Crnogorci priznati na Kosovu

Reckless

Buduća legenda
Poruka
25.578
21 Dec 2008. 11:41 | Izvor: ND Vijesti

Crnogorci priznati na Kosovu

Kosovski Crnogorci juče su zvanično uvršteni u konsultativno-savjetodavno vijeće zajednica koje je ustanovljeno pod pokroviteljstvom predsjednika Kosova, saopštio je predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodan Vujičić.

"Predsjednik Kosova je juče inaugurisao za predstavnika crnogorske zajednice na Kosovu u navedenom vijeću diplomiranog elektroinžinjera Manojla Vujičića, a prva sjednica konsultativnog vijeća biće održana u ponedjeljak “, rekao je Vujičić.

Nisam ja rekao da treba ratovati,ali svakako treba imati spremno oružje.Ljudi nisu ubijani zbog mržnje,ona dolazi kao posledica nemoći,nego zbog pljačke i koristoljublja.Pa ti onda razmisli da li ja govorim o ratu.

Znam da nisi ti to rekao.
Tu recenicu je izrekao Stjepan Mesic tamo negdje 1991. godine u razgovoru sa koliko se sjecam Vukom Draskovicem. Taj snimak imam negdje na Video Kasetama.
U stvari imam snimljen dobar dio novije istorije Srbije koja ce za koju godinu biti filtrirana.

Mislim da mrzxnja medju narodima dolazi zbog nedostatka pameti. Masinerija ispira mozak narodu na ovaj ili onaj nacin.

Imali smo sansu da vidimo ratovanje u trajanju od 2 - 3 mjeseca i potpisivanja kapitulacije Jugoslavije od strane mog starijeg druga sada penzionisanog Generala u onoj kafanici na granici sa Makedonijom.

Komsije u geografskom smislu ne mozemo mijenjati.

Nikada za vreme svoga postojanja SRJ nikome i nikada nije potpisala kapitulaciju.........ako je ratovala razbijala je i 200 puta jaceg neprijatelja...............OJHAAAAHHAAAAAAA

To su lazi i insinuacije koje se mogu lako proveriti.

Nikada za vreme svoga postojanja SRJ nikome i nikada nije potpisala kapitulaciju.........ako je ratovala razbijala je i 200 puta jaceg neprijatelja...............OJHAAAAHHAAAAAAA
Kapitulacija je potpisana samim cinom dozvole ulaska stranih trupa na terituiju Kosova.

Hoces da kazes da su bitke na Neretvi, Sutjesci, Kozari, Drvaru...sve same pobjede?

Imamo jedan zajednicki problem, cini mi se....
Sve one bitke gdje je potucena i dotucena vojska (i civili) slavimo kao pobjede.

Kapitulacija je potpisana samim cinom dozvole ulaska stranih trupa na terituiju Kosova.

Hoces da kazes da su bitke na Neretvi, Sutjesci, Kozari, Drvaru...sve same pobjede?

Sve one bitke gdje je potucena i dotucena vojska (i civili) slavimo kao pobjede.

Hocu da kazem da laszes ko psina,eto to hocu da kazem.

Kapitulacju nikada i nikom SRJ potpisala nije.

Jedini put kada je ratovala,99-te je u svakom pogledu porazila 200 puta jaci NATO koji je zahtevao da okupira sve od luke bar do vojvodine i da se srbija odmah odrekne kosova,i kada ga je naterala da ponizno potpise sporazum da nista ne dobija nego samo da ubaci trupe na kosovo i da nas olaksha troskova za kosovo na 20-ak godina...........OJHAHAAAAA

Srbija nikada i nigde nije izgubila nijedan rat sve je pobedila........i opet.......OJHAAAA

Pobedila je turke izbacivanjem iz srbije.

Srbija je pobedila u 1 svetskom ratu.

Srbija je pobedila nemacku i sve njene saveznike ukljucujuci i japan u 2 svetskom ratu..........

Srbija je pobedila NATO 99 godine..............

Hocu da kazem da laszes ko psina,eto to hocu da kazem.

Kapitulacju nikada i nikom SRJ potpisala nije.

Jedini put kada je ratovala,99-te je u svakom pogledu porazila 200 puta jaci NATO koji je zahtevao da okupira sve od luke bar do vojvodine i da se srbija odmah odrekne kosova,i kada ga je naterala da ponizno potpise sporazum da nista ne dobija nego samo da ubaci trupe na kosovo i da nas olaksha troskova za kosovo na 20-ak godina...........OJHAHAAAAA

Ti meni Serdare a ja tebi Vojvodo....

Zamisli samo sto ti odgovaram na rijeci :"lazxesh kao psina". Tvoj mozak (ako se moze nazvati tim imenom) to ne moze ni da pojmi.

Vidim da ne raspolazes argumentima i da je sa tobom bespredmetno raspravljati u stvari raspravljati je suvise teska rijec.
Trebace izgleda tebi 20-ak godina da ti iz predjela na kojem sjedis dodje do onog dijela koji imas iznad ramena. Obicno se kod ljudi to naziva glavom.

Ti meni Serdare a ja tebi Vojvodo....

Zamisli samo sto ti odgovaram na rijeci :"lazxesh kao psina". Tvoj mozak (ako se moze nazvati tim imenom) to ne moze ni da pojmi.

Vidim da ne raspolazes argumentima i da je sa tobom bespredmetno raspravljati u stvari raspravljati je suvise teska rijec.
Trebace izgleda tebi 20-ak godina da ti iz predjela na kojem sjedis dodje do onog dijela koji imas iznad ramena. Obicno se kod ljudi to naziva glavom.

Jok bre OJ-HAz:mrgreen:

Opet tvrdima da lazes da ne kazem ko shta,jer si ti lazno tvrdio da je SRJ potpisala kapitulaciju.............a ja iznosim argumente da srbija nikada nije izgubila ni 1 rat...............a kamoli potpisala neku kapitulaciju i to nekom koga je razbila......smesno.....

znao sam dosta crnogoraca sa kosova i metohije, vise ih je bilo u metohiji,

oni nisu imali nikakve veze sa sadasnjim cg rezimom, ako je neko i izbegao u cg, oni koje znam su zavrsili u srbiji, da zakljucim crnogorci sa KiM su srpski drzavljani, bili i bice
Pazi...
Kralj Nikola je mom pradjedu, koji je bio veliki junak i nosilac najvecih odlikovanja u Crnoj Gori, junak sa Fundine, tada jos uvijek mlad decko... ponudio zemlju na Metohiji.
Ovaj je Nikoli rekao :" Eto tebe ne toliko koliko mi nudis nego 10 puta vise - pa idi ti tamo". Naravno bez persiranja. Znao je djede da to nije Crnogorska zemlja.

Back