiranja. Znao je djede da to nije Crnogorska zemlja.

...a mom pradedi niko nije nudio zemlju...otisao covek sam u ameriku :)

Kosovo nije postalo nezavisna drzava,to smo ti mi objasnili milion puta,a i sam valjda shvatas nisi glup.

Ako ti nesto ne odgovara,slobodno nemoj posecivati ovaj forum.

Dakle ja sam ti licno 20 puta rekao da kosovo nije nezavisna drzava,a evo 10-ti put ti kazem da ne insistiras na tome.

ZA OVO BI TREBAO DA DOBIJES BAN.

Ja sam više puta spomenuo da nije važno da li je Kosovo priznalo ovoliko ili onoliko država. Mislim da je najvažnije stanje na Kosovu. Sadašnje stanje je kao u nezavisnoj državi. Srbija nema nikakvu kontrolu nad Kosovom i potpuno je nemoćna (ili se samo tako ponaša) kad je Kosovo u pitanju. Mislim da je mnogo važnije što Albanci imaju svoje državne organe, vladu, predsjednika i sl., nego da li je neko priznao ili nije.

Ja sam više puta spomenuo da nije važno da li je Kosovo priznalo ovoliko ili onoliko država. Mislim da je najvažnije stanje na Kosovu. Sadašnje stanje je kao u nezavisnoj državi. Srbija nema nikakvu kontrolu nad Kosovom i potpuno je nemoćna (ili se samo tako ponaša) kad je Kosovo u pitanju. Mislim da je mnogo važnije što Albanci imaju svoje državne organe, vladu, predsjednika i sl., nego da li je neko priznao ili nije.

Posto Srbija KiM smatra delom svoje teritorije akti drzava koje su priznale nezavisnost trebaju se smatrati agresijom i u skladu sa trenutnom situacijom reagovati na iste!

21 Dec 2008. 11:41 | Izvor: ND Vijesti

Crnogorci priznati na Kosovu

Kosovski Crnogorci juče su zvanično uvršteni u konsultativno-savjetodavno vijeće zajednica koje je ustanovljeno pod pokroviteljstvom predsjednika Kosova, saopštio je predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodan Vujičić.

"Predsjednik Kosova je juče inaugurisao za predstavnika crnogorske zajednice na Kosovu u navedenom vijeću diplomiranog elektroinžinjera Manojla Vujičića, a prva sjednica konsultativnog vijeća biće održana u ponedjeljak “, rekao je Vujičić.
Vreme je da na jedno mesec dana odeš na Kosovo i ubediš šiptare da si ti jedan prijateljski orijentisan Crnogorac.

Back